Hoppa till huvudinnehållet

Skapare av skadlig programvara

Om du tycker att det är konstigt att någon skulle lägga så mycket energi på att attackera din dator eller mobila enhet kan vi för ett ögonblick fundera över vilken typ av människor som skapar skadlig programvara – och hur de tjänar på det.

Vandaler, bedragare, utpressare och andra kriminella

Det är ett sorgligt faktum att personer med skadligt uppsåt förr eller senare kommer hitta ett sätt att utnyttja nästan alla nya upptäckter och all ny teknik för att orsaka skada eller tjäna pengar. Den legitima användningen av datorer, mobila enheter och internet har växt, och det har även möjligheterna för vandaler, bedragare, utpressare och andra kriminella att tjäna på att skapa datorvirus, maskar, trojaner och annan skadlig programvara.

Om du vill veta mer om vad som driver de olika typer som skapar skadlig programvara – och hur deras aktiviteter kan påverka dig – kan du klicka på länken nedan:

Andra artiklar och länkar relaterade till skapare av skadlig programvara

Skapare av skadlig programvara

Om du tycker att det är konstigt att någon skulle lägga så mycket energi på att attackera din dator eller mobila enhet kan vi för ett ögonblick fundera över vilken typ av människor som skapar skadlig programvara – och hur de tjänar på det...
Kaspersky logo

Utvalda inlägg