AUTOMATISK FÖRNYELSESERVICE

Vår smidiga automatiska förnyelseplan sparar tid, gör det enklare och minskar riskerna genom att automatiskt förlänga din prenumeration till det då gällande förnyelsepriset (plus eventuella skatter), inklusive eventuella rabatter som kan gälla för automatiskt förnyade prenumerationer vid förnyelsetillfället, innan den löper ut*.

Fördelarna med automatisk förnyelse är bland annat:

Oavbrutet skydd — din prenumeration och ditt skydd fortsätter utan avbrott.

Inga bekymmer — du vet att dina enheter alltid skyddas.

Spara tid — vi tar hand om allt och skickar ett meddelande med information om nästa faktureringsdatum och en bekräftelse på att licensen har förnyats.

Flexibilitet — du kan när som helst avregistrera dig från tjänsten.

* Förnyelsepriserna kan komma att ändras. Ytterligare onlineerbjudanden och rabatter kan gälla vid förnyelsetillfället vid köp av nya licenser eller för kunder som manuellt förnyar sina licenser och som inte gäller för din prenumeration. Vi skickar minst en e-postpåminnelse innan prenumerationen förnyas. Meddelandet innehåller förnyelsepriset och förnyelsevillkoren. Det kan hända att du då måste uppgradera gratis till den senaste versionen av Kaspersky.
Kaspersky Internet Security

KasperskyInternet Security

 

Skydd mot utpressningsvirus

(96 Recensioner)

Hackare och angripare är alltid på jakt efter nya offer. Så fort du kopplar upp dig skyddar vi dig och hjälper dig att försvara ditt digitala liv mot en rad digitala hot.

Du kan surfa, umgås och shoppa – på PC, Mac och mobilenheter* – medan Kaspersky Internet Security skyddar datorn mot virussmitta, utpressningsvirus, nätfiske och identitetsstöld.

 • Skyddar mot angrepp, utpressningsvirus och annat
 • Värnar om ditt privatliv
 • Ökar säkerheten när du gör bankärenden eller shoppar online

Vissa funktioner är inte tillgängliga på vissa enheter.

JÄMFÖR PRODUKTER

FUNKTIONER OCH FÖRDELAR
  • SKYDDAR – med prisbelönt säkerhet

   Surfa, umgås, handla och strömma … medan vi skyddar dig mot hackare, angrepp, virussmitta, utpressningsvirus, skräppost, identitetsstöld och internetannonser*.

   *Bara för PC-datorer

  • STÖDER – PC, Mac och mobila enheter

   Vilken kombination av datorer och Android-enheter du än använder hjälper vi dig med säkerheten. Om din telefon eller surfplatta försvinner kan du dessutom låsa, rensa och hitta den via fjärrstyrning.

  • FÖRSVARAR – ditt privatliv med mera

   Nätfiske, spårning och spionage kan leda till något mycket värre än en dålig dag. Därför hjälper vi till att skydda dina personuppgifter, förebygga att dina onlineaktiviteter spåras** och förhindra att spioner får åtkomst till din webbkamera**. Dessutom hjälper ny, patenterad teknik till att förhindra ljudövervakning, genom att blockera obehörig åtkomst till mikrofondata*. Du kan också lägga till säkerhetskoder för viktiga appar på din Android-mobil.

   *Bara för PC-datorer
   **Endast till PC- och Mac-datorer

  • ANSLUTER – säkrare

   När du ansluter till internet – även via offentligt Wi-Fi – skyddar vi din kommunikation, din identitet och dina data. Du kan surfa, umgås och strömma – medan vi hjälper dig att skydda ditt privatliv.**

   **Endast till PC- och Mac-datorer

  • SKYDDAR – vid shopping och bankärenden på internet

   Vi lägger till extra säkerhetsskikt som förhindrar att tjuvar stjäl dina pengar. När du klickar för att besöka en webbplats för bankärenden eller shopping kontrollerar vår unika teknik för säkra pengar att webbplatsen är säker samt att du inte blir lurad av en falsk webbplats. Sedan öppnas webbplatsen i skyddat läge.**

   **Endast till PC- och Mac-datorer

  • SKYDDAR – dina barn online

   Eftersom det finns så många faror på nätet för barn har vi gjort det enklare för dig att skydda dina barn. Du kan blockera olämpliga webbplatser och olämpligt innehåll, och hantera hur barnen använder sociala nätverk.**

   **Endast till PC- och Mac-datorer

  • PRESTERAR – så att säkerheten inte är i vägen

   Vi har kombinerat säkerhet och effektivitet så att alla dina enheter kan köras med lika höga prestanda som vanligt och du kan få mer gjort.

  • FÖRENKLAR – så att du kan göra det du vill

   Du kan enkelt hantera säkerheten online var du än är och med bara ett klick kan du få teknisk support.

 • För samtliga enheter
  Windows®-baserade stationära och bärbara datorer
  • 1 500 MB ledigt utrymme på hårddisken
  • Microsoft® Internet Explorer® 10 eller senare
  • Microsoft .NET Framework 4 eller senare
  • Microsoft Windows 101 Home/Pro/Enterprise2
  • Microsoft Windows 8 och 8.1/Pro/Enterprise/8.1-uppdatering2
  • Microsoft Windows 7 Starter/Home Basic och Premium/Professional/Ultimate SP0 eller senare2
   • Processor: 1 GHz eller högre
   • Minne (RAM): 1 GB (32-bitars) eller 2 GB (64-bitars)
  Windows-baserade surfplattor (system med en Intel®-processor)
  • Microsoft Windows 101 Home/Pro/Enterprise2
  • Microsoft Windows 8 och 8.1/Pro (64-bitars2)
  • Lägsta skärmupplösning: 1 024 x 600
  Mac-baserade stationära och bärbara datorer
  • 1 220 MB ledigt utrymme på hårddisken
  • Minne (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12–10.13
  Android-telefoner och -surfplattor3
  • Android™ 4.1 – 8.1
  • Lägsta skärmupplösning: 320 x 480
  iPhone och iPad4
  • iOS® 9.0 eller senare

  Observera att vi inte stöder betaversioner/förhandsvisningar av nya operativsystem. Endast slutliga, officiellt släppta operativsystem stöds av produkten.

  1 Om du använder Windows 10 kan du behöva hämta och installera alla tillgängliga uppdateringar för din Kaspersky Lab-programvara. Produkten är inte tänkt att användas på Windows 10 Mobile.

  2 Vissa produktfunktioner fungerar eventuellt inte i 64-bitars operativsystem. Mer information finns på https https://support.kaspersky.com/13812.

  3 Kaspersky Internet Security för Android kan för tillfället ha begränsad funktionalitet på vissa enheter. Mer information finns på http://support.kaspersky.com/10216.

  4 Endast Kaspersky Safe Browser finns till den här plattformen.

RECENSIONER

Komplett skydd

Min upplevelse av Kapersky Internet Security är att det ger ett närmast komplett skydd för min dator. Känner mig säker på att min dator inte angrips av andra eller att jag får oönskad programvara installerad. Är visserligen inte helt förtrogen med alla funktioner och/eller inställningar, men litar på att...

Den här recensionen är för Kaspersky Internet Security

Funkar perfekt

Har använt Kaspersky i några år och på flera datorer och tycker det har funkat väldigt bra. Så jag är väldigt nöjd. Ända dåliga var att när jag skulle köpa en ny version för några veckor sedan så kunde inte jag hitta Kaspersky i nån av de stora elektronikbutikerna, utan var tvungen att köpa via nätet.

Den här recensionen är för Kaspersky Internet Security

INTE SÄKER PÅ VILKEN PRODUKT SOM ÄR RÄTT FÖR DIG?

Oavsett vad du behöver skydda och vilka enheter du än använder kan vi hjälpa dig. Tryck på knappen nedan så hjälper vi dig att avgöra vilken Kaspersky Lab-säkerhetslösning som är bäst för dig.

RESURSCENTER

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng