AUTOMATISK FÖRNYELSESERVICE

Vår smidiga automatiska förnyelseplan sparar tid, gör det enklare och minskar riskerna genom att automatiskt förlänga din prenumeration till det då gällande förnyelsepriset (plus eventuella skatter), inklusive eventuella rabatter som kan gälla för automatiskt förnyade prenumerationer vid förnyelsetillfället, innan den löper ut*.

Fördelarna med automatisk förnyelse är bland annat:

Oavbrutet skydd — din prenumeration och ditt skydd fortsätter utan avbrott.

Inga bekymmer — du vet att dina enheter alltid skyddas.

Spara tid — vi tar hand om allt och skickar ett meddelande med information om nästa faktureringsdatum och en bekräftelse på att licensen har förnyats.

Flexibilitet — du kan när som helst avregistrera dig från tjänsten.

* Förnyelsepriserna kan komma att ändras. Ytterligare onlineerbjudanden och rabatter kan gälla vid förnyelsetillfället vid köp av nya licenser eller för kunder som manuellt förnyar sina licenser och som inte gäller för din prenumeration. Vi skickar minst en e-postpåminnelse innan prenumerationen förnyas. Meddelandet innehåller förnyelsepriset och förnyelsevillkoren. Det kan hända att du då måste uppgradera gratis till den senaste versionen av Kaspersky.
Kaspersky Internet Security for Mac

KasperskyInternet Security for Mac

 

Mer än antivirus för Mac – skyddar din integritet

Det spelar ingen roll hur säker din Mac är mot virus – du behöver ändå skydd mot identitetsstöld och onlineattacker. Därför är vårt förstklassiga skydd mer än ett antivirusprogram för Mac. Det skyddar ditt digitala liv.

När du är uppkopplad skyddar vi din kommunikation, när du surfar blockerar vi hot, när du umgås med andra skyddar vi din personliga integritet och när du shoppar skyddar vi dina pengar.

 • Skyddar mot hackare, angripare och mycket mer
 • Skyddar integritet och personuppgifter
 • Skyddar pengar när du gör bankärenden och shoppar online

JÄMFÖR PRODUKTER

Security Cloud

Kaspersky
Security Cloud

Vi presenterar patenterad anpassningsbar säkerhet. Välkommen till en helt ny tjänst för cybersäkerhet som anpassar sig efter dina vanor för att ge bästa skydd.
FUNKTIONER OCH FÖRDELAR
  • Prisbelönt säkerhet

   Våra innovativa säkerhetsfunktioner skyddar dig mot virus, spionprogram, nätfiske, farliga webbplatser och annat.

  • Sekretesskydd

   När du surfar på nätet hjälper vi dig att skydda dina personuppgifter, din kommunikation och identitet. Dessutom förhindrar vi att spårare kan följa din aktivitet på nätet och att webbkameran inte används för att spionera på dig.

  • Säker anslutning*

   Nu kan du komma åt fler webbplatser och mer innehåll, till exempel webbplatser utanför ditt område. Och när du ansluter till internet skyddar våra tekniker automatiskt mot hot om anslutningen är osäker – även om du använder offentliga trådlösa nätverk.

   *Användare med en giltig licens till Kaspersky Internet Security for Mac kan hämta ett kostnadsfritt exemplar av Kaspersky Secure Connection från Mac App Store. Observera att du kan skydda 200 MB trafik per dag och enhet – eller 300 MB per dag och enhet om du registrerar tjänsten på ditt My Kaspersky-konto. Med tjänsten ansluts du automatiskt till en server som är snabb och i närheten av det område där du befinner dig. Obegränsad trafik och möjlighet att välja område för den server du ansluter till är tillgängligt mot en extra avgift.

  • Säker shopping

   Alla vill shoppa och uträtta bankärenden online utan att cyberbrottslingar stjäl deras pengar. Så varje gång du besöker en banks eller återförsäljares webbplats lägger vi automatiskt till extra säkerhetsskikt som hjälper dig att skydda dina pengar och kontouppgifter.

  • Säkerhet för barn

   Internet är fyllt av faror för de yngsta, men med våra prisbelönta föräldrakontrollfunktioner skyddar du enkelt dina barn när de är ute på nätet. Du kan hantera hämtningar av appar, se till så att inga personuppgifter lämnas ut och förhindra åtkomst till spel och olämpligt innehåll.

  • Skydd som fungerar

   Du vill att din Mac ska prestera som det var tänkt – det vill vi också. Det är därför vårt säkerhetsskydd arbetar bakom kulisserna, så att du kan göra allt som vanligt.

  • Lättanvända säkerhetsalternativ

   Din säkerhet ska inte komma i vägen. Därför har vi utvecklat ett förstklassigt skydd som är enkelt att installera och lätt att köra.

 • Mac-baserade stationära och bärbara datorer
  • Internetanslutning krävs för aktivering och uppdatering av produkten samt åtkomst till vissa funktioner
  • Webbkameraskydd finns tillgängligt för en rad kompatibla webbkameror. Hela listan med kompatibla enheter finns på https://support.kaspersky.com/14248#block1
  • 1 220 MB ledigt utrymme på hårddisken
  • Minne (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12–10.14

INTE SÄKER PÅ VILKEN PRODUKT SOM ÄR RÄTT FÖR DIG?

Oavsett vad du behöver skydda och vilka enheter du än använder kan vi hjälpa dig. Tryck på knappen nedan så hjälper vi dig att avgöra vilken Kaspersky Lab-säkerhetslösning som är bäst för dig.

RESURSCENTER

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng