AUTOMATISK FÖRNYELSESERVICE

Vår smidiga automatiska förnyelseplan sparar tid, gör det enklare och minskar riskerna genom att automatiskt förlänga din prenumeration till det då gällande förnyelsepriset (plus eventuella skatter), inklusive eventuella rabatter som kan gälla för automatiskt förnyade prenumerationer vid förnyelsetillfället, innan den löper ut*.

Fördelarna med automatisk förnyelse är bland annat:

Oavbrutet skydd — din prenumeration och ditt skydd fortsätter utan avbrott.

Inga bekymmer — du vet att dina enheter alltid skyddas.

Spara tid — vi tar hand om allt och skickar ett meddelande med information om nästa faktureringsdatum och en bekräftelse på att licensen har förnyats.

Flexibilitet — du kan när som helst avregistrera dig från tjänsten.

* Förnyelsepriserna kan komma att ändras. Ytterligare onlineerbjudanden och rabatter kan gälla vid förnyelsetillfället vid köp av nya licenser eller för kunder som manuellt förnyar sina licenser och som inte gäller för din prenumeration. Vi skickar minst en e-postpåminnelse innan prenumerationen förnyas. Meddelandet innehåller förnyelsepriset och förnyelsevillkoren. Det kan hända att du då måste uppgradera gratis till den senaste versionen av Kaspersky.
Kaspersky Internet Security for Mac

KasperskyInternet Security for Mac

 

Det smarta sättet att skydda ditt digitala liv

Hackare och angripare är alltid på jakt efter nya offer. Med Kaspersky Internet Security for Mac får du mycket mer än bara Mac-säkerhet.

Det hjälper till att skydda dig mot nätfiske och skadliga webbplatser. Dessutom skyddas din identitet och ditt privatliv genom att dina personuppgifter vaktas, spårare blockeras och webbkameraspioner stoppas.

 • Skyddar mot onlineattacker och annat
 • Värnar om ditt privatliv
 • Ökar säkerheten när du gör bankärenden eller shoppar online

JÄMFÖR PRODUKTER

FUNKTIONER OCH FÖRDELAR
  • SKYDDAR – med prisbelönt säkerhet

   Molnbaserad säkerhet försvarar din Mac mot virussmitta och varnar dig för farliga webbplatslänkar.

  • FÖRSVARAR – ditt privatliv med mera

   Cyberbrottslingar kan använda nätfiske, spårning och webbkameraspionage för att göra djupa intrång i ditt privatliv, och till och med stjäla din identitet. Vi hjälper dig att skydda känsliga data, förebygga att dina aktiviteter spåras online och förhindra att din webbkamera används till att spionera på dig.

  • ANSLUTER – säkrare

   När du ansluter till internet – även via offentligt Wi-Fi – skyddar vi din kommunikation, din identitet och dina data. Du kan känna dig trygg när du surfar, umgås, strömmar och så vidare.*

  • SKYDDAR – vid shopping och bankärenden på internet

   Vi lägger till extra säkerhetsskikt som förhindrar att tjuvar stjäl dina pengar. När du klickar för att besöka en webbplats för bankärenden eller shopping kontrollerar vår unika teknik för säkra pengar att webbplatsen är säker samt att du inte blir lurad av en falsk webbplats. Sedan öppnas webbplatsen i skyddat läge.

  • SKYDDAR – dina barn online

   Eftersom det finns så många faror på nätet för barn har vi gjort det enklare för dig att skydda dina barn. Du kan blockera olämpliga webbplatser och olämpligt innehåll, och hantera hur barnen använder sociala nätverk.

  • PRESTERAR – vår säkerhet är inte i vägen

   Vi har kombinerat säkerhet och effektivitet så att din Mac kan köras med lika höga prestanda som vanligt och du kan få mer gjort.

  • FÖRENKLAR – så att du kan göra det du vill

   Du kan enkelt ställa in och hantera säkerheten online var du än är, och med bara ett klick kan du få teknisk support.

   *Användare med en giltig licens till Kaspersky Internet Security for Mac kan hämta ett kostnadsfritt exemplar av Secure Connection från Mac App Store.

 • Mac-baserade stationära och bärbara datorer
  • Internetanslutning krävs för produktaktivering och -uppdateringar samt åtkomst till vissa funktioner
  • Webbkameraskydd finns tillgängligt för en rad kompatibla webbkameror. Hela listan med kompatibla enheter finns på https://support.kaspersky.com/14248#block1
  • 1 220 MB ledigt utrymme på hårddisken
  • Minne (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12–10.13

INTE SÄKER PÅ VILKEN PRODUKT SOM ÄR RÄTT FÖR DIG?

Oavsett vad du behöver skydda och vilka enheter du än använder kan vi hjälpa dig. Tryck på knappen nedan så hjälper vi dig att avgöra vilken Kaspersky Lab-säkerhetslösning som är bäst för dig.

RESURSCENTER

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng