<img src="https://d5nxst8fruw4z.cloudfront.net/atrk.gif?account=5DiPo1IWhd1070" style="display:none" height="1" width="1" alt="" />

AUTOMATISK FÖRNYELSESERVICE

Vår smidiga automatiska förnyelseplan sparar tid, gör det enklare och minskar riskerna genom att automatiskt förlänga din prenumeration till det då gällande förnyelsepriset (plus eventuella skatter), inklusive eventuella rabatter som kan gälla för automatiskt förnyade prenumerationer vid förnyelsetillfället, innan den löper ut*.

Fördelarna med automatisk förnyelse är bland annat:

Oavbrutet skydd — din prenumeration och ditt skydd fortsätter utan avbrott.

Inga bekymmer — du vet att dina enheter alltid skyddas.

Spara tid — vi tar hand om allt och skickar ett meddelande med information om nästa faktureringsdatum och en bekräftelse på att licensen har förnyats.

Flexibilitet — du kan när som helst avregistrera dig från tjänsten.

* Förnyelsepriserna kan komma att ändras. Ytterligare onlineerbjudanden och rabatter kan gälla vid förnyelsetillfället vid köp av nya licenser eller för kunder som manuellt förnyar sina licenser och som inte gäller för din prenumeration. Vi skickar minst en e-postpåminnelse innan prenumerationen förnyas. Meddelandet innehåller förnyelsepriset och förnyelsevillkoren. Det kan hända att du då måste uppgradera gratis till den senaste versionen av Kaspersky.
Kaspersky Internet Security for Mac

KasperskyInternet Security for Mac 2016

 

Skydda ditt digitala liv

För att få ut det bästa av din Mac behöver du proaktivt skydd.

Det är därför vi försvarar dig mot hackare, skyddar dina onlineaktiviteter mot spårning, skyddar dina barn mot faror på nätet – och lägger till extra skydd när du handlar och sköter bankärenden på nätet.

 • Försvarar ditt digitala liv utan att sakta ner datorn
 • Gör att ditt privatliv förblir just privat
 • Skydd vid shopping och bankärenden på nätet

JÄMFÖR PRODUKTER

FUNKTIONER OCH FÖRDELAR
  • SÄKERHET – skyddar mot virus, attacker, spionprogram, cyberbrott m.m.

   Alla måste vi skydda oss mot digitala faror. Därför ger vår prisbelönta säkerhetsteknik skydd mot attacker och infektioner, varnar dig för farliga webbplatser och håller ditt skydd uppdaterat.

  • SEKRETESS – försvarar mot nätfiske, spionage och spårning online

   Låt inte nätspioner och nätfiskare stjäla din konfidentiella information. Vi hjälper dig att skydda dina personliga data, förhindrar att din internetaktivitet övervakas och blockerar obehörig användning av din webbkamera.

  • PENGAR – ökar säkerheten för shopping och bankärenden på internet

   Bedragare söker ständigt möjligheter att stjäla pengar. Därför skyddar vår unika säkerhetsteknik – Safe Money – dina pengar och din kontoinformation så att cyberbrottslingar inte kommer åt dem.

  • FÖRÄLDRAKONTROLL – skyddar dina barn mot faror online m.m.

   Eftersom barn är sårbara för många risker på internet hjälper vår föräldrakontroll dig att styra barnen bort från faror på nätet, blockera olämpligt innehåll och webbplatser samt hantera dina barns meddelanden på sociala nätverk.

  • PRESTANDA – ser till att din Mac fungerar – precis som den ska

   En skyddad dator ska inte vara detsamma som en långsam dator. Vi har jobbat hårt med att kombinera skydd och prestanda så att din Mac slipper bli ansträngd och du kan göra det du vill.

  • ENKELHET – förenklar din säkerhet – med enkel hantering online

   Ingen vill lägga tid på att försöka komma underfund med krångliga säkerhetsfunktioner. Därför ger vi dig ett kostnadsfritt My Kaspersky-konto där du enkelt kan hantera säkerheten online var du än är.

 • Allmänna krav
  • Internetanslutning krävs för installation, aktivering och uppdatering av produkten samt åtkomst till vissa funktioner.
  • Webbkameraskydd finns tillgängligt för en rad kompatibla webbkameror. Hela listan med kompatibla enheter finns på support.kaspersky.com/12476
  Mac-baserade stationära och bärbara datorer
  • Minne (RAM): 1 GB
  • 770 MB ledigt utrymme på hårddisken för att installera programmet (beroende på antivirusdatabasens storlek)
  • macOS 10.9 − 10.12

RECENSIONER

 • Har använt Apple/Mac sedan 1984! Installerade K för över två år sedan! Inte många attacker, men stoppade 11 attacker/trojanska hästar under den tiden! Härlig känsla av skydd i bakgrunden! Uppdaterar skyddet vid behov!

  Dkix
 • Till skillnad från många antivirusprodukter gör inte Kaspersky Security mitt system långsammare. Det fungerar diskret i bakgrunden. I och för sig får Mac-datorer inte så många virusattacker, så ibland undrar man om det fungerar. Men man kan snabbt få reda på det om man ansluter en minnessticka från någon annan som har virus. När det hände mig upptäckte Kaspersky omedelbart viruset, varnade mig och tog bort det.

  barney&bailey
 • har haft flera antivirussystem men Kaspersky är helt överlägset. Varför? Eftersom det inte avbryter en med meddelanden utan bara sköter sitt jobb. Jag gillar särskilt den säkra bankfunktionen eftersom jag råkat ut för kortbedrägerier innan jag hade Kaspersky. Kommer definitivt att förnya min licens varje år

  dawnhilary

INTE SÄKER PÅ VILKEN PRODUKT SOM ÄR RÄTT FÖR DIG?

Oavsett vad du behöver skydda och vilka enheter du än använder kan vi hjälpa dig. Tryck på knappen nedan så hjälper vi dig att avgöra vilken Kaspersky Lab-säkerhetslösning som är bäst för dig.

RESURSCENTER