Företagsbranscher

De här lösningarna är särskilt väl lämpade att ta itu med säkerhetskrav, problem och begränsningar inom dessa företagssektorer.

Mer information

TOP 3 score in each Use Case in the Gartner’s Critical Capabilities for Endpoint Protection

 

Utmärkelser och erkännanden

Mest testad. Mest prisbelönt. Kaspersky Lab Protection.

 • Award
 • Award
 • Award

Cybersäkerhet som du kan lita på

Läs mer om våra principer för transparens

Kundberättelser

Utforska exempel på Kaspersky Labs säkerhetslösningar i drift ute på fältet

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari såg ett strategiskt värde i att satsa på Kaspersky Lab som leverantör av IT-säkerhet. De ville optimera IT-säkerheten för att skydda kärnverksamheten och stärka sina försvar överlag.

 • 
		Axel Springer SE           
  Axel Springer SE           

  Axel Springer är ett av de största mediebolagen i Europa. Bolaget har ett tydligt mål: att bli främst inom digital publicering. Man har därför valt att använda en IT-säkerhetslösning från Kaspersky Lab i sina system, eftersom man har insett att det ger en väl skyddad IT-infrastruktur som står pall för skadlig kod och andra angrepp.

 • 
     Abu Dhabi Racing
  Abu Dhabi Racing

  Inom organisationer som Abu Dhabi Racing och Förenade Arabemiratens regering har man insett att ekonomisk tillväxt, det teknikbaserade kunskapssamhället samt behovet av effektiv IT-säkerhet och riskhantering är olika delar i en och samma helhet.

Betrott av företag du känner till

Världsberömda företag har redan utökat till överlägsen cybersäkerhetskapacitet med hjälp av Kaspersky Lab.

Kontakta oss för att prata med någon av våra experter om hur True Cybersecurity skulle kunna ge information om företagets säkerhetsstrategi.

Resurser markerade med * är på engelska

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng