Hoppa till huvudinnehållet

Partnerskap med Kaspersky

Ta del av vår framgång. Låt ditt företag växa med en erkänd branschledare.Med vårt ekosystem av verktyg, incitament och support i världsklass får ditt företag hjälp att nå nästa nivå.
BLI VÅR PARTNER

Dotterbolags-partnerskap

Vi samarbetar mer än gärna med dig om du vill tjäna pengar genom att marknadsföra och sälja Kaspersky Labs produkter på din webbplats, som partner till oss. Vi ger dig då marknadsföringsmaterial och heltäckande support. Dessutom får du en förmånlig provision.

Teknikpartnerskap

Ett stort antal program- och maskinvaruleverantörer samt serviceleverantörer använder teknik från Kaspersky Lab för att skydda användare mot virus, trojaner, nätfiskeattacker, spionprogram, utpressningsvirus, skräppost och mobila hot.

PROGRAM FÖR LISTNING ÖVER TILLÅTNA

Med vårt program för listning över tillåtna kan leverantörer och utvecklare lägga till sina programvaror i Kasperskys kunskapsbas för listning över tillåtna – och därmed göra sina programvaror betrodda och se till att de inte klassificeras som skadliga av misstag.

Partnerskap som leverantör av kontraktstjänster

Att hantera säkerhetsintrång tycker 50 % av företagen är en viktig angelägenhet.* Bredda ditt utbud av kontraktstjänster och låt verksamheten växa med det dedikerade MSP-programmet (MSP, Managed Service Provider, leverantör av kontraktstjänster) från Kaspersky Lab. Enkel distribution, kraftfulla verktyg och hantering från en enda konsol gör det enkelt att leverera världens mest testade och mest prisbelönta säkerhet till företagskunder som har allt mellan 5 och över 5 000 anställda. Ingen ytterligare maskinvara eller programvara behövs.

xSP/ISP Partnerships

Oavsett om ni är en internetleverantör, leverantör av mobilkommunikationstjänster, bank, försäkringsbolag, leverantör av finansiella tjänster eller spelcommunity kan Kaspersky mervärdestjänster hjälpar er att öka intäkterna samt uppfylla kundens krav på bättre säkerhet.

Distributörer

Officiella distributörer av Kaspersky Lab Products och Services, B2C och B2B

STRATEGISKA PARTNER

Kaspersky Lab har som mål att arbeta tillsammans med andra ledande programvaru- och maskinvaruleverantörer för att tillhandahålla bästa möjliga informationssäkerhetslösningar. Vi har ingått strategiska partnerskap med ett antal globala branschledare. De här relationerna utgör basen för bättre service och produkter.