STRATEGISKA PARTNER

Kaspersky Lab har som mål att arbeta tillsammans med andra ledande programvaru- och maskinvaruleverantörer för att tillhandahålla bästa möjliga informationssäkerhetslösningar. Vi har ingått strategiska partnerskap med ett antal globala branschledare. De här relationerna utgör basen för bättre service och produkter.

Microsoft

Kaspersky Lab är en s.k. Gold Certified Security Solutions-partner hos Microsoft. Vi arbetar för närvarande med Microsoft i flera gemensamma projekt.

Intel

Kaspersky Lab har ett tätt samarbete med Intel inom ramen för Intels Early Access-program för utvecklare. Det innebär att produkter från Kaspersky Lab är optimerade för Intel-arkitektur. Våra klienter och användare får ett tillförlitligt och effektivt skydd som är helt integrerat med Intel-processorer.

IBM

Kaspersky Lab deltar i IBM Partner World for Software och därför kan vi designa optimala lösningar för Lotus-/Domino-program.

Novell

Kaspersky Anti-Virus for Linux File Server är en av de mest populära antiviruslösningarna för Novell-filservrar. Kaspersky Lab är Silver-partner hos Novell och har ett nära samarbete med dem.