AUTOMATISK FÖRNYELSESERVICE

Vår smidiga automatiska förnyelseplan sparar tid, gör det enklare och minskar riskerna genom att automatiskt förlänga din prenumeration till det då gällande förnyelsepriset (plus eventuella skatter), inklusive eventuella rabatter som kan gälla för automatiskt förnyade prenumerationer vid förnyelsetillfället, innan den löper ut*.

Fördelarna med automatisk förnyelse är bland annat:

Oavbrutet skydd — din prenumeration och ditt skydd fortsätter utan avbrott.

Inga bekymmer — du vet att dina enheter alltid skyddas.

Spara tid — vi tar hand om allt och skickar ett meddelande med information om nästa faktureringsdatum och en bekräftelse på att licensen har förnyats.

Flexibilitet — du kan när som helst avregistrera dig från tjänsten.

* Förnyelsepriserna kan komma att ändras. Ytterligare onlineerbjudanden och rabatter kan gälla vid förnyelsetillfället vid köp av nya licenser eller för kunder som manuellt förnyar sina licenser och som inte gäller för din prenumeration. Vi skickar minst en e-postpåminnelse innan prenumerationen förnyas. Meddelandet innehåller förnyelsepriset och förnyelsevillkoren. Det kan hända att du då måste uppgradera gratis till den senaste versionen av Kaspersky.
Kaspersky Total Security

KasperskyTotal Security

 

Skydd mot utpressningsvirus

(34 Recensioner)

Din familj har sannolikt många appar och enheter, och besöker mängder av webbplatser, så det krävs en hel del för att skydda dem mot hackare, angripare och utpressningsvirus.

Vi hjälper dig att skydda alla i familjen, på alla enheter, så att ni kan shoppa, surfa, umgås och strömma … utan risk.

 • Skyddar privatliv, lösenord, filer och foton
 • Ökar säkerheten när du gör bankärenden eller shoppar online
 • Skyddar barnen … både online och offline

Vissa funktioner är inte tillgängliga på vissa enheter.

JÄMFÖR PRODUKTER

FUNKTIONER OCH FÖRDELAR
  • SKYDDAR – med prisbelönt säkerhet

   Våra säkerhetslösningar blockerar utpressningsvirus, identitetstjuvar, virus, skräppost, skadliga webbplatser och internetannonser*.

   *Bara för PC-datorer

  • STÖDER – PC, Mac och mobila enheter

   Vilken kombination av datorer och Android-enheter din familj än använder hjälper vi er med säkerheten. Om en telefon eller surfplatta försvinner kan ni dessutom låsa, rensa och hitta den via fjärrstyrning.

  • FÖRSVARAR – din familjs privatliv med mera

   Eftersom nätfiske, spårning och spionage kan göra så stor skada hjälper vi till att skydda familjens personuppgifter, förebygga att era onlineaktiviteter spåras** och förhindra att spioner får åtkomst till familjens webbkameror**. Dessutom hjälper en ny, patenterad teknik till att förhindra ljudövervakning, genom att blockera obehörig åtkomst till mikrofondata*. Med vår App Lock-funktion kan familjen även lägga till säkerhetskodslås för appar på Android-enheter.

   *Bara för PC-datorer
   **Endast till PC- och Mac-datorer

  • ANSLUTER – säkrare

   När du och din familj ansluter till internet – även via offentlig Wi-Fi – skyddar vi er kommunikation, era identiteter och era data.** Hela familjen kan känna sig trygg när ni surfar, umgås, strömmar och så vidare.*

   *Bara för PC-datorer

  • SKYDDAR – vid shopping och bankärenden på internet

   Vi lägger till extra säkerhetsskikt som förhindrar att tjuvar stjäl familjens pengar. När någon i familjen klickar för att besöka en webbplats för bankärenden eller shopping kontrollerar vår unika teknik för säkra pengar att webbplatsen är säker samt att du inte blir lurad av en falsk webbplats. Sedan öppnas webbplatsen i skyddat läge.**

   **Endast till PC- och Mac-datorer

  • STÄRKER – säkerheten för dina barn

   Oavsett om dina barn använder sina mobiler eller datorer för att surfa, spela eller umgås hjälper vi dig att skydda dem – både i den digitala världen och utanför. Du kan reglera användningen av appar och enheter. Dessutom kan du kontrollera var barnen är och få ett meddelande om de lämnar det ”säkra område” som du har ställt in.

  • SPARAR – tid och besvär

   Att logga in på webbplatser och onlinekonton är enklare, snabbare och säkrare – och du behöver inte komma ihåg varje lösenord. Hela familjens lösenord sparas på ett säkert sätt och kan enkelt nås från en dator, surfplatta, telefon eller familjens kostnadsfria My Kaspersky-konton.

  • BEVARAR – värdefulla filer

   Genom att skapa säkerhetskopior av sina filer kan din familj skydda sig mot att förlora värdefulla foton, musik eller minnen, och datakryptering hjälper till att göra filer oläsbara för hackare.*

   *Dropbox står för onlinetjänsten för säkerhetskopiering. I skrivande stund erbjuder Dropbox som standard upp till 2 GB kostnadsfritt lagringsutrymme. Exakt hur mycket du får lagra kostnadsfritt kan variera, eftersom Dropbox från gång till annan kan komma att ändra standardvillkoren. Du kan alltid köpa till extra lagringsutrymme.

  • PRESTERAR – så att säkerheten inte är i vägen

   Vi har kombinerat säkerhet och effektivitet så att alla familjens enheter kan köras med lika höga prestanda som vanligt och ni kan få mer gjort.

  • FÖRENKLAR – så att du kan göra det du vill

   Du kan enkelt hantera familjens säkerhet online var ni än är och med bara ett klick kan du få teknisk support.

 • För samtliga enheter
  Windows®-baserade stationära och bärbara datorer
  • 1 500 MB ledigt utrymme på hårddisken
  • Microsoft® Internet Explorer® 10 eller senare
  • Microsoft .NET Framework 4 eller senare
  • Microsoft Windows 101 Home/Pro/Enterprise2 3
  • Microsoft Windows 8 och 8.1/Pro/Enterprise2/8.1-uppdateringen3
  • Microsoft Windows 7 Starter/Home Basic och Premium/Professional/Ultimate SP1 eller senare3
   • Processor: 1 GHz eller högre
   • Minne (RAM): 1 GB (32 bitar) eller 2 GB (64 bitar)
  Windows-baserade surfplattor (system med en Intel®-processor)2
  • Microsoft Windows 101 Home/Pro/Enterprise2 3
  • Microsoft Windows 8 och 8.1/Pro (64-bitars3)
  • Lägsta skärmupplösning: 1 024 x 600
  Mac-baserade stationära och bärbara datorer
  • 1 800 MB ledigt utrymme på hårddisken
  • Minne (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12–10.13
  Android-telefoner och -surfplattor4
  • Android™ 4.15 – 8.1
  • Lägsta skärmupplösning: 320 x 480
  iPhone och iPad6
  • iOS®10.05 eller senare

  Observera att vi inte stöder betaversioner/förhandsvisningar av nya operativsystem. Endast slutliga, officiellt släppta operativsystem stöds av produkten.

  1 Om du använder Windows 10 kan du behöva hämta och installera alla tillgängliga uppdateringar för din Kaspersky Lab-programvara. Produkten är inte tänkt att användas på Windows 10 Mobile.

  2 Kaspersky Safe Kids finns inte för den här operativsystemversionen eller enhetstypen.

  3 Vissa produktfunktioner fungerar eventuellt inte i 64-bitars operativsystem. Mer information finns på https://support.kaspersky.com/13812.

  4 Kaspersky Internet Security för Android kan för tillfället ha begränsad funktionalitet på vissa enheter. Mer information finns på https://support.kaspersky.com/10216. Om du använder Kaspersky Safe Kids på Xiaomi©- eller ASUS©-enheter går du till https://support.kaspersky.com/12980 för mer information om hur du konfigurerar och använder tjänsten.

  3 Kaspersky Safe Kids fungerar på Android™ 4.4 – 8.1, iOS® 10.0 eller senare.

  6 Till de här plattformarna finns endast Kaspersky Password Manager, Kaspersky Safe Kids och Kaspersky Safe Browser.

RECENSIONER

Fungerar alltid. Hoppas jag!

Tidigare använt Internet Security i flera år men har inför 2016 uppgraderat till Total Security Multi Device. Har under alla år inte haft några störningar och jag hoppas verkligen att programmet är aktivt och fungerar! Ibland blir jag lite orolig med tanke på allt skit som cirkulerar på nätet men som jag veterligen inte drabbas...

Den här recensionen är för Kaspersky Total Security

Excellent.

Tidigare loggades eventuella attacker, fynd osv, numera får jag aldrig några som helst "bevis" på Kasperskys skydd. Varför? Förresten, Firefox säger att edert tillägg utgör en säkerhetsrisk och därför spärrar Mozilla tillägget i väntan på giltigt certifikat...

Den här recensionen är för Kaspersky Total Security

INTE SÄKER PÅ VILKEN PRODUKT SOM ÄR RÄTT FÖR DIG?

Oavsett vad du behöver skydda och vilka enheter du än använder kan vi hjälpa dig. Tryck på knappen nedan så hjälper vi dig att avgöra vilken Kaspersky Lab-säkerhetslösning som är bäst för dig.

RESURSCENTER

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng