Skip to main
Total Security
KasperskyTotal Security
(71 Recensioner)

All säkerhet du behöver i en produkt

Få en oöverträffad känsla av säkerhet med prisbelönt skydd mot hackare, virus och skadlig programvara. Dessutom betalningsskydd och sekretessverktyg som skyddar dig från alla vinklar. Följande premiumfunktioner ingår:

 • Kostnadsfritt VPN med upp till 300 MB trafik per dag
 • Kostnadsfritt Kaspersky Password Manager Premium (värde)
 • Kostnadsfritt Kaspersky Safe Kids Premium (värde )
Windows®
macOS®
Android™
iOS®
Total Security
Total Security
KasperskyTotal Security
(71 Recensioner)
*Introduktionspris för nya kunder

Utmärkelser och prestanda

Fullständigt skydd mot cyberhot

Sekretesskydd som du kan lita på

Säkert
nätverk
Värna din sekretess och frihet online med VPN
 • Kryptera dina data i riskabla offentliga Wi-Fi-nätverk
 • Dölj din IP-adress, till och med från din internetleverantör
 • Se till att dina onlineaktiviteter inte loggas
 • Anslut till ultrasnabba privata servrar
Safe
money
Skydda dina pengar, din identitet och din sekretess
 • Gör betalningar via en krypterad webbläsare
 • Stoppa identitetstjuvar med skydd mot nätfiske
 • Skydda dina lösenord i ett privat valv
 • Lås dina Android-appar med extra säkerhet
Skydda dina barn online och i verkliga livet
01
GPS-spårning och varningar
Hitta dina barn på en karta, definiera ett säkert område där de får vara och få aviseringar om de lämnar det.
GPS tracking & alerts
badge
GPS-spårning
02
YouTube Safe Search
03
Webbplatsfilter
04
Skärmtid och appanvändning
GPS tracking & alerts
badge
GPS-spårning
GPS tracking
YouTube
Safe Search
alerts
Webbplatsfilter
alerts
Föräldrakontroller

Vad ingår i Kaspersky Total Security?

Antivirusskydd
Skydd i flera lager som är utformat för att förhindra och neutralisera skadlig programvara.
 • Antivirusskydd i realtidSöker kontinuerligt igenom dina enheter efter virus, maskar, trojaner, krypteringslås, rootkits och spionprogram — och skyddar dig från både nya och etablerade onlinehot.
 • Automatiskt skydd mot utsatthet (endast Windows)Identifierar komplex nätverksutsatthet på din PC. Här ingår identifiering av EternalBlue- och SMBloris-hack, som båda kan få operativsystem att krascha och göra datorn obrukbar.
 • Borttagning av trojanerIdentifierar och tar bort trojanvirus och Internet-maskar som gör Windows-datorer och Android-enheter långsamma. Detta sker automatiskt, så du behöver inte redigera några systemfiler manuellt.
 • Omedelbar hotidentifieringGer oavbruten analys i realtid av filer, program och webbplatser på alla dina datorer och Android-enheter, och skyddar dig och dina data med snabb hotidentifiering.
Skydd mot hacking
Förhindrar obehörig åtkomst och kapning av din dator och dina enheter.
 • Tvåvägsbrandvägg (endast Windows)Hjälper dig att förhindra hackerattacker mot din PC genom att hjälpa dig att identifiera både inkommande och utgående nätverksbegäranden. Ger dig möjlighet att visa, utvärdera och hantera alla in- och utgående anslutningar som etableras.
 • Betalningsskydd Fungerar på Mac och PC genom att dirigera dig till en webbläsare med säkerhet i bankklass när du gör en onlinetransaktion. Förhindrar att dina kortuppgifter och ekonomiska data blir avlyssnade av hackare.
 • Skydd mot utpressningsvirus (endast Windows)Övervakar din PC i realtid för att identifiera aktivitet som matchar beteendet hos utpressningsvirus. Det här gör att misstänkt aktivitet kan blockeras direkt, vilket sätter käppar i hjulet för utpressningsattacker som låser dig ute från dina datorer.
 • App LockSkyddar din appar på Android-enheter genom att låsa dem med en hackningssäker säkerhetslösning. När du skyddar en app kan den bara låsas upp med en privat pinkod, genom att du ritar ett hemligt mönster eller anger ditt fingeravtryck.
Högteknologiskt skydd
Avancerad skanning för att upptäcka fillös skadlig programvara och dag noll-hot.
 • Identifierare av skadliga länkarFungerar genom att data refereras från Kaspersky Security Network för att analysera länkar på webbplatser du öppnar. Du får information om skadliga webbadresser och enskilda webbadresser färgkodas baserat på deras hotnivå.
 • Skydd mot skadlig programvara (endast Windows)Skyddar din dator från många olika typer av farlig och sofistikerad skadlig kod, till exempel “fillös” skadekod som skrivs direkt till datorns RAM istället för till hårddisken.
 • ProgramkontrollHindrar opålitliga program från att komma åt kritiska systemprocesser och dina personliga data.
 • Anpassad webbläsarförstärkningVisar skärmvarningar om du försöker besöka webbplatser som anses vara farliga eller potentiellt farliga. Det gör den här bedömningen med hjälp av en lista över webbplatser som tidigare har blivit attackerade och du blir tillfrågad om du vill fortsätta eller inte.
Sekretesskydd
Kryptera dina personliga data och webbläsardata samtidigt som du stoppar cyberbrottslingar från att spionera.
 • Smart och snabbt VPNKrypterar data du skickar och tar emot med ett 256-bitars AES-chiffer och hindrar brottslingar från att se dina e-postmeddelanden, foton och bankuppgifter. Dessutom döljer det IP-adressen så att du inte kan spåras när du surfar – inte ens av din internetleverantör.
 • Skydd mot nätfiskeSkyddar dig från falska webbplatser och e-postmeddelanden som skapats av cyberbrottslingar för att stjäla din identitet. Det identifierar avancerade bedrägerier och skickar varningar om någon typ av nätfiske upptäcks.
 • Privat surfningBlockerar webbplatser och plattformar för sociala nätverk som du besöker på din Mac eller PC så att de inte kan spåra dina aktiviteter och samla in dina privata data. Hindrar dem från att rikta in sig på dig med irriterande och störande annonser.
 • WebbkameraskyddStoppar obehörig åtkomst till din webbkamera på Windows-datorer och Mac så att ingen kan titta på dig i ditt hem. Du får en varning när en app försöker använda webbkameran, och du kan blockera oönskade appar eller ge behörighet till betrodda appar.
Utökat skydd
Skyddsfunktioner för ditt hem, Wi-Fi-nätverk och din kringutrustning.
 • Password ManagerSkyddar dina lösenord, dina bankuppgifter och konfidentiella dokument i ett krypterat valv som bara kan låsas upp med ett huvudlösenord. Det genererar också starka lösenord för att hjälpa dig att skydda ditt kontos integritet.
 • Skydd mot nätverksattackerSkannar ingående trafikaktiviteter för att upptäcka tecken på nätverksattacker. När en attack upptäcks blockeras nätverksaktiviteten från den angripande datorn i en timme och du får en varning med möjlighet att blockera den ännu längre.
 • Annonsblockerare (endast Windows)Hindrar irriterande webbplatsbanners och potentiellt skadliga annonser som visas på din Windows-PC. Om du vill att annonser från vissa webbplatser ska visas kan du godkänna dem så att du kan fortsätta att se annonser när du besöker dem.
 • Skydd mot tangentbordsloggning (endast Windows)Stoppar tangentloggare från att registrera knapptryckningar på din Windows-PC, vilket skyddar dina lösenord, bankuppgifter och annan konfidentiell information som du skriver på tangentbordet.
Barnskydd
Avancerade föräldrakontroller för att spåra, filtrera och skydda dina barns aktiviteter online.
 • Blockering av barnförbjudet innehållGer dig möjlighet att förhindra att dina barn besöker webbplatser med olämpligt innehåll som pornografi, hasardspel och våld. Du kan välja att blockera åtkomst eller bli meddelad om ditt barn besöker otillåtna webbplatser på sina datorer och Android-enheter.
 • Hantering av skärmtidLåter dig hantera dina barns skärmtid per enhet och blockerar deras dator eller Android-enhet när den tidsgräns du angett överskrids. Du kan dessutom läsa rapporter om hur dina barn använder sina enheter så att du kan identifiera eventuella problemområden.
 • YouTube Safe SearchGör att du kan övervaka barnens sökhistorik på YouTube och blockera sökresultat om ämnen som alkohol, tobak och hasardspel på datorer och Android-enheter.
 • GPS-spårning av barnenGer dig möjlighet att se den exakta positionen för dina barns telefon i realtid på en digital karta. Dessutom kan du ange ett ”säkert område” för dina barn och se direkt om de lämnar det genom en varning som skickas direkt till dina enheter.
En licens täcker alla enheter
Välj mellan våra alternativ för 1, 2, 3, 4, 5 eller 10 licenser för att få det kompletta skydd du behöver.
01
Enkel installation på alla enheter
Eftersom vår säkerhet inte är resurskrävande är den enkel att installera på dina gamla såväl som nya enheter.
GPS tracking & alerts
02
Skydda dina olika enheter
03
Hantera din säkerhet från en plats
GPS tracking & alerts
GPS tracking
alerts

Vanliga frågor

Hur laddar jag ned programmet och installerar det?

Du laddar ned programmet direkt från vår webbplats. Slutför bara ditt köp, så visas nedladdningslänken på sidan med orderbekräftelsen. Samma nedladdningslänk skickas också till dig i ett mejl med orderbekräftelsen. Observera att du behöver din aktiveringskod för att använda ditt säkerhetsprogram. Denna kod visas på sidan med orderbekräftelsen, och skickas också till dig i ett mejl.

Hur många enheter kan jag skydda?

När du gör ditt köp anger du bara hur många enheter du vill skydda. Under licensperioden kan du skydda valfri kombination av enheter, upp till så många enheter som din licens täcker. Du kan till exempel välja en licens för 3 enheter för att skydda en Windows-dator, en Macbook och en Android-mobil. Du kan också byta enheter när som helst, till exempel genom att ta bort din Macbook och lägga till en iPad.

Får jag den senaste versionen?

Ja, du får den senaste versionen av programmet och alla uppgraderingar som släpps under din prenumeration.

Hur snabbt kan jag börja använda programmet?

Du kan ladda ned, installera, aktivera och börja använda programmet omedelbart efter att du köpt det.

Vilka betalningsmetoder kan jag använda?

Vi godtar Paytrail, Visa, Mastercard, American Express och PayPal. Alla transaktioner på vår webbplats är helt säkra.

Välj det skydd som passar dig

Utforska säkerhetsfunktionerna i våra olika produkter

Systemkrav

Operativsystem
 • Windows 11, 10, 8.1, 8, 7
 • Mac OS X 10.12 eller senare
 • Android 5.0 eller senare
 • iOS 12.0 eller senare
Tekniska krav
 • Internetanslutning
 • RAM-minne: minst 1 GB (PC) eller 2 GB (Mac)
 • Diskutrymme: minst 1,5 GB (PC) eller 3,1 GB (Mac)
Språk
 • Svenska