AUTOMATISK FÖRNYELSESERVICE

Vår smidiga automatiska förnyelseplan sparar tid, gör det enklare och minskar riskerna genom att automatiskt förlänga din prenumeration till det då gällande förnyelsepriset (plus eventuella skatter), inklusive eventuella rabatter som kan gälla för automatiskt förnyade prenumerationer vid förnyelsetillfället, innan den löper ut*.

Fördelarna med automatisk förnyelse är bland annat:

Oavbrutet skydd — din prenumeration och ditt skydd fortsätter utan avbrott.

Inga bekymmer — du vet att dina enheter alltid skyddas.

Spara tid — vi tar hand om allt och skickar ett meddelande med information om nästa faktureringsdatum och en bekräftelse på att licensen har förnyats.

Flexibilitet — du kan när som helst avregistrera dig från tjänsten.

* Förnyelsepriserna kan komma att ändras. Ytterligare onlineerbjudanden och rabatter kan gälla vid förnyelsetillfället vid köp av nya licenser eller för kunder som manuellt förnyar sina licenser och som inte gäller för din prenumeration. Vi skickar minst en e-postpåminnelse innan prenumerationen förnyas. Meddelandet innehåller förnyelsepriset och förnyelsevillkoren. Det kan hända att du då måste uppgradera gratis till den senaste versionen av Kaspersky.
Kaspersky Total Security

KasperskyTotal Security

 

Skyddar från utpressningsvirus och mycket mer

(48 Recensioner)

Familjen är viktig – ge den vårt allra bästa skydd.

Kaspersky Total Security skyddar familjen när de surfar, shoppar, umgås eller strömmar. Med extra sekretesskydd lagrar du familjens lösenord och viktiga dokument, skyddar filer och värdefulla minnen och skyddar barnen mot digitala hot.

 • Skyddar privatliv, lösenord, filer och bilder
 • Skyddar pengar när du gör bankärenden och shoppar online
 • Skyddar barnen både online och offline

JÄMFÖR PRODUKTER

Security Cloud

Kaspersky
Security Cloud

Vi presenterar patenterad anpassningsbar säkerhet. Välkommen till en helt ny tjänst för cybersäkerhet som anpassar sig efter dina vanor för att ge bästa skydd.
FUNKTIONER OCH FÖRDELAR
  • Prisbelönt säkerhet

   Innovativa säkerhetsfunktioner skyddar familjen mot virus, utpressningsvirus, spionprogram, nätfiske, farliga webbplatser, skräppost, internetannonser* och annat.

   *Endast för PC.

  • PC, Mac och mobila enheter

   Vi skyddar din familj – på alla enheter. Och om en surfplatta eller telefon med Android försvinner skyddar vi alla data som lagrats på den … och hjälper dig att hitta enheten.

  • Sekretesskydd

   Spårning och spionage kan inkräkta på familjens integritet och nätfiske kan stjäla deras identiteter. Därför hjälper vi dig att förhindra att familjens onlineaktivitet spåras**, skydda personuppgifter och se till så att familjens egna webbkameror inte används för att spionera på familjemedlemmar**.

   **Endast för PC och Mac.

  • Säker anslutning

   Med vår VPN-anslutning får familjen åtkomst till fler webbplatser och mer innehåll, till exempel webbplatser utanför ditt område. Och när en familjemedlem ansluter till internet skyddar våra tekniker automatiskt mot hot om anslutningen är osäker – även i offentliga trådlösa nätverk.***

   ***Observera att du kan skydda 200 MB trafik per dag och enhet – eller 300 MB per dag och enhet om du registrerar tjänsten på ditt My Kaspersky-konto. Med tjänsten ansluts du automatiskt till en server som är snabb och i närheten av det område där du befinner dig. Obegränsad trafik och möjlighet att välja område för den server du ansluter till är tillgängligt mot en extra avgift.

  • Säkra pengar

   När familjen gör bankärenden och shoppar online tillämpar vi extra säkerhetsskikt. Vi håller koll på internetanslutningen och skyddar pengar och kontouppgifter.**

   **Endast för PC och Mac.

  • Safe Kids

   Vi ser till så att barnen surfar säkert på sina datorer och mobiler genom att blockera hot på nätet samt olämpliga webbplatser och olämpligt innehåll… och hjälper dig reglera hur länge barnen använder enheterna, hantera appanvändning och hålla uppsikt över var barnet befinner sig.****

   **** Webbkontroll för iOS-enheter är tillgängligt via Kaspersky Safe Kids-appen. Funktioner för apphantering är inte tillgängliga för iOS-enheter.

  • Lösenordshantering

   Ingen behöver komma ihåg alla enskilda lösenord. Lösenorden lagras säkert och är lätta att komma åt på PC, Mac och mobila enheter. Nu kan familjen snabbt och säkert logga in på sina favoritwebbplatser och konton.

  • Skydd för bilder och filer

   Oersättliga bilder, musik och minnen måste skyddas mot förlust eller stöld. Därför hjälper vi dig att skapa säkerhetskopior … och kryptera familjens konfidentiella filer som skydd mot hackare.*

   *Endast för PC.

  • Säker men inte långsam

   Du vill att familjens enheter ska fungera som det var tänkt – det vill vi också. Det är därför vårt säkerhetsskydd arbetar bakom kulisserna, så att du kan göra allt som vanligt.

  • Enkel att använda

   Säkerhetsfunktionerna ska inte göra enheterna långsamma. Därför är vårt bästa skydd enkelt att installera och köra på alla enheter i familjen.

 • För samtliga enheter
  Windows®-baserade stationära och bärbara datorer
  • 1 500 MB ledigt utrymme på hårddisken
  • Microsoft® Internet Explorer® 10 eller senare
  • Microsoft .NET Framework 4 eller senare
  • Microsoft Windows 101 Home/Pro/Enterprise2, 3
  • Microsoft Windows 8 och 8.1/Pro/Enterprise2/8.1-uppdatering3
  • Microsoft Windows 7 Starter/Home Basic och Premium/Professional/Ultimate SP1 eller senare3
  • Processor: 1 GHz eller högre
  • Minne (RAM): 1 GB (32-bitars) eller 2 GB (64-bitars)
  Windows-baserade surfplattor (system med en Intel®-processor)2
  • Microsoft Windows 101 Home/Pro/Enterprise2, 3
  • Microsoft Windows 8 och 8.1/Pro (64 bitars3)
  • Lägsta skärmupplösning: 1 024 x 600
  Mac-baserade stationära och bärbara datorer
  • 1 800 MB ledigt utrymme på hårddisken
  • Minne (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12–10.14
  Android-telefoner och -surfplattor4
  • Android™ 4.25 – 9.0
  • Lägsta skärmupplösning: 320 x 480
  iPhone och iPad6
  • iOS®10.05 eller senare

  Observera att vi inte stöder betaversioner eller förhandsvisningar av nya operativsystem. Endast slutliga, officiellt släppta operativsystem stöds av produkten.

  1 Om du använder Windows 10 kan du behöva hämta och installera alla tillgängliga patchar för Kaspersky Labs säkerhetsprogramvara. Produkten är inte tänkt att användas på Windows 10 Mobile/S.

  2 Kaspersky Safe Kids finns inte för den här operativsystemversionen eller enhetstypen.

  3 Vissa produktfunktioner fungerar eventuellt inte på 64-bitars operativsystem. Mer information finns på https://support.kaspersky.com/13812.

  4 Kaspersky Internet Security för Android kan för tillfället ha begränsad funktionalitet på vissa enheter. Mer information finns på http://support.kaspersky.com/10216. Om du använder Kaspersky Safe Kids på Xiaomi©- eller ASUS©-enheter går du till http://support.kaspersky.com/12980 för mer information om hur du konfigurerar och använder tjänsten.

  5 Kaspersky Safe Kids fungerar på Android™ 4.4–9.0, iOS® 10.0 eller senare.

  6 Till de här plattformarna är endast Kaspersky Password Manager, Kaspersky Safe Kids och Kaspersky Safe Browser tillgängliga.

RECENSIONER

Fungerar alltid. Hoppas jag!

Tidigare använt Internet Security i flera år men har inför 2016 uppgraderat till Total Security Multi Device. Har under alla år inte haft några störningar och jag hoppas verkligen att programmet är aktivt och fungerar! Ibland blir jag lite orolig med tanke på allt skit som cirkulerar på nätet men som jag veterligen inte drabbas av!!!! Priset är det många som har synpunkter på, men som jag alltid säger: Man får det man betalar för!

Den här recensionen är för Kaspersky Total Security

Excellent.

Tidigare loggades eventuella attacker, fynd osv, numera får jag aldrig några som helst "bevis" på Kasperskys skydd. Varför? Förresten, Firefox säger att edert tillägg utgör en säkerhetsrisk och därför spärrar Mozilla tillägget i väntan på giltigt certifikat...

Den här recensionen är för Kaspersky Total Security

INTE SÄKER PÅ VILKEN PRODUKT SOM ÄR RÄTT FÖR DIG?

Oavsett vad du behöver skydda och vilka enheter du än använder kan vi hjälpa dig. Tryck på knappen nedan så hjälper vi dig att avgöra vilken Kaspersky Lab-säkerhetslösning som är bäst för dig.

RESURSCENTER

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng