Kaspersky Small Office Security

KasperskySmall Office Security

Säkerhet för företag som alltid är på

Kaspersky Small Office Security kombinerar enkelheten hos ett datorskydd för hemmet med särskilda funktioner som skyddar ditt företag medan de anställda arbetar. Med ”Ange och glöm”-säkerhet skyddar den dina stationära och bärbara Windows- och Mac-datorer samt dina Windows-filservrar så att de filer du värdesätter mest förblir säkra.

  • Avancerat skydd mot utpressningsvirus och återställning för att undvika att ett oavsiktligt klick får datorerna att låsa sig
  • Filkryptering och säkerhetskopiering skyddar din immateriella egendom och cyberbrottslingar
  • Säkra pengar för betalning av räkningar och skatter online så att du kan göra säkra betalningar
  • Skydd av Android-enhet så att dina anställda kan arbeta säkert från sina privata smarta telefoner och surfplattor
  • Inbyggd sårbarhetsskanning för att säkerställa att de affärsprogram du använder är intrångssäkra

Ange stationära datorer från 0 till 0

* Alla priser exkl. Skatter
Inte riktigt säker?
Prova gratis

PENGARNA TILLBAKA
INOM 30 DAGAR OM DU INTE ÄR NÖJD

HÅLLER DIG TRYGG MEDAN DU JOBBAR

En säkerhetslösning som inte du inte behöver ägna någon uppmärksamhet, utan du kan fokusera på affärsprioriteringarna. Skyddar dina anställda utan att störa dem med meddelanden eller notiser, så att de kan arbeta utan avbrott. Kaspersky Small Office Security gör helt enkelt sitt jobb samtidigt som du gör ditt.

SKYDD MOT UTPRESSNINGSPROGRAM FÖR OAKTSAMMA ANSTÄLLDA

Även om en anställd har följt en skadlig länk och ett utpressningsprogram försöker kryptera arbetsfiler skapas en säkerhetskopia av den okrypterade filen automatiskt, så att du kan återställa den

UNDVIK FÄLLOR SOM ONLINEBEDRÄGERI OCH BLUFFAR

Säkerhet i flera lager förhindrar att tjuvar stjäl företagets pengar: När du shoppar eller uträttar bankärenden på internet kontrollerar vår unika teknik Safe Money att webbplatsen är säker och att webbplatsen är äkta innan du öppnar den i ett särskilt, skyddat läge (endast för PC och Mac)

FÖRHINDRA KONTOFÖRLUST PÅ GRUND AV BEDRÄGERIER

Password Manager lagrar och skyddar alla dina lösenord och värdefulla filer på alla enheter du använder – du behöver bara komma ihåg ett lösenord.

Få ett meddelande om filservern har ett svagt lösenord (t.ex. ”1234”) eller om lösenordet inte har ändrats på länge.

LÄTTANVÄNT SKYDD FÖR HELA DIN VERKSAMHET
Flera skyddslager i ett lättanvänt paket – ingen tidigare erfarenhet behövs för att få maximal säkerhet i verksamheten med minsta möjliga krångel.
Praktisk webbportal
Praktisk webbportal

Kaspersky Small Office Security är en företagslösning som har en särskild portal – ksos.kaspersky.com – där du bekvämt kan kontrollera licensstatus och utgångsdatum, se vilka enheter som är skyddad eller skicka en supportförfrågan om du behöver hjälp.

Skydda Windows-filservrar
Skydda Windows-filservrar

Skydda Windows-filservrar från utpressningsprogram och krypteringslås: System Watcher identifierar och blockerar skadlig aktivitet och gör det möjligt att återställa skadliga åtgärder.

Med uppdateringsprogrammet för programvara får du en lista över nya tillgängliga uppdateringar för installerade program, vilket gör det enkelt att ta bort oanvända eller inaktuella systemdata.

SArbeta säkert på mobila enheter
SArbeta säkert på mobila enheter

Behöver du arbeta på resande fot? Med Kaspersky Labs mobila säkerhetstekniker förblir du skyddad, oavsett var du arbetar – även när anställda använder sina egna mobila enheter i arbetet. Skydda Android-baserade smarta telefoner och surfplattor – med bland annat lås, rensning och lokalisering av saknade enheter.

Säker internetanvändning, e-post och integritet
Säker internetanvändning, e-post och integritet

Skydda dig mot försök att kapa dina affärsdata och nätverk genom att blockera skadliga webbplatser. Blockera misstänkta nedladdningar, filtrera bort nätfiskemeddelanden och bilagor med skadlig kod. Sök efter och ta bort oönskade och osäkra webbläsartillägg och skydda din integritet med en särskild "spåra inte"-funktion.

Lagra och överför värdefulla filer på ett säkert sätt
Lagra och överför värdefulla filer på ett säkert sätt

Säkerhetskopiering och kryptering skyddar dina känsliga data från intrång, böter och förlorade affärer. Datavalvet ger dig ett extra säkerhetslager, med lösenordsskyddat lagringsutrymme på datorn för att hålla känsliga data från nyfikna blickar.

Säkerhet du kan lita på – och vi kan bevisa det
Säkerhet du kan lita på – och vi kan bevisa det

Ingen annan leverantör kan matcha Kaspersky Labs framgångar i oberoende tester. Under 2020 deltog produkter från Kaspersky Lab i 62 oberoende tester och recensioner. Våra produkter belönades med 45 förstaplatser och 50 placeringar bland de tre bästa.

Belöningar och prestanda

Du kan känna dig säker på att Kasperskys produkter får högsta betyg och sätter branschstandarden för avancerad säkerhet.

Systemkrav

Kaspersky Small Office Security