Hur vi arbetar

Kaspersky: Transparency
 • Våra principer för bekämpning av cyberhot

  Cyberhot har blivit ett globalt problem som sprider sig långt bortom geografiska gränser. I sin roll som IT-säkerhetsföretag är Kaspersky Lab fast beslutet att upptäcka och oskadliggöra alla former av skadliga program, oavsett ursprung eller syfte.

  En av Kaspersky Labs viktigaste tillgångar i kampen mot cyberbrott är enheten Global Research and Analysis Team (GReAT). Den består av toppklassiga säkerhetsexperter från hela världen – Europa, Ryssland, Nord- och Sydamerika, Asien och Mellanöstern.

  Läs mer >

 • Våra principer för samarbete med brottsbekämpande myndigheter, kommersiella och offentliga institutioner

  Vi är ett privatägt företag och har inga politiska kopplingar. Vi är däremot stolta över vårt samarbete med myndigheter i många länder och internationella brottsbekämpande organ och kommersiella och offentliga enheter i kampen mot cyberbrott. För att främja internationell cybersäkerhet samarbetar vi med myndigheter genom att bidra med teknisk rådgivning eller expertanalys av skadliga program, under utredningar eller i enlighet med domstolsförordnanden – i enlighet med branschstandarder.

  Läs mer >

 • Principer för bearbetning av data av Kaspersky Labs säkerhetslösningar och -tekniker

  Att respektera och skydda människors integritet är en grundläggande princip för Kaspersky Labs metod för bearbetning av användardata. De data som bearbetas är avgörande för att identifiera nya och ännu okända hot – som WannaCry och ExPetr – och ger användarna bättre skyddsprodukter. Analys av stora datamängder från miljontals enheter för att stärka skyddsfunktioner är bästa praxis i branschen och tillämpas av IT-leverantörer över hela världen. Det är ett måste för att skydda användarnas digitala liv mot cyberhot.

  Läs mer >

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng