Hoppa till huvudinnehållet
PRODUKT

Kaspersky Sandbox

Avancerat skydd mot hot utan dyra säkerhetsexperter och verktyg

Översikt

Dagens företag måste bekämpa det växande antalet av och komplexiteten hos moderna hot som kringgår befintliga antiviruslösningar och EPP-klasslösningar, t.ex. okänd skadlig programvara, nya virus och utpressningsvirus, dag noll-attacker med mera. Samtidigt råder det en global brist på skickliga experter på internetsäkerhet, vilket kan göra det svårt och dyrt att anlita dem.
Kaspersky Sandbox är en del av Kaspersky Optimum Security och är designat runt vår etablerade bästa praxis för att bekämpa komplexa hot och hot på APT-nivå. Tillsammans med EPP- och EDR-lösningar tillhandahåller Kaspersky Sandbox fullt automatiserad och avancerad upptäckt genom att analysera hot i en isolerad miljö.
Upptäckt
Misstänkta objekt placeras i en isolerad miljö där djupgående analys utförs för att snabbt upptäcka och blockera nya, okända och svårupptäcka cyberhot helt automatiskt
Hantering

Kaspersky Sandbox är enkelt att installera och använda och integreras smidigt med företagens infrastruktur, även utan fullfjädrade IT-säkerhetsteam

Skalbarhet

Den grundläggande konfigurationen har stöd för upp till tusen skyddade klienter, och lösningen kan enkelt skalas, vilket ger kontinuerligt skydd för stora infrastrukturer    

Integrering
De förbättrade upptäcktsmetoderna i Kaspersky Sandbox integreras sömlöst med EDR Optimum och Kaspersky Endpoint Security for Business för att skapa klientsäkerhetslösningar på flera nivåer

Användning

 • Förbättra ditt försvar mot okända hot

  • Klientsystem är cyberbrottslingarnas huvudmål.
  • Kostnaden för att kringgå befintligt klientskydd är relativt låg.
  • Det är mycket svårare och dyrare att kringgå Sandbox-tekniken.
 • Låt inte bristen på experter på IT-säkerhet hålla dig tillbaka

  • Företag behöver vanligtvis en etablerad avdelning för IT-säkerhet för att använda avancerade säkerhetslösningar. Och den främsta orsaken till att så många organisationer inte använder den klass av lösningar är en global brist på experter på IT-säkerhet och de höga kostnaderna att anställa dem.
  • Kaspersky Sandbox och Kaspersky Optimum Security är den perfekta lösningen för organisationer from behöver att skydd motavancerade attacker, men inte vill investera i ett fullständigt IT-säkerhetsteam.
 • Kostnadseffektiv lösning för distribuerade nätverk

  • Stora företag har ofta komplexa och distribuerade infrastrukturer
  • Medelstora filialer och små regionala kontor kan inte alltid använda komplexa lösningar på grund av brist på resurser och expertis.
  • Med Kaspersky Sandbox kan stora företag optimera kostnaderna för effektivt skydd av fjärranslutna kontor och minska den manuella arbetsbelastningen för sina befintliga högt värderade säkerhetsanalytiker.
DYGNET RUNT

PREMIUMSUPPORT

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky-säkerhetslösning.

White Papers

Lär dig mer med tankeledarskap från våra globalt erkända experter på cybersäkerhet 

Hoten

Attackerna blir alltmer sofistikerade. Och när komplexa verktyg som utvecklats av nationalstatliga aktörer blir tillgängliga på den bredare marknaden minskar kostnaden för att sätta igång en riktad attack. Dessutom stiger kostnaden för att anlita lämpliga och kvalificerade experter inom IT-säkerhet. Det finns ett pressande behov av kostnadseffektivt skydd som övervinner:

 • Traditionell teknik som inte kan hantera komplexa hot

 • En växande global brist på säkerhetsanalytiker 

 • Bristen på budget för komplexa anti-APT- och EDR-klassade lösningar

 • Ett överväldigande antal säkerhetshändelser som ska analyseras varje dag

Kaspersky Optimum Security

Bygg vidare på Kaspersky Sandbox genom att helt enkelt lägga till EDR-teknik för förbättrad upptäckt, utredning och snabbt bemötande, samt utbildning i säkerhetsmedvetenhet – eller välj ett hanterat skydd med Kaspersky Optimum Security.

Relaterat till den här produkten