Skip to main
BRANSCH

Cybersäkerhet för industrin

Eftersom hoten mot industriella infrastrukturer ökar är det viktigare än någonsin att välja rätt rådgivare och tekniska partner för att skydda systemen.

Cybersäkerhet inom industrin ser annorlunda ut

Även om hoten kan överlappa till viss del finns det stora skillnader mellan kraven för industriella miljöer och kraven för mer allmänna verksamheter.

På ett företag vill man ofta skydda känslig information, men när det gäller industriella system, där varje litet driftstopp eller fel räknas, är oavbruten drift av högsta prioritet. Det är just det som skiljer industriell cybersäkerhet från andra branscher – och som gör att det är så viktigt att arbeta med rätt säkerhetsleverantör.

Process

Det finns ingen standard för hur industriell cybersäkerhet ska se ut. Det är en process där systemet implementeras gradvis utan avbrott.

Människor

Varje anställd, oavsett om man jobbar på säljavdelningen eller fabriksgolvet, spelar en viktig roll i cybersäkerheten. Utbildning och medvetenhet är avgörande.

Teknik

Vår KICS-lösning är utformad speciellt för OT-behov. Den är feltolerant och stör inte dina system, och den fungerar även i luftgapsmiljöer.

Kundberättelser

Utforska exempel på Kaspersky Labs säkerhetslösningar i drift ute på fältet

Användning

  • Specialiserade cybersäkerhetslösningar för olika branscher

    Kaspersky Industrial Cybersecurity är en portfölj av tekniker och tjänster som utformats för att skydda alla lager inom industrin, inklusive SCADA-servrar, HMI:er, maskinarbetsstationer, PLC:er, nätverksanslutningar och till och med ingenjörer – utan att påverka verksamhetskontinuiteten och konsekvensen hos industriella processer. Varje industriell kund och process är unik och därför implementerar vi vår lösning för olika sektorer – olja och gas, elnät, tillverkning och så vidare.

  • Pålitlig leverantör av industriella cybersäkerhetsstjänster

    Kaspersky Lab är en betrodd säkerhetsleverantör och partner till ledande industriella organisationer, och samarbetar med välkända leverantörer av industriell automatisering, till exempel Emerson, Siemens, Schneider Electric, Industrial Internet Consortium med flera, för att upprätta kompatibla och specialiserade processer och samarbetsramar som skyddar industriella miljöer från befintliga och framväxande hot, bland annat riktade angrepp.

  • Anpassningsbart säkerhetssystem

    I enlighet med Kaspersky Labs övergripande säkerhetsstrategi på flera nivåer levererar Kaspersky Industrial CyberSecurity en kombination av skyddsmetoder. Ett holistiskt förhållningssätt till industriell cybersäkerhet – från att förutsäga potentiella angreppsmetoder via specialiserade industriella tekniker för förhindrande och upptäckt till att proaktivt hantera en cyberincident – är den ultimata garantin för att ditt företag ska fungera oavbrutet och säkert.

24/7

Premiumsupport dygnet runt

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-säkerhetslösning.

Faktablad

Lär dig mer med tankeledarskap från våra globalt erkända experter på cybersäkerhet

Våra industriella cybersäkerhetspartners

Världsberömda företag har redan utökat till överlägsen cybersäkerhetskapacitet från sina privata till sina offentliga moln med hjälp av Kaspersky Lab.

Relaterat till den här branschen

Resurser markerade med * är på engelska