Cybersäkerhet inom industrin ser annorlunda ut

Även om hoten kan överlappa till viss del finns det stora skillnader mellan kraven för industriella miljöer och kraven för mer allmänna verksamheter.

På ett företag vill man ofta skydda känslig information, men när det gäller industriella system, där varje litet driftstopp eller fel räknas, är oavbruten drift av högsta prioritet. Det är just det som skiljer industriell cybersäkerhet från andra branscher – och som gör att det är så viktigt att arbeta med rätt säkerhetsleverantör.


 • Process

  Det finns ingen standard för hur industriell cybersäkerhet ska se ut. Det är en process där systemet implementeras gradvis utan avbrott.

 • Människor

  Varje anställd, oavsett om man jobbar på säljavdelningen eller fabriksgolvet, spelar en viktig roll i cybersäkerheten. Utbildning och medvetenhet är avgörande.

 • Teknik

  Vår KICS-lösning är utformad speciellt för OT-behov. Den är feltolerant och stör inte dina system, och den fungerar även i luftgapsmiljöer.

Kundberättelser

Utforska exempel på Kaspersky Labs säkerhetslösningar i drift ute på fältet

 • AGC Glass Germany GmbH
  AGC Glass Germany GmbH

  Som leverantör inom bilindustrin är det viktigt för AGC med kontinuitet i affärsprocesserna. Därför är dess produktionslinjer skyddade med Kaspersky Industrial CyberSecurity.

 • Pavlodar Oil Chemistry Refinery
  Pavlodar Oil Chemistry Refinery

  Pavlodar Oil Chemistry Refinery är det största företaget i nordöstra Kazakstan för oljeraffinering och produktion av oljeprodukter.

Erkännanden
Kaspersky Industrial CyberSecurity
Competitive Landscape: Operational Technology Security, oktober 2018. 
Kaspersky Security Awareness and Training Services
Forresters ”Now Tech: Security Awareness And Training Solutions”, första kvartalet 2019
Kaspersky Industrial CyberSecurity
Kaspersky Lab Moves Forward with Improved Cybersecurity Solutions, 2018

Användning

 • Specialiserade cybersäkerhetslösningar för olika branscher

  Kaspersky Industrial Cybersecurity är en portfölj av tekniker och tjänster som utformats för att skydda alla lager inom industrin, inklusive SCADA-servrar, HMI:er, maskinarbetsstationer, PLC:er, nätverksanslutningar och till och med ingenjörer – utan att påverka verksamhetskontinuiteten och konsekvensen hos industriella processer. Varje industriell kund och process är unik och därför implementerar vi vår lösning för olika sektorer – olja och gas, elnät, tillverkning och så vidare.

 • Pålitlig leverantör av industriella cybersäkerhetsstjänster

  Kaspersky Lab är en betrodd säkerhetsleverantör och partner till ledande industriella organisationer, och samarbetar med välkända leverantörer av industriell automatisering, till exempel Emerson, Siemens, Schneider Electric, Industrial Internet Consortium med flera, för att upprätta kompatibla och specialiserade processer och samarbetsramar som skyddar industriella miljöer från befintliga och framväxande hot, bland annat riktade angrepp.

 • Anpassningsbart säkerhetssystem

  I enlighet med Kaspersky Labs övergripande säkerhetsstrategi på flera nivåer levererar Kaspersky Industrial CyberSecurity en kombination av skyddsmetoder. Ett holistiskt förhållningssätt till industriell cybersäkerhet – från att förutsäga potentiella angreppsmetoder via specialiserade industriella tekniker för förhindrande och upptäckt till att proaktivt hantera en cyberincident – är den ultimata garantin för att ditt företag ska fungera oavbrutet och säkert.

24/7

Premiumsupport dygnet runt

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-säkerhetslösning.

Våra industriella cybersäkerhetspartners

Världsberömda företag har redan utökat till överlägsen cybersäkerhetskapacitet från sina privata till sina offentliga moln med hjälp av Kaspersky Lab.

Kontakta oss för att prata med någon av våra experter om hur True Cybersecurity skulle kunna ge information om företagets säkerhetsstrategi.

Resurser markerade med * är på engelska

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng