Översikt

Den viktigaste faktorn i alla företags säkerhetsstrategier är en heltäckande lösning som ger en hög skyddsnivå för affärsprocesser och dataskydd tillsammans med ett brett utbud av säkerhetsfunktioner för att bekämpa avancerade hot. Oavsett vad din IT-infrastruktur omfattar – stationära datorer, servrar, informationssystem, datacenter eller virtuella maskiner – behöver du en säkerhetslösning som är särskilt utformad för att ge optimala säkerhetsnivåer för alla komponenter.

Kaspersky Lab är banbrytande när det gäller att hjälpa företag att anpassa säkerhetsstrategin och skydda sig mot avancerade hot och attacker. Med en unik kombination av tekniker och tjänster, på en grund av världsledande säkerhetsanalys, hjälper vi organisationer att minska cyberriskerna, snabbare upptäcka olika typer av attacker, hantera pågående attacker och förbättra det totala skyddet.


 • Program- och enhetskontroll

  Enkla och effektiva centraliserade kontroller för webb, enheter och program minskar attackytan och hjälper till att hålla användarna säkra.

 • Datacentersäkerhet

  Beprövad cybersäkerhet för hyperkonvergerade datacenter

 • Säkerhet för hybridmoln

  Beprövad säkerhet för privata och offentliga moln som täcker alla ledande virtualiseringsplattformar och lagringssystem för företag

 • DDoS-skydd

  Fullständigt skydd mot alla typer av DDoS-attacker mot infrastrukturen

Kundberättelser

 • 
     Tele2
  Tele2

  Tele2 är en av Europas ledande operatörer. Det ansluter 15 miljoner användare av telekommunikationstjänster i 10 länder. Tele2 tillhandahåller mobila och fasta anslutningar, dataöverföring, kabel-TV och innehållstjänster.

 • 
		Telefonica
  Telefonica

  Telefónica är en av de största bredbands- och telekomleverantörerna i världen. Telefónica söker ständigt nya partners med kompletterande kunskaper och expertis för att utveckla och förbättra sina lösningar.

 • 
     VimpelCom
  VimpelCom

  VimpelCom är en världsledande sammanslutning av distributörer inom kommunikationsteknik. Flera av bolagen inom sammanslutningen utsätts för en stadig ström av riktade attacker och VimpelCom har därför valt att vända sig till oss för adekvat skydd.

Betrott av företag du känner till

Världsberömda företag har redan utökat till överlägsen cybersäkerhetskapacitet med hjälp av Kaspersky Lab.

Användning

 • Minska risken för attacker

  Kaspersky Lab är världsledande inom säkerhetsteknik och gör mer för att skydda arbetsstationer och servrar, blockera skadlig kod, skydda konfidentiell information, förhindra obehörig åtkomst till företagsnätverk osv.

 • Idealiskt för hybriddatacenter

  Vilken virtualiserad plattform (eller plattformar) du än använder får du bättre säkerhetsfunktioner med Kaspersky Security for Virtualization Light Agent, som har patenterad säkerhetsteknik och unik arkitektur. VMware vSphere med NSX, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer och KVM kan hanteras av ett enda program. Oavsett plattformskonfiguration och hybridisering, och oavsett om installationen är intern eller extern, hanteras hela säkerheten via en enhetlig konsol och systemens effektivitet bibehålls.

 • Försvara ditt företag mot DDoS-attacker

  Om du vill skydda verksamheten mot DDoS-attacker behöver du en lösning som snabbt identifierar attackerna. Kaspersky DDoS Protection bekämpar attackerna på två fronter: via DDoS-analys och via vår DDoS-försvarsinfrastruktur. Våra säkerhetsanalytiker använder avancerade metoder för att övervaka DDoS-hoten och ligga steget före brottslingarna. På det viset kan vi upptäcka DDoS-attackerna tidigare.

24/7

Premiumsupport dygnet runt

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-säkerhetslösning.

Risken

Cyberattacker är bland de farligaste företagsriskerna i telekombranschen. Och trots att hoten – och de metoder som cyberbrottslingar använder – hela tiden utvecklas litar alltför många företag på att gårdagens säkerhetsteknik ska skydda mot dagens och morgondagens hot:

 • Scan

  En riktad attack kanske pågår redan nu

 • Scan

  DDoS-attacker kan förhindra åtkomst till era informationssystem

 • Scan

  Intern skadlig aktivitet är ett vanligt problem

 • Scan

  Förlust av konfidentiella data kostar mer än bara pengar

 • Scan

  Attacker mot datacenter kan vara extremt skadliga

 • Scan

  Regler och föreskrifter måste också efterlevas

Kontakta oss för att prata med någon av våra experter om hur True Cybersecurity skulle kunna ge information om företagets säkerhetsstrategi.

Resurser markerade med * är på engelska

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng