Skapar avancerade skydd i flera lager för finansbranschen

Digitalisering får inte försämra cybersäkerhetens effektivitet

Frestelsen hos faktiska pengar och löpande transaktioner gör finansiella tjänster till ett primärt mål för några av de farligaste cyberbrottslingarna. I och med framstegen inom bedrägeritekniken håller cyberbrottslingar på att skifta fokus från kunder som utgör enkla byten till mer utmanande men givande mål, som tjänsteleverantörerna själva tillhandahåller. Kaspersky Labs flerskiktade metod hjälper finansföretag att implementera en adaptiv säkerhetsstrategi.
Systemen är nu sammankopplade och mobila enheter används i stor utsträckning både för fjärråtkomst och för datadelning. Denna digitalisering exponerar i allt högre grad finansorganisationer för både allmänna och riktade angrepp.

Adaptiv säkerhet för finansorganisationer

Kaspersky Labs världsledande säkerhetsintelligens är banbrytande när det gäller att hjälpa företag att planera säkerhetsstrategin och skydda system och data från avancerade hot och riktade attacker. Vi hjälper företag som ditt att minska riskerna, snabbare upptäcka attacker, hantera pågående attacker och förbättra skyddet mot framtida attacker. Detta med hjälp av:


 • Upptäckt av riktade attacker

  Omfattande upptäckt på flera sätt och riskminimering av avancerade hot och målinriktade angrepp

 • Säkerhet för klienter samt bankomat- och kassasystem

  Allt-i-ett-säkerhetslösning som utformats speciellt för inbäddade system, bankomater och kassasystem

 • Säkerhet för hybridmoln

  Gränslös säkerhet framtagen för hybridmolnet

 • Hotanalys för isolerade nätverk

  Faktabaserad kunskap, inklusive kontext- och åtgärdsrekommendationer angående cyberhot

Kundberättelser

 • 
     Adrea
  Adrea

  Hos Adrea, en central aktör inom sjukförsäkringar och pensioner, har man valt Kasperskys klientsäkerhetslösning – och sedan utökat den med MDM-funktioner (hantering av mobila enheter). På så sätt skyddar man medarbetarnas mobila enheter genom att t.ex. fjärradministrera enheterna och rensa dem på data om de blir stulna.

 • Fubon Bank            
  Fubon Bank            

  Från sin bas i Shanghai strävar Fubon Bank efter att skydda hela landet. Kräver extremt hög nätverkssäkerhet för att behålla alla fördelar med virtualisering. Med virtuell skrivbordsinfrastruktur distribuerad har Fubon Bank minskat driftskostnaderna betydligt.

Användning

 • Upprätthålla företagskontinuitet och tillgänglighet av tjänster

  Minimering av cyberrisker och förbättrad intelligens innebär att ni kan erbjuda mer omfattande tjänster till kunder på ett säkert sätt, samt säkra era aktuella erbjudanden. Med tekniker som förebygger bedrägeri och upptäcker avancerade pågående hot föredrar de flesta cyberbrottslingar att istället fokusera på lättare och mer utsatta mål. Enkelt uttryckt blir du för säker för att vara värd att attackera.

 • Upptäck pågående attacker snabbare

  Riktade attacker är ett snabbt växande globalt säkerhetsproblem och finanssektorn är angriparnas främsta mål. Ju snabbare du upptäcker att ni attackeras, desto snabbare kan du förhindra fortgående skador. Det är därför vi inte bara erbjuder en förebyggande säkerhetslösning, utan även en innovativ identifieringsteknik som är utformad för att identifiera attacker på systemen när de faktiskt sker. Kaspersky Anti Targeted Platform är en del i en adaptiv säkerhetsstrategi och ett avancerat detektionssystem som vida överstiger konventionell förebyggande säkerhet.

 • Anpassningsbart säkerhetssystem

  Förutsägande och förebyggande bidrar till att stoppa en incident innan den utvecklas till en olycka. Upptäckt och respons utgör identifieringen och åtgärdandet av en olycka. I denna paradigm kräver varje efterföljande steg en större resursförbrukning för att reagera än föregående steg.

  Alltför ofta får säkerheten den budget den uppskattas förtjäna, inte den budget som verkligen behövs. Säkerheten måste prioriteras högt och investeras avsevärt i för att säkerställa en framgångsrik driftsättning och ett starkt mål för återhämtningstid.

24/7

Premiumsupport dygnet runt

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-säkerhetslösning.

Faktablad

Lär dig mer med tankeledarskap från våra globalt erkända experter på cybersäkerhet

Risken

Cyberattacker är bland de farligaste företagsriskerna inom finanssektorn. Och trots att hoten – och de metoder som cyberbrottslingar använder – hela tiden utvecklas litar alltför många företag på att gårdagens säkerhetsteknik ska skydda mot dagens och morgondagens hot:

 • Scan

  Riktade attacker kan pågå i ditt system just nu

 • Scan

  Intern skadlig aktivitet är ett vanligt problem

 • Scan

  Attacker mot datacenter kan vara extremt skadliga

 • Scan

  Utpressningsvirusattacker kan låsa viktiga data och enheter

 • Scan

  Förlust av konfidentiella data kostar mer än bara pengar

 • Scan

  Regler och föreskrifter måste efterlevas

Kontakta oss för att prata med någon av våra experter om hur True Cybersecurity skulle kunna ge information om företagets säkerhetsstrategi.

Resurser markerade med * är på engelska

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng