Kaspersky Anti Targeted Attack Platform

En enhetlig säkerhetslösning för en ny era av digital omvandling

ProduktspecifikationBe om EN DEMONSTRATION

Företagssäkerhet bör fungera som en katalysator för ökad innovation. Säkerheten ska vara en hörnsten i företagets digitala affärsstrategi, som aktivt identifierar och undviker risker och minskar inverkan av digitala avbrott i enlighet med företagets övergripande vision. 

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform gör det möjligt för företag att upptäcka riktade attacker och avancerade hot, och att känna igen system som redan är utsatta, baserat på ledande säkerhetslösningar och avancerad maskininlärning.


Vårt erbjudande

Vår beprövade lösning skyddar verksamhetens kontinuitet och förloppet för digital omvandling genom att tillhandahålla funktioner för avancerad hantering av och försvar mot hot, som behandlar alla stadier av en riktad attack.  Själva plattformen består av flera skikt av förebyggande tekniker och integreras samtidigt med ett stort urval av produkter och tjänster. Det bildar ett enda holistiskt system för upptäckt, åtgärder och prognoser.  Resultatet är en helt integrerat och strategisk metod för riktade attacker och upptäckt av och åtgärder mot hot.

 • Insyn och övervakning: intern och extern

  Insyn och övervakning: intern och extern

  Ger en fullständig överblick över hela företagsmiljön, tillsammans med statistik över och rykten om globala hot, vilket ger kontextualiserad, konkret kunskap. 

 • Flerdimensionell och avancerad upptäckt

  Flerdimensionell och avancerad upptäckt

  Plattformen, som är uppbyggd kring maskininlärning, kombinerar avancerade funktioner för upptäckt med hjälp av statiskt, beteendemässigt, molnbaserat rykte, sandboxing och mönsterbaserade identifieringsmotorer, tillsammans med Targeted Attack Analyzer

 • Automatiserade processer för att förebygga och åtgärda avancerade hot

  Automatiserade processer för att förebygga och åtgärda avancerade hot

  Bedömningar delas automatiskt via plattformen med en mängd produkter, bland annat e-post-, webb-, klient- och lagringsskydd. Det innebär att åtgärder kan vidtas direkt när en incident sker

 

Passar för

 • Företag

 • Finansiella tjänster

 • Försäkring

 • Myndighetslicens

 • Energi

 • Telekommunikation

Användning

Bevisad vara den mest effektiva och pålitliga lösningen i sitt slag

En betrodd säkerhetslösning som erbjuder fullständig sekretess – alla objektanalyser utförs på plats, utan utgående dataflöde.  Ingående uppdatering i realtid om rykten ger den högsta upptäcktsfrekvensen enligt oberoende tester, samtidigt som den bevarar den fullständiga isoleringen av företagsdata. Kaspersky Anti Targeted Attack Platform har visat sig ge 100 % upptäcktsfrekvens*, med 0 % falska positiva resultat, vilket innebär att man slipper ödsla tid på att reagera på falsklarm. *ICSA lab, Q3 2017

En adaptiv cybersäkerhetsstrategi för en ny era av digital omvandling

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform stöds av en omfattande portfölj av tjänster och produkter inom säkerhetsinformation och ger en integrerad och strategisk metod för riktade attacker och upptäckt av och åtgärder mot hot. Det gör det möjligt för företags säkerhetscenter (Security Operation Centers) att ta del av de bästa teknikerna och få tillgång till ledande information och expertis om globala hot.

Smidig automatisering av hotanalys och upptäckt via en enda konsol

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform har ett webbläsarbaserat gränssnitt som är intuitivt och användarvänligt. Du får en enhetlig insyn och kontroll över upptäckt, utredning, förebyggande, varningar och rapportering. Eftersom ett brett utbud av funktioner kan övervakas och styras via ett enda gränssnitt, kan säkerhetsteamet utföra uppgifter mer effektivt – utan att man måste ödsla tid på att växla mellan olika verktyg och flera konsoler 

En perfekt balans mellan teknik, tjänster, utbildning och stöd

Kaspersky Anti Targeted Attack platform stöder en kraftfull kombination av säkerhetsprodukter, expertutbildning och träning utifrån dina behov, tillsammans med tjänster inom säkerhetsinformation för incidentåtgärder, fortlöpande övervakning och delning av hotanalys.  Allt är utformat för att säkerställa att Anti-APT passar perfekt i ditt nuvarande flöde av affärsinitiativ.

SYSTEMKRAV

*Enheterna kan vara virtuella, VMware vSphere rekommenderas som plattform.

Premiumsupport och tilläggstjänster

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt serviceavtal (Maintenance Service Agreement, MSA) eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-lösning.

 • 2 4

  TIMMAR
  PER DAG

 • 0 7

  DAGAR
  PER VECKA

 • 3 6 5

  DAGAR
  PER ÅR

TA REDA PÅ MER

Bekräftelse

 • Labs Kasperskys lösning är ICSA-certifierad och har presterat utmärkt vid tester då den upptäckt 99,44 % av tidigare okända hot.

 • Radicati Groups konkurrensanalys av marknaden för APT-skyddslösningar placerar Kaspersky Labs Anti Targeted Attack-plattform i den ledande positionen "Trail Blazer" (banbrytare).

 

Hoten

Både i företagsvärlden och i samhället ökar tillämpningen av digital teknik som molnet, big data, mobiler, IoT och artificiell intelligens. Den ständiga uppkopplingen medför nya utmaningar vad gäller säkerhet, efterlevnad och dataskydd:

 • Problem med hantering av data och efterlevnad kan göra att företaget utvecklas långsammare

 • Nya affärsinitiativ riskerar att lida av ineffektiva eller ej tillämpliga säkerhetssystem

 • Dålig planering och oenhetlig säkerhetsstrategi för incidenthantering

 • För många varningar att verifiera på grund av "falska positiva resultat"

 • Shadow IT och dålig insyn i verksamhetens tillgångar medför också risker

 • Stulna inloggningsuppgifter och kapade behörigheter kan försätta företag i betydande risk

Relaterade lösningar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng