Kaspersky Anti Targeted Attack Platform

Beprövat avancerat hotupptäcktssystem som stöds av maskininlärning och HuMachine®-analys

Kontakta oss Ladda ned faktablad*

Gör det möjligt för företag att upptäcka riktade angrepp, avancerade hot och redan komprometterade system. Kaspersky Anti Targeted Attack Platform är baserat på ledande säkerhetslösningar och avancerade tekniker för maskininlärning. Lösningen kombinerar nätverks- och klientövervakning, avancerad sandlådeteknik och hotanalys för att koppla samman olika händelser och prioritera incidenter som hjälper dig att avslöja, känna igen och klarlägga komplexa attacker.


Vårt erbjudande

Innovativ identifieringsteknik, i kombination med global analys, gör mer än bara skyddar verksamheten.

 • Flerskiktad sensorarkitektur

  Flerskiktad sensorarkitektur

  Med hjälp av flera sensorer, som identifierar aktiviteter i flera delar av IT-nätverket, kan vi snabbt upptäcka komplexa hot som attackerar olika platser inom IT-parken.

 • Advanced Sandbox med klusterteknik

  Advanced Sandbox med klusterteknik

  Med Advanced Sandbox får du en isolerad, virtualiserad miljö där misstänkta objekt kan köras på ett säkert sätt. Beteendet kan då studeras och den resulterande nätverkstrafiken kan fångas upp.

 • Hotanalys förstärkt av maskininlärning

  Hotanalys förstärkt av maskininlärning

  Vår Targeted Attack Analyzer analyserar data från nätverks- och klientsensorer och genererar snabbt en bedömning av hotidentifieringen till säkerhetsavdelningen.

 • Avancerat webbgränssnitt

  Avancerat webbgränssnitt

  Avancerat gränssnitt och förbättrat incidentarbetsflöde. Relaterade händelser, som är en del av en incident, komprimeras i en aggregerad händelse för att ge insyn utan att överbelasta synligheten med irrelevant information.

 • Förebyggande av avancerade hot

  Förebyggande av avancerade hot

  Integrering med Kaspersky Secure Mail Gateway-program, e-postsystem och e-postsäkerhet från Kaspersky Lab gör det möjligt att utnyttja Kaspersky Anti Targeted Attack Clustered Sandbox-miljön för att detonera prover från e-posttrafiken.

 

Passar för

 • Företag

 • Finansiella tjänster

 • Försäkring

 • Myndighetslicens

 • Energi

 • Telekommunikation

Användning

Beprövad teknik mot avancerade hot och riktade angrepp

Skapar möjligheter för nya operativa scenarier och syftar till att förbättra den allmänna synligheten via automatiserad korrelation och analys av incidenter. Kaspersky Anti Targeted Attack-plattformen kombinerar avancerade algoritmer för maskininlärning, konkret global hotanalys och anpassningsbarhet till infrastrukturer för att hjälpa stora företag att avslöja de mest sofistikerade och skadliga attackerna när som helst under dess utveckling.

En central del av en anpassningsbar säkerhetsmodell

Kaspersky Anti Targeted Attack-plattformen kombinerar valfria element såsom expertutbildning (administratör och incidenthantering), incidenthanteringstjänster, hotuppsökningstjänster, Kaspersky Managed Protection och en särskild Security Account Manager. Plattformen utgör stöttepelaren i en anpassningsbar säkerhetsmodell. Resultatet är ett projektliknande tillvägagångssätt som löser viktiga problem och hjälper organisationer att säkerställa att deras infrastruktur är väl skyddad mot riktade attacker och avancerade hot.

Erkänd specialistlösning som skyddar mot riktade angrepp

Effektiviteten hos Kaspersky Anti Targeted Attack-plattformen har oberoende erkänts genom certifiering av ICSA Labs, i ett sällan utfört test som fokuserar på effektiviteten hos specialiserade lösningar som ska skydda företag från avancerade och riktade hot. 2017 erkändes lösningen även av Radicati-utvärderingen som en visionär vad gäller skydd mot riktade attacker.

Förstärker EDR-lösningar med nya incidenter

Kaspersky Anti Targeted Attack-plattformen är en beprövad upptäcktsteknik som kan förstärka tredje parts EDR-teknik genom att tillhandahålla värdefulla datauppsättningar och validerade incidenter för vidare utredning och åtgärder. Dessa hjälper till att förse specialiserade EDR-lösningar med högkvalitativa incidenter för ingående analys och för att skapa en fullständig incidenthanteringsprocess utan brister.

Systemkrav

*Enheterna kan vara virtuella, VMware vSphere rekommenderas som plattform.

Premiumsupport och tilläggstjänster

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt serviceavtal (Maintenance Service Agreement, MSA) eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-lösning.

 • 2 4

  TIMMAR
  PER DAG

 • 0 7

  DAGAR
  PER VECKA

 • 3 6 5

  DAGAR
  PER ÅR

TA REDA PÅ MER
 

Hoten

Dagens hotbild kräver en specialiserad lösning:

 • En genomsnittlig riktad attack förblir oupptäckt i mer än 214 dagar

 • Traditionella säkerhetslösningar är inte effektiva mot aktuella hot

 • Leveranskedjor och tillförlitliga tredje parter kan bli angreppsmetoder

 • 80 % av riktade angrepp initieras via e-postbilagor eller länkar

 • Två tredjedelar av riktade angrepp involverar social ingenjörskonst

 • Inloggningsuppgifter kan stjälas genom dolda aktiviteter

Relaterade lösningar