Hoppa till huvudinnehållet
PRODUKT

Kaspersky Security for Mail Server

Beprövat nästa generations skydd mot e-postbaserade angrepp

Produkten

E-post är den kanal som cyberbrottslingar använder oftast för att göra intrång i och attackera företags IT-system.

Kaspersky Security for Mail Server använder flera säkerhetslager som baseras på maskininlärning och utnyttjar globala hotanalysdata för att identifiera och blockera e-postburna cyberhot. Det är effektivt mot skadlig programvara och utpressningsvirus och skyddar mot skräppost, nätfiske och vd-bedrägerier (BEC).Det är baserat på prisbelönt skyddsteknik och stöder ett brett spektrum av e-postplattformar och e-postarkitekturer, vilket gör att det passar perfekt för mångskiftande företag med komplex struktur och företag som genomgår en molntransformationsprocess.

Skydd för e-postservrar

Kaspersky Security for Mail Server skyddar e-post på de senaste versionerna av alla större e-postplattformar, inklusive Microsoft Exchange/Exchange Online (en del av MS 365) och Linux-baserade servrar.

Nätfiskeskydd i flera lager

Det komplexa, deep learning-drivna nätfiskeskyddet bygger på den senaste datavetenskapen och tillämpad språkvetenskap för att identifiera attacker via social manipulation – inklusive avancerade vd-bedrägerier (Business Email Compromise, BEC)

Intellektuell skräppostfiltrering

Smart molnassisterad skräppostfiltrering för Microsoft Exchange/Exchange Online och Linux-baserade e-postservrar fungerar i realtid och minskar därmed avsevärt trafikbelastningen från oönskade meddelanden

Riskminskning och regelefterlevnad

Att begränsa överföring av specifika filtyper och identifiera konfidentiell och känslig information i e-posttrafik hjälper till att minska både säkerhetsmässiga och juridiska risker. Du kan lägga upp filter eller köra sökningar på begäran över företagets inkorgar för att upptäcka överträdelser och få synlighet för dina e-postdata, vilket hjälper dig att nå efterlevnasdmålen.

Passar för

Den här lösningen är särskilt väl lämpad att ta itu med säkerhetskrav, problem och begränsningar inom dessa företagssektorer.

Kundberättelser

AZ Sint-Jan                     

Vid AZ Sint-Jan satsar man på innovativa och avancerade tjänster inom hälso- och sjukvård. Digitaliseringen inom patientvården medför höga krav på sjukhusens IKT-miljö. Medarbetarna måste snabbt kunna få fram relevant information, samtidigt som både informationen och nätverket måste skyddas väl.

Användning

 • Banbrytande skydd mot e-posthot

  • Skanning i realtid och på begäran filtrerar bort alla typer av skadliga objekt, inklusive skadlig programvara, utpressningsvirus och utvinningsattacker – samt skadliga och bedrägliga URL-adresser och hotrelaterade IP-adresser.
  • En kombination av maskininlärning, mänsklig expertis och global hotanalysdata för att ge beprövad hög identifieringsgrad– utan att förlora värdefull kommunikation på grund av falska positiva resultat.
  • Vår flerskiktade korskorrelerade strategi säkerställer att till och med den mest avancerade och väl dolda skadliga programvaran inte tränger in i företags IT-infrastruktur från e-postmeddelanden
 • Skydd mot nätfiske, skräppost och vd-bedrägerier

  • Analyser baserade på neurala nätverk som stöds av molnbaserad URL-kontroll i realtid skyddar mot till och med det mest övertygande nätfisket via e-post – inklusive mycket specialiserade fall av vd-bedrägerier
  • Maskininlärningsmodeller underlättar identifieringen av skräppost, medan särskilda algoritmer för dubbelkontroller minimerar tids- och resursödande falska positiva resultat
  • Autentiserad e-posthantering hjälper till att skydda mot bedrägerier. Kritiska protokoll som SPF/DKIM/DMARC utnyttjas i kombination med egenutvecklad teknik för att helt säkerställa korrekt identifiering av legitim e-post och undvika falska positiva resultat. Applicerade lingvistikbaserade algoritmer används för textanalys för att upptäcka även de farligaste vd-bedrägeriscenarier – till exempel de som baserad på kapning av e-postkonton.
 • En helhetsbild – Integrering och flexibilitet

  • Sömlös integrering med Kaspersky Anti Targeted Attack Platform stärker funktionerna för utökad detektering och åtgärder med automatiska e-postsvar på komplexa hot på gatewaynivå.
  • Stöd för flera plattformar och distributionsarkitekturer – inklusive lokala och molnbaserade (Microsoft Exchange Online)NYHET garanterar sömlös integration med många affärsscenarier
24/7

Premiumsupport dygnet runt

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-säkerhetslösning.

Faktablad

Lär dig mer med tankeledarskap från våra globalt erkända experter på cybersäkerhet

Hoten

E-post är fortfarande den största kanalen för att attackera och störa ett större företag. Ditt val av e-postsäkerhetslösning påverkar till stor del sannolikheten för

 • Utpressningsvirus som skickas via e-post eller en bifogad fil

 • Systemattacker som en del av ett APT

 • Nätfiskebedrägerier som lurar medarbetarna och företaget

 • Tidsödande och resursslösande skräppost

 • Tidsödande felaktiga resultat som genereras av alltför automatiserad antispam

 • att dataförlust och att lagstiftning om dataskydd inte följs.

Relaterat till den här produkten

Resurser markerade med * är på engelska