PRODUKT

Kaspersky Security for Mail Server

Beprövat nästa generations skydd mot e-postbaserade angrepp

Produkten

E-post är den kanal som cyberbrottslingar använder oftast för att göra intrång i och attackera företags IT-system.

Kaspersky Security for Mail Server använder flera säkerhetsnivåer som baseras på maskininlärning och utnyttjar globala hotanalysdata för att identifiera och blockera e-postburna cyberhot. Det är effektivt mot skadlig programvara och utpressningsvirus och skyddar mot skräppost, nätfiske och vd-bedrägerier (BEC). Detta prisbelönta skydd bidrar till att stoppa angripare från att skada ditt företag via e-post och e-postbilagor.

Skydd för e-postservrar

Kaspersky Security for Mail Server skyddar e-post på de senaste versionerna av alla större e-postplattformar, inklusive Microsoft Exchange och Linux-baserade servrar.

Nätfiskeskydd i flera lager

Det komplexa, deep learning-drivna nätfiskeskyddet bygger på den senaste datavetenskapen och tillämpad språkvetenskap för att identifiera attacker via social manipulation – inklusive avancerade vd-bedrägerier (Business Email Compromise, BEC)

Intellektuell skräppostfiltrering

Smart molnbaserad skräppostfiltrering för Microsoft Exchange och Linux-baserade e-postservrar verkar i realtid och minskar därmed antalet oönskade meddelanden avsevärt.

Passar för

Den här lösningen är särskilt väl lämpad att ta itu med säkerhetskrav, problem och begränsningar inom dessa företagssektorer.

Kundberättelser

Användning

 • Banbrytande skydd mot e-posthot

  • Skanning i realtid och vid behov som filtrerar bort alla typer av skadliga objekt, inklusive skadlig programvara, utpressningsvirus och utvinningsattacker – samt skadliga och bedrägliga URL-adresser och hotrelaterade IP-adresser.
  • En kombination av maskininlärning, mänsklig expertis och global hotanalysdata för att ge beprövad hög identifieringsgrad– utan att förlora värdefull kommunikation på grund av falska positiva resultat.
  • Vår flerskiktade korskorrelerade strategi säkerställer att till och med mer avancerad och dold skadlig programvara inte tränger in i företags IT-infrastruktur från ett e-postmeddelande
 • Skydd mot nätfiske, skräppost och vd-bedrägerier

  • Analyser baserade på neurala nätverk som stöds av molnbaserad URL-kontroll i realtid skyddar mot till och med det mest övertygande nätfisket via e-post – inklusive mycket specialiserade fall av vd-bedrägerier
  • Maskininlärningsmodeller underlättar identifieringen av skräppost, medan särskilda algoritmer för dubbelkontroller minimerar tids- och resursödande falska positiva resultat
  • Verifierad e-posthantering skyddar mot bedrägerier och flexibla tekniker för filtrering av bilagor minskar risken för oönskad exfiltrering
 • En helhetsbild – Integrering och flexibilitet

  • Sömlös integrering med Kaspersky Anti Targeted Attack Platform stärker funktionerna för utökad detektering av och åtgärder för komplexa hot på gatewaynivå.
  • VMware-Ready-certifiering och Microsoft Azure-distribution har stöd för fri användning i virtualiserade scenarier och vid driftsättning av moln
  • Stöd för flera plattformar och distributionsarkitekturer säkerställer sömlös integration i en mängd företagsscenarier
24/7

Premiumsupport dygnet runt

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-säkerhetslösning.

Faktablad

Lär dig mer med tankeledarskap från våra globalt erkända experter på cybersäkerhet

Hoten

E-post är fortfarande den största kanalen för att attackera och störa ett större företag. Ditt val av e-postsäkerhetslösning påverkar till stor del sannolikheten för

 • <p>Utpressningsvirus som skickas via e-post eller en bifogad fil</p>

  Utpressningsvirus som skickas via e-post eller en bifogad fil

 • <p>Systemattacker som en del av ett APT</p>

  Systemattacker som en del av ett APT

 • <p>Nätfiskebedrägerier som lurar medarbetarna och företaget</p>

  Nätfiskebedrägerier som lurar medarbetarna och företaget

 • <p>Tidsödande och resursslösande skräppost</p>

  Tidsödande och resursslösande skräppost

 • <p>Tidsödande felaktiga resultat som genereras av alltför automatiserad antispam</p>

  Tidsödande felaktiga resultat som genereras av alltför automatiserad antispam

 • <p>att dataförlust och att lagstiftning om dataskydd inte följs.</p>

  att dataförlust och att lagstiftning om dataskydd inte följs.

Relaterat till den här produkten

Resurser markerade med * är på engelska