Hoppa till huvudinnehållet
PRODUKT

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Avancerat allt-i-ett-hotskydd för kommunikations- och samarbetstjänster för Microsoft Office 365.

Produkten

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 är det smarta valet för avancerat, allt-i-ett-skydd för Microsoft Office 365:s kommunikations- och samarbetstjänster – inget leverantörslås, ingen onödig oanvänd programvara.

Microsofts inbyggda standardsäkerhetskontroller ger endast en grundläggande säkerhetsnivå och Kaspersky Security för Microsoft Office 365 hanterar kända, okända och avancerade hot. Den använder avancerad heuristik, maskininlärning och andra nästa generations tekniker för att skydda molnorienterade företag från utpressningsvirus, bilagor med skadlig programvara, skräppost, nätfiske, vd-bedrägerier (BEC) och okända hot.

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 ger överlägsna säkerhetsprestanda:

 • AA-rankning i SE Labs test om e-postsäkerhet

Hämta rapporten

Stoppa nätfiskeattacker och vd-bedrägerier

Nätfiske är ett sätt att skicka skadlig programvara och utpressningsvirus till ditt nätverk. Endast 4 % av användarna klickar på skadliga länkar, men det räcker för att skadan ska ske. Kaspersky Security för Microsoft Office 365 tillämpar olika beprövade metoder, såsom SPF, DKIM och DMARC med sandboxing och maskininlärning, för att filtrera bort hot innan användarna kan begå misstag.

Snabbt skydd mot avancerade hot för alla Office 365-tjänster

Microsoft Office 365-appar som OneDrive, SharePoint Online och Teams är betrodda verktyg för chatt och filöverföring, vilket gör dem mycket attraktiva som medel för att sprida skadlig programvara i företaget.

I Kasperskys motor för skydd mot skadlig programvara kombineras signaturbaserat skydd, heuristisk analys och beteendeanalys för att ge omedelbart skydd mot avancerade hot i alla appar som dina anställda gillar, däribland Microsoft Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online och Teams.

Få insyn i molndata för att uppfylla efterlevnadskraven

Säkerställ efterlevnadsberedskapen med en kontinuerlig granskning av alla dina data i molnet. Använd förinställda mallar för att identifiera konfidentiell och känslig information relaterade till personligt identifierbar information och betalningsdata, och vidta åtgärder för att underhålla dataintegriteten och uppfylla efterlevnadsmål. Gör nyckelordssökningar på begäran eller utför historisk skanning av alla data i molnapplikationen.

Se till att ditt företag slipper leverantörslås

Många leverantörserbjudanden lockar med rabatter i början, men om du av olika skäl vill byta i framtiden – om du exempelvis vill skala upp eller ned – ökar kostnaderna exponentiellt. En lösning med kända säkerhetsluckor är illa nog; att vara fast med en är ännu värre. Med Kaspersky Security for Microsoft Office 365 undviker du leverantörslås, du slipper betala för sådant du inte behöver och får en transparent licens.

Passar för

Den här lösningen är särskilt väl lämpad att ta itu med säkerhetskrav, problem och begränsningar inom dessa företagssektorer.

Användning

 • Tillåt inte nätfiske och skadlig programvara

  • Kompletterande skydd för att täcka Microsofts säkerhetsbrist gällande säkerhet i Office 365 från en beprövad och prisbelönt leverantör.
  • Högre skydd mot skadlig programvara.Högt skydd mot nätfiske. Sofistikerad filtrering av bilagor.
  • Cyberattacker under utveckling förhindras samtidigt som okända hot och dag noll-hot som gömmer sig i företagets e-post och filer som finns lagrade i OneDrive, SharePoint Online och Teams blockeras.
 • Avancerade identifieringstekniker

  • Säkerhetslösning med enhetlig uppsättning teknik för att skydda Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online och Teams mot de flesta kända och okända hot.
  • Lösningen använder avancerad heuristik, maskininlärning och andra nästa generations tekniker för att skydda företaget från utpressningsvirus, bilagor med skadlig programvara, skräppost, nätfiske, vd-bedrägerier (BEC) och okända hot.
  • Skydd på begäran för rensning av e-postkonton efter en attack eller oplanerade kontroller av misstänkta brevlådor.
 • Sömlös integrering

  • Säkerhet som tjänst möter programvara som tjänst och erbjuder avancerad säkerhet till en bråkdel av kostnaden, smidig tjänsteleverans och anpassningsbarhet.
  • Exchange Online-integrering med hjälp av Graph API och Exchange Online-kommandon och andra Microsoft-godkända tekniker.
  • Säker integrering med företagets Microsoft OneDrive, SharePoint Online och Teams med OAuth 2.0 är lika enkelt som att ge Kaspersky-programmet ett medgivande.
24/7

Premiumsupport

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-säkerhetslösning.

Hoten

E-post är fortfarande den största kanalen för att attackera och störa ett större företag. Medan skadlig programvara vanligtvis skickas via e-post och hanteras i molnet. Ditt val av Office 365-säkerhetslösning påverkar till stor del sannolikheten för:

 • att du får utpressningsvirus via e-post eller en bifogad fil

 • Skadlig programvara som sprids via företagens Microsoft OneDrive, SharePoint Online eller Teams

 • nätfiske som lurar medarbetarna och företaget

 • tidsödande och resursslösande skräppost

 • tidsödande felaktiga resultat som genereras av alltför automatiserad antispam

 • bristande efterlevnad av dataskyddslagar

Bekräftelse

Kaspersky Security for Office 365 ger överlägsna säkerhetsprestanda med AA-rankning

Relaterat till den här produkten

Resurser markerade med * är på engelska