Kaspersky Security for Mail Server

KasperskySecurity for Mail Server

För Microsoft Exchange och
Linux-baserade e-postservrar

Kommunikation via e-post är verksamhetskritiskt för alla företag. Tyvärr kan det utnyttjas – från skrupelfri skräppostbaserad marknadsföring till riktat nätfiske med ekonomiska bedrägerier och infrastrukturintrång på agendan.

Kaspersky Security for Mail Servers står i frontlinjen och utgör ett stenhårt försvar för företags infrastrukturer genom att filtrera bort inkommande skräppost och skydda användare från skadlig e-post med skadlig programvara, bedrägliga förfrågningar och nätfiske-URL:er – samtidigt som det bidrar till att förhindra att känsliga data försvinner utanför företagets gränser.

  • Skydd mot skadlig programvara i flera lager

   Flera säkerhetslager som tillämpas genom neurala deep learning-nätverk hindrar även de mest komplexa e-postbaserade skadliga programvarorna, inklusive vanliga körbara filer, inbäddade objekt och skadliga skript.

  • Avancerat skydd mot nätfiske

   Nätfiske utgör den största delen av e-postbaserade cyberattacker. Kasperskys avancerade system för skydd mot nätfiske utgår från flera kriterieanalyser och bygger på den senaste utvecklingen inom datavetenskap. Det har också ett molnbaserat system för att spåra nätfiske och skadliga URL:er och IP-adresser i syfte att förhindra att dessa typer av attacker i form av social manipulation kan genomföras.

  • Avancerat skräppostskydd

   Kasperskys system för skräppostskydd använder smarta motorer för att minimera antalet falska positiva resultat och anpassa sig efter ändringar i hotlandskapet, vilket ger omedelbart skydd mot den störtflod av oönskade e-postmeddelanden som förekommer.

  • Skydd mot vd-bedrägerier

   Ett särskilt identifieringssystem som bygger på maskininlärning, med algoritmmodeller som uppdateras regelbundet med nya scenarier och som hanterar olika indirekta indikationer. Det gör det möjligt för systemet att blockera de allra mest övertygande falska e-postmeddelanden som försöker utnyttja förtroendet mellan anställda och affärspartner – till och med i godkända situationer där e-postkonton tas över.

  • Förhindrande av oönskade innehållsöverföringar

   Kasperskys konfigurerbara system för innehållsfiltrering kan upptäcka dolda filer som ofta används av cyberbrottslingar för att identifiera potentiellt farliga bilagor och förhindra att de överförs. Systemet med flexibla regler gör det möjligt för administratörer att konfigurera policyer för att förhindra dataläckage.

  • Flexibla driftsättningsscenarier

   Stöd för flera plattformar och driftsättningsarkitekturer säkerställer sömlös integration i en mängd företagsscenarier

  • Sandboxing

   För att ge ett skydd mot den allra mest avancerade, mycket fördunklade skadliga programvaran öppnas bilagor i en säker emulerad miljö där de analyseras för att säkerställa att farliga versioner inte släpps in i företagets system.

  • Support för virtualisering och moln

   Kaspersky Security for Mail Server har VMware Ready-certifiering och kan driftsättas i Microsoft Azure.

  • Global och lokal support

   Kaspersky Lab har högkvalitativ support, dygnet runt, och en mängd olika supportprogram för företag.

Kaspersky Security for Mail Server