Hoppa till huvudinnehållet
PRODUKT

Kaspersky DDoS Protection

Fullständigt skydd mot alla typer av DDoS-attacker mot infrastrukturen

Produkten

Kaspersky DDoS Protection levererar fullständigt integrerad hantering av DDoS-attacker för att säkerställa kontinuiteten hos viktiga onlineresurser och infrastruktur. Från kontinuerliga analyser av onlinetrafik till att varna för potentiella attacker. Kaspersky DDoS Protection tar emot din omdirigerade trafik, rensar den och skickar tillbaka den ”rena” trafiken till dig och ger dig allt som företaget behöver för att försvara sig mot – och minimera effekterna av – alla typer av DDoS-attacker.

Vårt erbjudande

Om du vill kunna skydda verksamheten mot DDoS-attacker behöver du en lösning där du snabbt identifierar attackerna. Kaspersky DDoS Protection bekämpar attackerna på två fronter: via DDoS-analys och via Kaspersky Labs särskilda försvarsinfrastruktur. Våra säkerhetsanalytiker använder avancerade metoder för att övervaka DDoS-hoten och ligga steget före brottslingarna. På det viset kan vi upptäcka DDoS-attackerna tidigare. Och vi använder en kombination av lokala skydd och fjärrskydd:

Trafikanalys dygnet runt, året om

Unik sensorteknik för trafikinspektion i realtid

Arbetslägen för ständigt på och på begäran

Permanent trafikomledning, eller på begäran, till rensningscenter

Mycket skalbara EU-baserade rensningscenter

Mycket skalbara rensningscenter med felöverlämning i Amsterdam och Frankfurt

Incident-hanteringsteam dygnet runt

Det dedikerade incidenthanteringsteamet med experter från Kaspersky Lab är tillgängligt dygnet runt för att övervaka avvikelser, mildra attacker och ge stöd till kunder

Passar för

Den här lösningen är särskilt väl lämpad att ta itu med säkerhetskrav, problem och begränsningar inom dessa företagssektorer.

Användning

 • Säkerhetsinformation

  Företag i alla branscher saknar den aktuella, relevanta information som krävs för att kunna hantera hoten mot IT-säkerheten. Vi på Kaspersky Lab åtnjuter förtroende hos ledande myndigheter världen över, tack vare vår expertis och erfarenhet kring alla aspekter inom cybersäkerhet. Vi arbetar oavbrutet med att förbättra upptäckten och förhindrandet av DDoS-attacker.

 • Så här fungerar det

  En sensor installeras, antingen i vårt DDoS Protection Cloud eller i era lokaler, som samlar in trafikdata för att bygga upp profiler för vanliga besökares beteenden och olika trafikmönster. Trafiken övervakas sedan i realtid, så att eventuella tecken på ett potentiellt angrepp kan identifieras och omedelbart besvaras.

  På samma sätt övervakar våra cybersäkerhetsexperter kontinuerligt DDoS hotbilden med syftet att identifiera planerade attacker som kanske riktas mot dig.

 • En heltäckande tjänst: från identifiering av attacker till uppföljningsrapporter

  Kaspersky DDoS Protection omfattar alla steg i företagets försvar mot DDoS-attacker genom att:

  • Analysera internettrafiken dygnet runt
  • Meddela dig om misstänkta attacker
  • Leda om trafiken till ett rensningscenter
  • Leda tillbaka ”ren” trafik till det egna nätverket
24/7

Premiumsupport dygnet runt

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-säkerhetslösning.

Hoten

Bristande skydd mot DDoS-attacker gör dina viktiga IT-tjänster sårbara:

 • Dina tjänster kan stängas ner

 • En attack kan orsaka allvarliga ekonomiska konsekvenser för företaget

 • En attack skulle kunna utgöra en ”rökridå” som döljer något ännu värre

 • De ryktesrelaterade skador som orsakas av en DDoS-attack kan vara stora

Relaterat till den här produkten

Resurser markerade med * är på engelska