Endpoint Security

Den ledande skyddsplattformen för klienter i flera lager, baserad på tekniker för äkta cybersäkerhet

Kontakta oss

Beprövad, effektiv säkerhet som skyddar det viktigaste, baserad på våra oöverträffade tekniker för global säkerhetsanalys och maskininlärning. Den tätt integrerade lösningen kombinerar fullt skalbart skydd för fysiska, virtuella och molnbaserade klienter, inklusive stationära datorer, servrar, mobila enheter och inbäddade system. Varje klient kan hanteras via en och samma konsol, vilket ger dig en fullständig säkerhetsöversikt oavsett hur stor din infrastruktur är.


Vårt erbjudande

Kaspersky Endpoint Security erbjuder en tillförlitlig, företagsanpassad säkerhetsplattform och tillhandahåller data för att automatiskt förbättra ditt SOC. Klienters svagheter och skydd hanteras via en och samma konsol, vilket ökar effektiviteten och minskar den totala ägandekostnaden.

 • Förebyggande av hot

  Förebyggande av hot

  Vår ledande motor för förebyggande av hot, som utnyttjar HuMachine™-intelligens, skyddar dig från utpressningsvirus, utsatthet och även de mest avancerade typerna av cyberhot

 • Avancerad klientkontroll

  Avancerad klientkontroll

  Enkla och effektiva centraliserade kontroller för webb, enheter och program minskar attackytan och hjälper till att hålla användarna säkra.

 • Dataskydd

  Dataskydd

  FIPS 140.2-certifierad fullständig hårddiskkryptering hjälper till att skydda konfidentiella data på stationära och mobila enheter.

Kundberättelser

Ferrari S.p.A.

Solution: Endpoint Security, Cybersecurity Services

Ferrari såg ett strategiskt värde i att satsa på Kaspersky Lab som leverantör av...

Visa mer

Axel Springer SE

Solution: Endpoint Security

Axel Springer är ett av de största mediebolagen i Europa. Bolaget har ett...

Visa mer*

Osborne Clarke

Solution: Endpoint Security

På Osborne Clarke har man försett världen med juridisk rådgivning i över 250 år...

Visa mer*
Visa kundberättelserna

Användning

Förhindra cyberattacker mot ditt företag

Våra branschledande skyddstekniker skyddar företags IT-infrastrukturer genom en kombination av mänsklig expertis och maskininlärning, inklusive molnbaserad eller privat nätverksintelligens. Våra tekniker mot utpressningsvirus håller dina data säkra och skyddar delade mappar från cryptolocker, medan ett automatiskt skydd mot utsatthet motarbetar cyberbrottslingar som riktar in sig på programs sårbarheter på skyddade enheter. Automatisk hantering av korrigeringsfiler tillför ytterligare ett säkerhetslager av skydd mot utsatthet.

Omfattande kontroll för alla klienter

Våra ständigt utvecklande säkerhetstekniker förstärks ytterligare av kraftfulla verktyg för kontroll och dataskydd. Helt automatiserad programkontroll med dynamisk vitlistning och standardnekande minimerar avsevärt risken för dag noll-attacker, medan en fullt utrustad enhetskontroll hjälper till att skydda dina system och data, så att du kan styra vilka enheter som får åtkomst till ditt nätverk. Enskild klientåtkomst till olämpliga eller onödiga webbplatser kan också styras och blockeras.

Skydda dina konfidentiella data på varje klient

En kraftfull, användarvänlig kryptering säkrar konfidentiella och känsliga data utanför nätverket, på bärbara enheter och när de inte används. Väl integrerade säkerhetsriktlinjer innebär att krypteringen kan koordineras med program- och enhetskontroller för att skydda data om enheter eller filer försvinner eller blir stulna. Kaspersky Lab erbjuder kryptering på fil- och mappnivå (FLE) samt fullständig hårddiskkryptering (FDE), vilket skyddar i alla tänkbara scenarier.

Anpassningsbart säkerhetssystem

Förutsägande och förebyggande bidrar till att stoppa en incident innan den utvecklas till en olycka. Upptäckt och respons utgör identifieringen och åtgärdandet av en olycka. I denna paradigm kräver varje efterföljande steg en större resursförbrukning för att reagera än föregående steg.

Alltför ofta får säkerheten den budget den uppskattas förtjäna, inte den budget som verkligen behövs. Säkerheten måste prioriteras högt och investeras avsevärt i för att säkerställa en framgångsrik driftsättning och ett starkt mål för återhämtningstid.

Premiumsupport och tilläggstjänster

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt serviceavtal (Maintenance Service Agreement, MSA) eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-lösning.

 • 2 4

  TIMMAR
  PER DAG

 • 0 7

  DAGAR
  PER VECKA

 • 3 6 5

  DAGAR
  PER ÅR

TA REDA PÅ MER

White Papers

CYBERSÄKERHETSLÖSNINGAR

Säkra företaget med cybersäkerhetslösningar...

Visa mer*

Lösningar för cybersäkerhet

Maskininlärning och mänsklig expertis

Visa mer*

Endpoint Security

Skyddsteknikerna i Kaspersky Endpoint Security

Visa mer*
Visa alla broschyrer

Bekräftelse

 • Kaspersky Lab rankas som ledande i IDC:s MarketScape-studie

 • Kaspersky Lab har officiellt utnämnts till "ledande" inom Gartner Magic Quadrant för plattformar för klientskydd

 • Forrester Research rankar Kaspersky Lab som en ledande aktör på marknaden för klientsäkerhet

 • AV-TEST BEST PROTECTION AWARD 2016 uppmärksammar den enastående kvaliteten hos Kaspersky Endpoint Security-identifieringstekniken

 • AV-TEST BEST USABILITY AWARD 2016 uppmärksammar det faktum att Kaspersky Endpoint Security genererar ett unikt lågt antal falska positiva resultat

 • Som oberoende tester visar ger Kaspersky Lab verkligt enastående Endpoint Security

 • Kaspersky Endpoint Security ger ett topprankat skydd mot attacker

 • Kaspersky Endpoint Security har återigen fått det högsta AAA-betyget från SE Labs

 

Risken

De flesta cyberattackerna initieras via en eller flera klienter, så klientskyddet är avgörande för din övergripande säkerhetsstrategi. Kaspersky Endpoint Security hjälper dig att undvika:

 • Operativa förluster till följd av utpressningsvirusattacker

 • Ekonomiska förluster på grund av utsatthetsbaserade attacker

 • Skadat anseende på grund av dataläckor

 • Driftstopp på grund av storskaliga attacker

 • Driftskostnader som uppkommit på grund av distribution av flera säkerhetslösningar

Relaterade produkter och tjänster

Resurser markerade med * är på engelska

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng