Hoppa till huvudinnehållet
PRODUKT

Kaspersky Security for Internet Gateway

Skyddar organisationens infrastruktur mot webbaserade hot

Produkten

Webbaserade cyberhot är nu nästan lika vanliga som e-postburna och inte mindre farliga. Med tanke på att alla är så beroende av internet är det här en ständig fara och du kan skydda dig mot dessa med ett specialiserat gatewayskydd.

Kaspersky Security for Internet Gateway ger ett tillförlitligt skydd mot alla former av webbaserade hot, inklusive skadlig programvara, utpressningsvirus, utvinningsattacker och nätfiske, samtidigt som du kan minska riskerna och öka produktiviteten genom att kontrollera internetanvändningen.

Hotskydd på flera nivåer

Lösningen kombinerar proaktiv maskininlärningsbaserad detektering och analys med global hotinformation i realtid för att blockera skadlig programvara, utpressningsvirus, wipers och utvinningsattacker som försöker attackera system via webbresurser.

Skydd mot nätfiske

Genom att dra nytta av avancerade inlärningsalgoritmer och ryktesdata från hela världen blockeras produktens sviter med teknik för skydd mot nätfiskewebbplatser online, trots att de verkar äkta.

Systemhärdning

Med Kaspersky Security for Internet Gateway kan du begränsa åtkomsten till vissa webbplatser och deras kategorier – liksom trafiken från vissa program – vilket minskar säkerhetsriskerna och distraherar användarna från webbplatser som inte är arbetsrelaterade.

SWG-programvara (Secure Web Gateway)

Kaspersky Security for Internet Gateway erbjuds som ett fristående program eller som en allt-i-ett-programprodukt som är klar att använda, för snabb och problemfri driftsättning.

Klustrad driftsättning

Klustrad implementering är tillgänglig för att hantera ökande trafikbelastningar: Driftsätt bara extra trafikbearbetningsplatser.

Innehållsfiltrering

Genom att blockera överföringen av vissa innehållstyper minskar du infektionsrisken ytterligare och upprätthåller datasäkerheten.

Flera innehavare

Organisationer med flera oberoende dotterbolag eller filialer – såväl som leverantörer av IT-säkerhetstjänster – kan dra nytta av flerklientorganisationer med oberoende rollbaserad åtkomstkonfiguration.

Avancerad identifiering av hot och automatisk respons

2-vägsbaserad API-integrering med Kaspersky Anti Targeted Attack-detekteringsmaskin möjliggör både en djupare analys av webbobjekt och ett automatiskt svar som kan störa dödkedjan i en riktad attack.

Passar för

Den här lösningen är särskilt väl lämpad att ta itu med säkerhetskrav, problem och begränsningar inom dessa företagssektorer.

Användning

 • Multivektorskydd mot webbrelaterade hot

  • Kaspersky Security for Internet Gateway ger skydd mot en mängd olika webbaserade attacker, inklusive skadlig programvara, enhetsbaserade/vattenbaserade attacker med kryphål, nätfiskewebbplatser som liknar legitima resurser och många fler. Programvaran minskar också risken för infektion och dataläckor genom att begränsa åtkomsten till valda webbresurser och kategorier, samt begränsa överföringen av vissa filtyper.
 • Flera innehavare för skydd av komplex infrastruktur och tillhandahållande av hanterade tjänster

  • Funktionen för flera innehavare gör det möjligt att hantera flera oberoende infrastrukturer, var och en med egna regeluppsättningar och rapporter.
  • Det gör Kaspersky Security for Internet Gateway perfekt för komplexa miljöer med flera filialer, oberoende projekt/dotterbolag osv. Det är också ovärderligt för leverantörer av hanteringstjänster/MSSP som vill erbjuda kunderna en hanterad webbskyddstjänst.
 • Avancerat skydd mot hot med automatiserad behandling

  • Kaspersky Web Traffic Security, huvudprogrammet i Kaspersky Internet Gateway Security (ingår även i andra Kaspersky-produkter) omfattar 2-vägsbaserad API-integrering med KATA-plattformen (Kaspersky Anti Targeted Attack), förbättrar sammanhanget för identifiering av hot med händelser på webbgatewaynivå och garanterar en automatiserad respons, baserat på djupare analys av KATA:s avancerade mekanismer. Ytterligare försök vid nyttolastöverföringen kan förhindras, och angriparnas kommando- och styrsystem kan störas och avaktiveras.
24/7

Premiumsupport

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna våra Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av och maximera avkastningen på verksamhetens säkerhetslösning från Kaspersky.

Hot

Införandet av digital teknik som molnet, IoT och artificiell intelligens fortsätter, och tillsammans med sammanlänkning i allt högre utsträckning har nya säkerhets-, efterlevnads- och dataskyddsutmaningar uppstått.

 • På webben finns alla typer av skadliga agenter, inklusive vanlig och skadlig programvara, utpressningsvirus och utvinningsattacker.

 • Nätfiskewebbplatser, som liknar legitima resurser, är avsedda att stjäla personers och företags inloggningsuppgifter och annan känslig information.

 • Okontrollerad åtkomst till internetresurser ökar risken för infektion och dataläckor.

 • Webbaserade scenarier används i stor utsträckning av sofistikerade angripare mot sina mål.

 • Ostyrt dataflöde mellan företagets klienter och webben tar hänsyn till regelefterlevnad.

 • Det kan vara problematiskt att reagera på identifierade riktade attacker i tid för att förhindra skador utan riktig automatisering.

Bekräftelse

Priser

VBWeb Comparative Review – hösten 2018: VBWeb-verifierad

Relaterat till den här produkten

Resurser markerade med * är på engelska