Threat Management and Defense

Riskreducering i en era av digital omvandling

Digital omvandling är nyckeln till framgång för stora organisationer och myndigheter. Det finns stora fördelar, men att skydda digitaliserad infrastruktur innebär nya viktiga utmaningar. Vår omfattande Threat Management and Defense-lösning kan anpassas till din organisations behov och nuvarande processer för informationssäkerhet. På så sätt kan du skapa en enhetlig metod för att ge företaget ett fullständigt skydd mot avancerade hot och unika riktade angrepp.

Med Kaspersky Threat Management and Defense får du en unik kombination av ledande tekniker och tjänster som stöder implementeringen av en adaptiv säkerhetsstrategi – vilket hjälper säkerhetsteamet att förebygga de flesta attacker, upptäcka nya och unika hot snabbt, åtgärda pågående incidenter och förutse framtida hot.


 • FÖRHINDRA hoten effektivt

  Vässa dina system genom att använda integrerade säkerhetslösningar och -verktyg. Se till att medarbetare och säkerhetsavdelningen är medvetna om hot och trender inom IT-säkerhet.

 • UPPTÄCK intrång snabbt

  Upptäck befintliga säkerhetsintrång och försök att ta sig in i nätverket
  Bekräfta säkerhetsincidenter, bestäm allvarlighetsgraden och prioritera responsen

 • REAGERA omsorgsfullt på incidenter

  Vidta omedelbara åtgärder och minska konsekvenserna av en pågående attack
  Utred – genomför djupgående tekniska processer

 • FÖRUTSÄG vad som skulle kunna hända

  Bedöm potentiella säkerhetsluckor i företagets nätverk
  Förbättra säkerheten med Threat Intelligence som skyddar mot framtida hot

Passar för

Den här lösningen är särskilt väl lämpad att ta itu med säkerhetskrav, problem och begränsningar inom dessa företagssektorer.

Användning

 • En omfattande strategi för cybersäkerhet i den digitala tidsåldern

  Med en adaptiv säkerhetsmetod kan risken för attacker och eventuella skador minskas avsevärt. De flesta hot kan identifieras genom dataanalys och förebyggande teknik, medan andra upptäcks och oskadliggörs mycket snabbare än med traditionella skyddsmetoder. Med Kaspersky Labs lösning Threat Management and Defense kan du utveckla och implementera en egen anpassad modell för cybersäkerhet just nu.

 • Ett Security Operations Center som drivs av Threat Intelligence

  Security Operations Center (SOC) är inte bara till för att identifiera avancerade hot. SOC ska tillhandahålla ett fullständigt skydd mot riktade angrepp: från att motverka och upptäcka till att åtgärda, eliminera sårbarheter och förutse potentiella risker. Med Threat Management and Defense erbjuder Kaspersky Lab en hel arsenal av säkerhetstekniker och tjänster för varje skede av denna cykel, vilket bidrar till att etablera ett effektivt SOC.

 • Anpassningsbart säkerhetssystem

  Förutsägande och förebyggande bidrar till att stoppa en incident innan den utvecklas till en olycka. Upptäckt och respons utgör identifieringen och åtgärdandet av en olycka. I detta paradigm kräver varje efterföljande steg en större resursförbrukning för att reagera än föregående steg. Alltför ofta får säkerheten den budget den uppskattas förtjäna, inte den budget som verkligen behövs. Säkerheten måste prioriteras högt och investeras avsevärt i för att säkerställa en framgångsrik driftsättning och ett starkt mål för återhämtningstid.

24/7

Premiumsupport dygnet runt

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-säkerhetslösning.

Risken

Riktade attacker, som pågående avancerade hot (APT:er) är bland de farligaste riskerna för företag. Trots att hoten – och de metoder som cyberbrottslingar använder – hela tiden utvecklas litar alltför många företag på att gårdagens säkerhetstekniker ska skydda mot dagens hot. De blir utsatta för:

 • Scan

  De oförutsägbara resultaten av ett komprometterat system

 • Scan

  Bristande förmåga att åtgärda och kvalificera moderna hotbilder

 • Scan

  Brist på insyn i företagets nätverks- och IT-problem

 • Scan

  En direkt och reaktiv kostnad på upp till en miljon dollar efter en enstaka incident

 • Scan

  Smygattacker: oupptäckbar manipulering av data och affärsprocesser

 • Scan

  En låg avkastning för investering i traditionella säkerhetslösningar

Kontakta oss för att prata med någon av våra experter om hur True Cybersecurity skulle kunna ge information om företagets säkerhetsstrategi.

Resurser markerade med * är på engelska

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng