Threat Management and Defense

Riskreducering i en era av digital omvandling

Den digitala omvandlingen av affärer gör informationssäkerheten viktigare än någonsin. Om större organisationer vill uppnå konkurrensfördelar och bevara kund- och partnerlojalitet måste de skydda verksamhetskontinuiteten och implementera ett tillförlitligt skydd av viktiga tillgångar, företagsdata och hela IT-infrastrukturen. Detta innebär att de övergår till en ny nivå av informationssäkerhet.

Med Kaspersky Threat Management and Defense får du en unik kombination av ledande tekniker och tjänster som stöder implementeringen av en adaptiv säkerhetsstrategi – vilket hjälper säkerhetsteamet att förebygga de flesta attacker, upptäcka nya och unika hot snabbt, åtgärda pågående incidenter och förutse framtida hot.


 • FÖRHINDRA hoten effektivt

  Att skärpa till systemen och öka medvetenheten om övergripande cybersäkerhetsrisker är det första steget mot effektiv automation och effektivt skydd.

 • UPPTÄCK intrång snabbt innan skadan är skedd

  Medan vanliga hot förhindras är möjligheten att upptäcka unika och nya hot (skadlig och icke-skadlig programvara) nyckeln till ansvarstagande cybersäkerhet.

 • REAGERA omsorgsfullt på incidenter

  Människostyrd och centraliserad, snabb åtgärd mot de mest sofistikerade hoten är ett viktigt steg i en effektiv incidenthanteringsprocess.

 • FÖRUTSPÅ framtida cyberhot

  Fullständig insyn både internt och externt är en viktig del av SOC-planeringen. Hotanalyser kombinerar båda dataflödena för att exakt förutspå och skydda mot både aktuella och framtida hot och möjliggör effektiv planering av en heltäckande adaptiv säkerhetsstrategi.

Passar för

Kaspersky Labs förståelse hur några av världens mest sofistikerade hot fungerar har hjälpt oss utveckla en strategisk portfölj av teknik och tjänster som ger stora företag en helt integrerad, anpassningsbar säkerhetsmetod:

Priser
Kaspersky Anti-Targeted Attack Platform
ICSA Labs: testet Advanced Threat Defense (kvartal 1, 2, 3 och 4)
Erkännanden
Kaspersky Threat Management and Defense
Radicati APT Protection Market Quadrant 2019
Kaspersky Threat Intelligence Services
The Forrester New Wave™: External Threat Intelligence Services, tredje kvartalet 2018 

Användning

 • Smidigt system för upptäckt, analys av hot, jakt och åtgärd via en enda konsol

  Ett brett utbud av cybersäkerhetsfunktioner kan övervakas och styras via ett enda gränssnitt genom integrering av omfattande nätverksupptäckt med plattformen Kaspersky Anti Targeted Attack och klientskydd från Kaspersky Endpoint Detection and Response. Det hjälper säkerhetsteamen att utföra sina dagliga uppgifter effektivare utan att ödsla tid. De slipper onödigt manuellt arbete, flera timmars datainsamling och frustrationen med att behöva växla mellan olika verktyg och flera konsoler.

 • Ett Security Operations Center som drivs av Threat Intelligence

  Security Operations Center (SOC) är inte bara till för att identifiera avancerade hot. SOC ska tillhandahålla ett fullständigt skydd mot riktade angrepp: från att motverka och upptäcka till att åtgärda, eliminera sårbarheter och förutspå potentiella risker. Med Threat Management and Defense erbjuder Kaspersky Lab en hel arsenal av säkerhetstekniker och tjänster för varje skede av denna cykel, vilket bidrar till att etablera ett effektivt SOC.

 • En perfekt balans mellan teknik, tjänster, utbildning och stöd

  Kaspersky Threat Management and Defense erbjuder en kraftfull kombination av säkerhetsprodukter, expertutbildning utifrån dina behov, tillsammans med tjänster inom säkerhetsinformation för incidentåtgärder, fortlöpande övervakning och delning av hotanalys. Oavsett vilka komponenter ditt företag behöver nu eller i framtiden har vi en passande lösning som passar flödet av affärsinitiativ.

24/7

Premiumsupport dygnet runt

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-säkerhetslösning.

Risken

Riktade attacker, som pågående avancerade hot (APT:er) är bland de farligaste riskerna för företag. Det räcker inte att bara undvika de flesta hoten – företag behöver också säkerställa att hot utreds och åtgärdas snabbt om en kompromiss skulle ske – och skyddas mot ytterligare försök. Utan en ansvarstagande cybersäkerhetsstrategi står företagen inför pågående utmaningar:

 • Scan

  Utan en tydlig åtgärdsstrategi för incidenter kan ökade kostnader för indirekta skador från en säkerhetsincident bli högre än direkta skador

 • Scan

  I kampen mot avancerade hot finns ingen säkerhetsprodukt som slår effektiviteten hos högt kvalificerade experter

 • Scan

  Brist på insyn och bevis kan orsaka betydande skador

 • Scan

  Även en enstaka missad incident kan orsaka betydande skador på ett företag i digital omvandling

 • Scan

  Moderna och unika attacker är utformade för att undvika traditionella kontroller och skyddslösningar

 • Scan

  Dåligt resultat från investeringar i traditionella säkerhetslösningar

Kontakta oss för att prata med någon av våra experter om hur True Cybersecurity skulle kunna ge information om företagets säkerhetsstrategi.

Resurser markerade med * är på engelska

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng