Kaspersky® Whitelisting

Kaspersky Whitelisting är en teknik som är utformad för att tillhandahålla tredjepartslösningar och -tjänster med systematisk kännedom om legitima program. Dessutom ger Whitelisting-tekniken våra teknikpartner möjlighet att i sina lösningar införa Whitelist Security Approach, vilket gör att de kan ta antivirusprestanda till en ny nivå och skydda användare från riktade attacker.
Tack vare dess mångsidighet är Kaspersky Whitelisting perfekt för användning i följande scenarier:

  • Skapa system för programkontroll
  • Implementera standardscenarier för att tillåta och avvisa
  • Skapa ytterligare filtreringsnivå
  • Samla in säkerhetsinformation
  • Utföra programvarukategorisering

En tilldelad dynamisk Whitelist-databas har skapats som en del av Whitelist Security Approach. Där listas program som redan har kontrollerats och garanterat är legitima och säkra.
Kaspersky Whitelist-databas inkluderar:

  • Programfilers rykten
  • Avancerad kategorisering av legitim programvara
  • Omfattar upp till 96 % av kunders programvara och 94 % av företags programvara
  • Omfattande information om de programfiler som samlas in av Kaspersky Security Network: bedömning, programvarukategori, produktnamn, programsignatur, filens popularitet, osv.

En kostnadsfri testversion av Kaspersky Whitelist finns tillgänglig. Fyll i detta kontaktformulär och ange att du vill prova Kaspersky Whitelist, så kontaktar vår representant dig inom kort.
Se även:
Webbplatsen Whitelisting
Kaspersky Application Advisor – alltid den mest fullständiga informationen om dina filer eller program
Katalog med Whitelist-kategorier

Kontakta oss

Om du vill veta mer fyller du i detta kontaktformulär och anger att du vill ha mer information om Kaspersky Whitelisting, så kontaktar vår representant dig inom kort.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng