Kaspersky Security for Internet Gateway

Kaspersky
Security for Internet Gateway

Säker internetåtkomst för dina anställda

Att arbeta med internet är avgörande för majoriteten av dagens företag. Företagets internetgateway ger inte bara tillgång till internetresurser för dina anställda – den utgör även en ingångspunkt för cyberhot som verkar genom social manipulation och attackerar dina klienter med sofistikerad skadlig programvara. Kaspersky Security for Internet Gateway ger betydande riskreducering på områden som infektion, dataläckor och internetdistraktioner.

  • Ger skydd i flera lager på gatewaynivå mot de senaste webbaserade hoten
  • Blockerar infektioner innan de når klienterna
  • Upphäver effekterna av social manipulation
  • Kompletterar ditt befintliga gatewayförsvar
  • Minskar exponeringen för attacker genom att styra användningen av internetresurser
  • Stöder och hjälper initiativ för regelefterlevnad
  • Hjälper till att upptäcka avancerade attacker och ger ett automatiskt svar

Ange stationära datorer från 0 till 0

Behöver du fler enheter?

Ett strategiskt placerat lager av cybersäkerhet för företag

Kaspersky Security for Internet Gateway utnyttjar proxyserverns roll som en naturlig flaskhals för webbtrafik som passerar mellan företagets infrastruktur och världen utanför, vilket skyddar företagets IT-nätverk genom att hantera hot tidigt och minska hotexponeringen. Tack vare den bredd av funktioner som tillhandahålls för att uppnå detta, användarvänligheten och den oslagbara kvaliteten hos skyddet är Kaspersky Security for Internet Gateway ett säkert steg mot att uppnå cyberimmunitet.

Samma mest testade, mest prisbelönta säkerhet – och mer

En av branschens mest kraftfulla sviter med skyddande teknik identifierar, blockerar och inaktiverar eventuella faror i ingående och utgående webbtrafik, filtrerar bort skadlig programvara, utpressningsvirus och potentiellt oönskade program med nästan inga falska larm. Det är samma oöverträffade nivåer av säkerhet som finns i alla produkter från Kaspersky Lab, det stöds av global hotanalys och införlivar nästa generations teknik.

Skydd i flera lager, optimerade för hårt arbete

Kasperskys oöverträffade skydd mot skadlig programvara innehåller flera förebyggande säkerhetslager, inklusive de som baseras på maskininlärningsalgoritmer, och har stöd av kraftfulla molnbaserade mekanismer. Ryktes- och innehållsfiltrering, skydd mot nätfiske och webbkontroll ger utökat skydd och lösningen som helhet utgör ett viktigt lager av Kaspersky Labs integrerade säkerhetsplattform för hela infrastrukturer

Styra internetanvändning – för både säkerhet och produktivitet

Möjligheten att styra åtkomsten till specifika webbaserade resurskategorier och begränsa överföringen av vissa filtyper minskar din hotexponering och främjar effektivitet i verksamheten. Genom att begränsa åtkomsten till farliga och potentiellt tidsödande webbplatser och sociala medier kan nivån av verksamhetsre