• Kaspersky® Anti-Virus SDK

  Kaspersky Anti-Virus SDK v.8 är en uppsättning utvecklingsbibliotek som möjliggör integrering av Kaspersky antivirusmotor med maskinvaru- eller programvaruprodukter från tredje part. Kaspersky Labs prisbelönta teknik mot skadlig programvara ger SDK v.8 unik tillförlitlighet och mångsidighet.

 • Kaspersky® Scan Engine

  Kaspersky Scan Engine ger dig den yppersta lösningen för hotidentifiering som kan integreras i nästan vilket program som helst.

 • Kaspersky® SafeStream ll

  Kaspersky SafeStream II är en strömskanningsteknik på högsta nivå mot skadlig programvara som ska användas med motorer som matchar maskinvarumönster. Den är fokuserad på de vanligaste hoten, den har mycket höga prestanda och ger ett optimalt skyddsomfång.

 • Kaspersky® Anti-Spam SDK

  Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit (KAS SDK) kombinerar den senaste antispamtekniken och mänsklig analys. Summan blir ett förstklassigt skydd mot skräppost och nätfiske samtidigt och en produkt som omedelbart reagerar på nya skräppostutbrott.

 • Kaspersky® Online File Reputation

  Skydda verksamheten med Kaspersky Labs unika erfarenhet och högteknologiska lösningar och få verksamheten att fungera mer effektivt genom att direkt kunna klassificera och analysera legitima och skadliga filer.

 • Kaspersky® Mobile Security SDK

  Kaspersky Mobile Security SDK ger skydd för mobila enheter mot kända och nya hot för EMM-leverantörer, programutvecklare, telekomföretag samt leverantörer av finansiella tjänster och telemedicin.

 • Kaspersky® Web Filter

  Kaspersky Web Filtering SDK gör det möjligt för lösningar och tjänster från tredje part (t.ex. dator- och mobilprogram, programvara för nätverksfiltrering och gatewayer) att skydda användare från nätfiske, skadliga webbplatser och olämpligt innehåll.

 • Kaspersky® Anti-Phishing Feeds

  Kaspersky Phishing URL Data Feed erbjuder i realtid ett uppdaterat flöde av bekräftade nätfiskewebbadresser, masker och IP-adresser. Det gör att våra partner brett, tillförlitligt och med hög noggrannhet kan identifiera de ständigt ökande sofistikerade nätfiskeattackerna.

 • Kaspersky® Anti-Virus for UEFI

  Kaspersky Anti-Virus for UEFI (KUEFI) är klientsäkerhetslösningen på EFI BIOS-nivån som ger effektivt skydd mot ”rootkits” och ”bootkits” som ger säker operativsystemladdning.

 • Kaspersky® Anti-Botnet Feeds

  Kaspersky Anti-Botnet Data Feed ger noggrann, tillförlitlig och konkret analys av skadliga botnät som skadar dina kunder och stör din verksamhet.

 • Kaspersky® IoT-hotdataflöde

  Kaspersky Internet of Things Threat Data Feed ger tillförlitlig, detaljerad och flitigt uppdaterad information om de senaste hoten som påverkar IoT-produkter och IoT-enheter.

 • Kaspersky® Vulnerability Data Feed

  Kaspersky Vulnerability Data Feed accelererar säkerhetshantering genom att tillhandahålla data om säkerhetsrisker och relaterad information om cyberhot för att minska cyberrisker och effektivisera utredning och åtgärder.