• Kaspersky® Anti-Virus SDK

  Kaspersky Anti-Virus SDK v.8 är en uppsättning utvecklingsbibliotek som möjliggör integrering av Kaspersky antivirusmotor med maskinvaru- eller programvaruprodukter från tredje part. Kaspersky Labs prisbelönta teknik mot skadlig programvara ger SDK v.8 unik tillförlitlighet och mångsidighet.

 • Kaspersky® SafeStream ll

  Kaspersky SafeStream II är en strömskanningsteknik på högsta nivå mot skadlig programvara som ska användas med motorer som matchar maskinvarumönster. Den är fokuserad på de vanligaste hoten, den har mycket höga prestanda och ger ett optimalt skyddsomfång.

 • Kaspersky® Anti-Spam SDK

  Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit (KAS SDK) kombinerar den senaste antispamtekniken och mänsklig analys. Summan blir ett förstklassigt skydd mot skräppost och nätfiske samtidigt och en produkt som omedelbart reagerar på nya skräppostutbrott.

 • Kaspersky® Whitelisting

  Skydda verksamheten med Kaspersky Labs unika erfarenhet och högteknologiska lösningar och få verksamheten att fungera mer effektivt genom att använda vitlistning.

 • Kaspersky® Mobile Security SDK

  Med produkter baserade på Kaspersky Mobile SDK skyddas mobila enheter mot kända och kommande hot. Åtkomsten till skadliga webbplatser och nätfiskewebbplatser blockeras och säkra ekonomiska transaktioner online säkerställs.

 • Kaspersky® Web Filter

  Kaspersky Web Filtering SDK gör det möjligt för lösningar och tjänster från tredje part (t.ex. dator- och mobilprogram, programvara för nätverksfiltrering och gatewayer) att skydda användare från nätfiske, skadliga webbplatser och olämpligt innehåll.

 • Kaspersky® Anti-Phishing Feeds

  Kaspersky Phishing URL Data Feed erbjuder i realtid ett uppdaterat flöde av bekräftade nätfiskewebbadresser, masker och IP-adresser. Det gör att våra partner brett, tillförlitligt och med hög noggrannhet kan identifiera de ständigt ökande sofistikerade nätfiskeattackerna.

 • Kaspersky® Anti-Virus for UEFI

  Kaspersky Anti-Virus for UEFI (KUEFI) är klientsäkerhetslösningen på EFI BIOS-nivån som ger effektivt skydd mot ”rootkits” och ”bootkits” som ger säker operativsystemladdning.

 • Kaspersky® Anti-Botnet Feeds

  Kaspersky Anti-Botnet Data Feed ger noggrann, tillförlitlig och konkret analys av skadliga botnät som skadar dina kunder och stör din verksamhet.