Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Starkt skydd. Enkel hantering.

Kompatibla plattformar:     


Kaspersky Endpoint Security Cloud är särskilt utvecklat för små och medelstora företag, och ger dig möjlighet att fjärrstyra säkerheten för flera klienter, mobila enheter och filservrar, var som helst.

 • En enkel och intuitiv, molnbaserad kontrollpanel kombinerar användarvänlighet med kraftfulla verktyg för cybersäkerhet och hanteringsfunktioner.
 • Fjärrstyr säkerheten för flera klienter, mobila enheter och filservrar, var som helst, med vår användarvänliga molnbaserade kontrollpanel.
 • Kräver ingen extra maskinvara – eftersom hanteringspanelen finns i molnet har Kaspersky Lab redan tagit hand om infrastrukturen åt dig.
 • Kraftfullt skydd från världens mest testade, mest prisbelönta säkerhetssystem.
 • Små och medelstora företag står inför många av samma hot som sina större motsvarigheter, men saknar ofta resurserna för att hantera och skydda sig mot dem. De behöver:

  • Skydda företagets och kundernas data mot hot som krypteringsvirus och datastöld.
  • Bevara företagets kontinuitet genom att hålla IT-systemen igång på ett effektivt och säkert sätt.
  • Skydda mobil personal och deras enheter, inklusive scenarion med privata enheter.

  Många små och medelstora företag måste klara av allt detta fast deras tid, resurser och budget är begränsade. När de inte har särskild IT-personal behöver de säkerhet som är både kostnadseffektiv och lätt att genomföra och köra.

 • Kaspersky Endpoint Security Cloud har utvecklats speciellt för att ta hand om de utmaningar inom säkerhet och hantering som företag utan heltidsanställd IT-personal ställs inför.

  Med en enkel molnbaserad kontrollpanel kan du skydda de IT-verktyg som ditt företag förlitar sig på – filservrar, datorer, smarta telefoner och surfplattor – samtidigt som du skyddar dina data från den sorts attacker som kan få företaget att stanna upp, till exempel utpressningsvirus. Standardprofiler som utvecklats av experter från Kaspersky Lab innebär att du kan komma igång direkt.

  Även om du bara har 15 minuter att lägga på IT-säkerhet, så är Kaspersky Endpoint Security Cloud mer än tillräckligt för att skydda ditt företagsnätverk. Vår webbaserade kontrollpanel innebär att du kan fjärrstyra säkerheten, var som helst – med valfri webbansluten enhet.

  För leverantörer av hanterade tjänster är det lätt att fjärrstyra säkerheten åt flera klienter med hjälp av vår molnbaserade kontrollpanel för flera användare.

 • Fjärrstyr säkerheten för flera klienter, mobila enheter och filservrar, var som helst, med vår molnbaserade kontrollpanel som är klar att använda direkt.

  • Snabb installation, lätt att använda

   Centraliserad kontroll, via molnet: Administratörer kan övervaka säkerhetsstatusen hos upp till 1 000 företagsnätverksnoder från valfri onlineenhet och var som helst.

   Lätt att installera: Under installationen känner Kaspersky automatiskt av operativsystemet och laddar ner rätt installationsfil. Hela filen kan laddas ner före installation på arbetsstationer som inte är anslutna till internet.

   Standardsäkerhetsprofiler utvecklade av experter på Kaspersky Lab ger skydd direkt. En profil täcker alla enhetstyper och plattformar: Windows, Mac, iOS och Android.

   Ställ in proxyservertillgång i inställningar för produktdistribution, och aktivera snabb serveranslutning efter installationen för uppdateringar och profiler via KES Cloud-agenten.

  • Många funktioner skyddar alla enheter

   Branschledande skydd: Kaspersky Lab är världens mest testade, mest prisbelönta säkerhetslösning.

   Skydda och hantera smarta telefoner och surfplattor med skydd mot nätfiske, modifieringsidentifiering, hantering av mobila enheter (MDM) och antistöldteknik för Android- och iOS-enheter. Antivirus för Android-enheter ingår också.

   Möjligheter för flera användare gör det lätt för leverantörer av hanterade tjänster att ta hand om säkerhetsbehoven hos flera kunder, fjärrstyrt och utan extra bekymmer. Det förenklar även säkerhetshanteringen för företag med distributionskontor.

   Använd både användarbaserade och oberoende profiler beroende på hur din personal använder olika enheter.

  • Kostnadseffektiv

   Ingen infrastruktur eller dolda kostnader: All hantering sköts av Kaspersky Lab, i molnet. Ingen extra maskinvara krävs.

   Konsumtionsbaserad prissättning: Välj mellan flexibel månadslicens med skalbara alternativ för betalning vid användning, eller fast årlig licens. Enkel budgetering och kostnadshantering.*

   Enkelt att lägga ut på entreprenad för företag som föredrar att överlämna IT-säkerheten åt en tredje part.

   *Fråga din Kaspersky Lab-partner om tillgänglighet.

 • MEDFÖLJANDE PROGRAM

  Om du vill se systemkraven för ett program klickar du på programmets namn i listan ovan.

Vilken säkerhetslösning passar din verksamhet?

Jämför Kasperskys IT-säkerhetslösning för företag

Kaspersky Endpoint Security | Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud är särskilt utvecklat för små och medelstora företag, och ger dig möjlighet att fjärrstyra säkerheten för flera klienter, mobila enheter och filservrar, var som helst.

Osäker på vilken säkerhetslösning som passar din verksamhet?

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng