Hoppa till huvudinnehållet
Kaspersky Endpoint Security for Business


Nästa generations adaptiva skydd mot cyberhot

Adaptiv säkerhet mot avancerade cyberhot
 • Skyddar varje klient utan att spränga banken
 • Strömlinjeformar central säkerhetshantering med ett moln eller webbkonsol
 • Minimera antalet incidenter genom automatiserad bearbetning
Kompatibelt med:
 • Windows®
 • macOS®
 • Android™
 • iOS®
 • Linux®

Betrodd säkerhet över flera platformar

Vårt skydd i flera lager bygger på teknik för maskininlärning och enastående hotanalys. Vi skyddar dig mot fillösa hot, kryphål, rootkit och en mängd andra hot.

Automatiserar rutinuppgifter

Automatiserar kritiska men besvärliga och rutinmässiga uppgifter, bland annat sårbarhets- och patchhantering, krypteringshantering och regler och policyer för att minska angreppsytan – helt enkelt.

Flexibel distribution

Driftsätt snabbt och enkelt i molnet, på plats och i hybridläge – eller till och med i ett nätverk med luftgap. Behöver du flytta din installation till molnet efter att ha använt den på plats? Guiden gör det åt dig.

Välj paket med funktioner

Skydd och integration
Enhetlig hantering av slutpunkter, ML-drivet hotskydd för Windows, Linux, Mac, Android, iOS och integration med EDR
Allt i Select plus utökat skydd för applikationsservrar
Allt i Advanced, plus webb- och e-posttrafikskydd på gateway-nivå
Program-, webb- och enhetskontroll
Molnaktiverad styrning för policyjusteringar och intrångsstopp
Allt i Select, plus detektering av avvikelser för datorer och kontroller för servrar
Allt i Advanced, plus trafik- och webbkontroller på gateway-nivå
Avancerad automatisering av uppgifter
Möjliggör säkerhets­delegering, -korrigering och krypterings­hantering
Allt i Advanced, plus effektivisering av gateway­konfigurationer för webb och e-post
Skydd mot skräppost
Ger omedelbart skydd mot skräppost
EDR-funktioner
Tillägg erbjuder dynamisk hotemulering, automatisk IoC-generation och mer ...
Tillägg erbjuder dynamisk hotemulering, automatisk IoC-generation och mer ...
Tillägg erbjuder dynamisk hotemulering, automatisk IoC-generation och mer ...
Så här distribuerar du
Använd enkelt Kaspersky Endpoint Security för fjärrverksamhet på flera enheter med molnet eller webbkonsolen.
Se videon 

Det smarta valet för säkerhet

Var beredd – bemöt riskerna som angreppen utgör för din verksamhet med Kaspersky.

Prestationsskydd och skydd i flera lager

En skyddad dator ska inte vara detsamma som en långsam dator. Därför har vår säkerhet minimal inverkan på systemprestanda. Och om du utsätts för ett angrepp häver saneringsmotorn de flesta skadliga åtgärder så att användarna kan fortsätta arbeta utan avbrott

Adaptiv säkerhet för alla Den rätta grunden

Lägg grunden för framtiden med sömlös uppgradering till EDR, gatewayskydd och molnsäkerhet – en rad säkerhetsverktyg i en enda lösning för maximal effektivitet och bekvämlighet.

Managementkonsolen för det bästa av båda världarna

I molnet, lokalt eller både och? Du väljer, så tillhandahåller vi enhetlig hantering via molnkonsolen eller traditionell konsoldistribution lokalt i AWS- eller Azure-molnmiljöer. Distribuera säkerhet och principer snabbt och enkelt med hjälp av ett förkonfigurerat scenario.

Avancerad klientkontroll

Identifierar sårbarheteroch tillämpar de senaste korrigeringarna för att stänga attackingångar och gör att du kan styra vilka program som får köras på dina servrar. Kompletterat med webb- och enhetskontroller av företagsklass samt identifiering av avvikande beteende som anpassas till användarnas handlingar med hjälp av maskininlärning, vilket ger ett ännu bättre skydd utan att påverka produktiviteten.

Vad våra kunder säger

Mest testade, mest avancerade

Mest testat.
Mest prisbelönt.

Kaspersky-produkter får konsekvent höga poäng och skapar ny branschstandard för avancerad säkerhet.
Visa alla utmärkelser

Kundernas val

Kaspersky har utsetts till 2021 Gartner Peer Insights Customers' Choice för Endpoint Protection Platforms – för fjärde gången i rad.

Högsta årliga utmärkelser

Bästa skydd, bästa prestanda och bästa användbarhet under hela 2021. AV-TEST Institute belönade Kasperskys skyddslösningar som mycket pålitliga mot cyberhot och utmärkelserna gav ovärderlig uppskattning och lovord för den forskning och det utvecklingsarbete som Kaspersky lägger på större skydd mot alla former av cyberattacker.

Godkänd affärsprodukt

Lösningen får regelbundet utmärkelsen ""Godkänd"" för deltagande i Main Test Series Business av AV-Comparatives. Har visat den höga skyddsnivån mot RealWorld-hot med den lägsta nivån av False Positives.

Högsta ranking

Kaspersky Endpoint Security har fått det högsta betyget TopRated utan fördröjning sedan 2017. Kaspersky förblir ledare i antalet årliga utmärkelser intjänade under hela perioden på 11 år som utmärkelserna har funnits: 44 priser totalt, varav 22 inom konsumentprodukter, 21 inom affärsprodukter och 1 för bästa innovation.

Bästa Enterprise Endpoint

Lösningen fick den årliga utmärkelsen ”Best Enterprise Endpoint 2020” av SE Labs för kombinationen av framgångsrik kontinuerlig testning, privat utvärdering och feedback från kunder. Under 2021, intjänades det högsta betyget "AAA" i alla fyra kvartalscertifieringar, samt den högsta sammanlagda klassificeringen av korrekthet i tre tester och TOP3-resultat i det fjärde testet.

Vanliga frågor

Vill du erbjuda den här produkten som en MSP?

 • Låt Kaspersky Endpoint Security for Business hjälpa dig att utöka din verksamhet med mervärdesskapande IT-säkerhetserbjudanden och exceptionella tjänster som slår konkurrenterna på en stenhård MSP-marknad.

 • Leverera säkerhetstjänster som har skräddarsytts för dina kunders behov med detaljerade funktionsinställningar.

 • Leverera maximalt värde till dina kunder med de omfattande funktionerna i våra produkter i företagsklass.

 • Dra nytta av förutsägbara återkommande månatliga intäkter och högre lönsamhet samt ett ökat kvarhållande av kunder och förmågan att attrahera fler nya kunder snabbare tack vare leveransen av mer värde.

Behöver du hjälp med nästa steg?

Vi är här för att hjälpa till på det sätt som fungerar bäst för dig

 • Hjälp mig att välja

  Är du inte säker på vilket skydd som är bäst för dig?
 • Testversioner

  Prova runt lite innan du köper.
 • Hitta en partner

  Hitta en leverantör av Kasperskys säkerhetslösningar nära dig.
 • Kontakta oss

  Lämna din kontaktinformation om du vill veta mer om våra produkter.

Gartners friskrivning.
GARTNER är ett registrerat varumärke och servicemärke som tillhör Gartner, Inc. och/eller dess dotterbolag i USA och internationellt och används häri med tillstånd. Med ensamrätt. Den här bilden publicerades av Gartner, Inc. som en del av ett större forskningsdokument och bör tolkas inom ramen för hela dokumentet. Gartner rekommenderar inte någon leverantör, produkt eller tjänst som omnämns i forskningsrapporterna och avråder användare från att välja leverantör enbart baserat på höga betyg eller andra utmärkelser. Gartners forskningsrapporter ger uttryck för uppfattningar hos Gartners forskare och ska inte tolkas som fakta. Gartner friskriver sig från alla garantier, både uttryckliga eller underförstådda, avseende denna forskning, inklusive alla garantier för lämplighet eller lämplighet för ett särskilt ändamål. Gartner Peer Insights Customers’ Choice-märket är ett varumärke och tjänstemärke som tillhör Gartner, Inc. och/eller dess dotterbolag, och används med tillstånd. Med ensamrätt. Gartner Peer Insights Customers’ Choice är subjektiva åsikter från enskilda användares recensioner, betyg och data använda med hjälp av dokumenterad metod. De motsvarar inte Gartners eller dess dotterbolags synpunkter och Gartner eller dess dotterbolag stöder inte heller dem.