AUTOMATISK FÖRNYELSESERVICE

Vår smidiga automatiska förnyelseplan sparar tid, gör det enklare och minskar riskerna genom att automatiskt förlänga din prenumeration till det då gällande förnyelsepriset (plus eventuella skatter), inklusive eventuella rabatter som kan gälla för automatiskt förnyade prenumerationer vid förnyelsetillfället, innan den löper ut*.

Fördelarna med automatisk förnyelse är bland annat:

Oavbrutet skydd — din prenumeration och ditt skydd fortsätter utan avbrott.

Inga bekymmer — du vet att dina enheter alltid skyddas.

Spara tid — vi tar hand om allt och skickar ett meddelande med information om nästa faktureringsdatum och en bekräftelse på att licensen har förnyats.

Flexibilitet — du kan när som helst avregistrera dig från tjänsten.

* Förnyelsepriserna kan komma att ändras. Ytterligare onlineerbjudanden och rabatter kan gälla vid förnyelsetillfället vid köp av nya licenser eller för kunder som manuellt förnyar sina licenser och som inte gäller för din prenumeration. Vi skickar minst en e-postpåminnelse innan prenumerationen förnyas. Meddelandet innehåller förnyelsepriset och förnyelsevillkoren. Det kan hända att du då måste uppgradera gratis till den senaste versionen av Kaspersky.
Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Kaspersky Security for Microsoft
Office 365

Nästa generations skydd för brevlådan i Office 365

Identifiera och blockera skräppost och skadliga e-postmeddelanden innan det blir ett problem – utan att produktiviteten går ned eller att legitim trafik tas bort. Med avancerad heuristik, sandboxing och maskininlärning skyddas din e-post från skräppost, nätfiske, vd-bedrägerier (Business Email Compromise, BEC) och andra avancerade hot.

Produktinformation

 • Intuitiv hantering via en enda, molnbaserad konsol – Kaspersky Business Hub.
 • Fullständig kontroll över vad som händer med misstänkta e-postmeddelanden.
 • Senaste skyddet mot skräppost, nätfiske, skadlig programvara (inklusive utpressningsvirus) och avancerad filtrering av bilagor.
 •  

  SKYDD MOT AVANCERADE HOT

  Flera lager med nästa generations teknik skyddar brevlådan i Office 365 från skräppost, nätfiske, bilagor med skadlig kod och okända hot

 •  

  INGA DOLDA KOSTNADER

  Infrastrukturen sköts av Kaspersky Lab i molnet – ingen extra maskinvara krävs och inga filer måste installeras.

 •  

  INTUITIV HANTERING OCH MAXIMAL EFFEKTIVITET

  Kaspersky Business Hub – en enda, intuitiv konsol hanterar all säkerhet, inklusive en samlad bild av identifierade hot och statistik. Inget behov av utbildning eller ny maskinvara – få ut mesta möjliga av bekvämligheten i molnet, resurseffektivitet och kostnadseffektivitet.

 

Nästa generations e-postskydd

Fortsätt kommunicera utan cyberhot. • Blockera skräppost och öka produktiviteten

  Varför slösa tid och resurser på att hantera skräppostmeddelanden? Tack vare identifiering och modeller som baseras på maskininlärning kan även den mest sofistikerade, tidigare okända skräpposten fångas upp. • Molnbaserat skydd mot skadlig programvara

  Hotanalys i realtid som tillhandahålls av Kaspersky Security Network känner igen, identifierar och blockerar de allra senaste hoten, inklusive dag noll-attacker. • Blockera nätfiskeattacker och vd-bedrägerier

  Äkta filtypsidentifiering känner igen och blockerar BEC-angrepp med förfalskade e-postmeddelanden, även när filtillägg är dolda. • Filtrering av bilagor

  Ta bort eller märk meddelanden med oönskade eller farliga bilagor och följ riktlinjerna för tillåten användning. Flexibla undantag säkerställer att legitima företagsmeddelanden inte filtreras bort. • Dataskydd, integritet och kontroll

  Administratören väljer datacenter som ska tilldelas för behandling av e-post – Kaspersky Lab lagrar inte kundernas e-postmeddelanden. Fullständig administratörskontroll över vad som händer med misstänkta e-postmeddelanden med sökbara säkerhetskopior och återställning av oavsiktliga raderingar. • Enkelt att använda, kostnadseffektivt

  Kaspersky Business Hub – en enda hanteringskonsol som konfigureras enkelt och ingen ytterligare utbildning eller maskinvara krävs. Intuitivt gränssnitt, enkel hantering och överlägset skydd för olika enheter och produktivitetsverktyg.


SYSTEMKRAV

Maskin- och programvarukrav
Du behöver bara en webbläsare för att hantera Kaspersky Security for Microsoft Office 365. Maskin- och programvarukraven för en dator eller en mobil enhet motsvarar kraven för webbläsaren som används för att hantera Kaspersky Security for Microsoft Office 365.


YTTERLIGARE INFORMATION

Osäker på vilken säkerhetslösning som passar din verksamhet?

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng