Vad är automatisk förnyelse?

Med automatisk förnyelse förlängs din licens automatiskt utan att du behöver lyfta ett finger. Innan prenumerationen slutar gälla debiteras du en förnyelseavgift för att hålla skyddet igång*. Vi påminner dig om den kommande betalningen i förväg via e-post. Du kan avbryta automatisk förnyelse när som helst – och måste då förnya din licens manuellt.

Fördelar med automatisk förnyelse

Kontinuerlig prenumeration och oavbrutet skydd för dina enheter

Sparar tid: Inget krångel med betalningsuppgifter och aktiveringskoder

Du håller dig uppdaterad: Vi påminner dig om kommande faktureringsdatum och du kan när som helst avsluta prenumerationen

* Förnyelsepriser kan komma att ändras, ytterligare erbjudanden och rabatter online kan finnas vid tiden för förnyelsen och dessa kan inte användas för din prenumeration. Vi skickar minst en påminnelse om detta via e-post. Du får också bekräftelse via e-post på vilket förnyelsepris du kommer få betala samt teckningstiden för den nya prenumerationen, innan den automatiska förnyelsen sker. Det kan hända att du då måste uppgradera kostnadsfritt till den senaste versionen av Kaspersky.
Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Avancerat Microsoft Office 365-skydd, även för användare som inte är vana vid säkerhetsteknik

Kaspersky Security för Microsoft Office 365 är det främsta alternativet när det gäller att skydda molnorienterade företag från kända och okända hot. Kaspersky Security för Microsoft Office 365 stoppar omedelbart spridningen av skadlig programvara, nätfiske, utpressningsvirus, skräppost och vd-bedrägerier (BEC) och kräver ingen avancerad teknikkunskap.

 • Skydda komponenterna för e-post och lagring i Microsoft Office 365-paketet: Exchange Online och OneDrive.
 • Använd de mest avancerade teknikerna för din säkerhet och få en snabb start tack vare fördefinierade policyer och automatisk konfiguration./li>
 •  

  Stoppar utpressningsvirus, nätfiske och andra avancerade hot

  Ett företag attackeras av utpressningsvirus var 40:e sekund och e-postnätfiske är en populär kanal för att utföra sådana attacker.
  Kaspersky Security för Microsoft Office 365 använder e-postvalideringskontroller, sandboxing, maskininlärning och andra tekniker för att filtrera bort hot innan användare kan begå misstag.

 •  

  Skydd mot skadlig programvara via molnet

  Nuförtiden skickas skadlig programvara vanligtvis via e-post och hanteras i molnet.
  Förhindra cyberattacker under utveckling samtidigt som du blockerar skadlig programvara som är okänd och dag noll, som lurar i företagets e-post och filer som lagras i OneDrive.

 •  

  Användarvänligt, kostnadseffektivt

  Kaspersky Business Hub – en enda, intuitiv konsol hanterar all säkerhet, inklusive en samlad bild av identifierade hot och statistik. Inget behov av utbildning eller ny maskinvara – få ut mesta möjliga av bekvämligheten i molnet, resurseffektivitet och kostnadseffektivitet.

 

SÄKER E-POST OCH LAGRING FÖR O365

Fortsätt kommunicera utan cyberhot. • Skydd mot e-postbedrägerier

  Identifiera och förhindra vd-bedrägerier (BEC) i e-posten med en kombination av:

  • SPF (Sender Policy Framework),
  • DKIM (DomainKeys Identifed Mail)
  • DMARC-e-postvalidering (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance).


 • Identifiering av hot i flera lager

  Motorn för skydd mot skadlig programvara kombinerar signaturbaserat skydd, heuristisk analys och beteendeanalys med molnbaserad teknik för att skydda dig mot kända, okända och avancerade hot i form av skadlig programvara i både Exchange Online och OneDrive. • Progressiv förfalskning – och BEC-identifiering

  Dra nytta av heuristiska kontroller tillsammans med metoder för maskininlärning (deep learning) som är kopplade till nätfiskeidentifiering för att minimera risken för adressförfalskning och vd-bedrägerier. • Omedelbart skydd

  Den enda lättanvända policyn ger omedelbart skydd och kräver ingen manuell konfiguration. • Dataskydd, integritet och kontroll

  Administratören väljer datacenter som ska tilldelas för behandling av e-post – Kaspersky Lab lagrar inte kundernas e-postmeddelanden. Fullständig administratörskontroll över vad som händer med misstänkta e-postmeddelanden med sökbara säkerhetskopior och återställning av oavsiktliga raderingar. • Sömlös integrering

  Smidig integrering med Microsoft Office 365 och molnbaserad värdtjänst innebär att du inte behöver investera i ytterligare infrastruktur eller installera en distributör för att komma igång.


SYSTEMKRAV

Kaspersky Security för Microsoft Office 365 är kompatibelt med följande Microsoft Office 365- och Exchange Online-abonnemang:

Microsoft Office 365-abonnemang:

 • Microsoft Office 365 Business Essentials
 • Microsoft Office 365 Business Premium
 • Microsoft Office 365 Enterprise E1
 • Microsoft Office 365 Enterprise E3
 • Microsoft Office 365 Enterprise E5
 • Andra Microsoft Office 365-abonnemang som omfattar Exchange Online.

Microsoft Exchange Online-abonnemang:

 • Microsoft Exchange Online abonnemang 1
 • Microsoft Exchange Online abonnemang 2

Du behöver bara en webbläsare för att hantera Kaspersky Security for Microsoft Office 365. Maskin- och programvarukraven för en dator eller en mobil enhet motsvarar kraven för webbläsaren som används för att hantera Kaspersky Security for Microsoft Office 365.


YTTERLIGARE INFORMATION

Osäker på vilken säkerhetslösning som passar din verksamhet?

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng