Hoppa till huvudinnehållet

KasperskyEndpoint Security for Mac

Kaspersky Endpoint Security for Mac skyddar mot de senaste hoten – utan att sakta ner användarna eller kompromissa med rörligheten. Det ger störningsfri säkerhet, så att användarna kan arbeta säkert var de än befinner sig.

Företag som använder Mac behöver säkerhet som inte hindrar deras kreativa flöde. Om din personal förlitar sig på resurskrävande program för att få jobbet gjort är det sista de behöver en säkerhetslösning som förbrukar för mycket processorkraft eller batteritid – eller stannar upp allting på grund av uppdateringar vid illa valda tidpunkter.

Med Kaspersky Endpoint Security for Mac skyddar du stationära och bärbara Mac-datorer mot de senaste cyberhoten, utan att störa arbetsflödet.

Kaspersky Endpoint Security for Mac kan hjälpa ditt företag att:

 • Skydda två av de mest värdefulla tillgångarna – data och kontinuitet i affärsprocesserna
 • Upprätthålla användarnas produktivitet – med prestandaoptimerad säkerhet som har utformats för att inte störa de dagliga aktiviteterna
 • Förbättra verksamhetens effektivitet – med säkerhet som är lätt att komma igång med och som kan hanteras från samma konsol som andra säkerhetsfunktioner i din Kaspersky-lösning

Hot mot Mac kan påverka hela din verksamhet

Jämfört med andra plattformar är macOS relativt säker, men hoten mot Mac-enheter ökar och cyberbrottslingar ser ofta Mac-datorer som en ingångspunkt till det bredare företagsnätverket.

Alla Mac-datorer som är anslutna till internet är undantagslöst sårbara för säkerhetsproblem. De är utsatta för många av de hot som Windows-systemen utsätts för – inklusive utpressningsvirus, trojaner och bakdörrar – samt hot som förknippas med användarfel eller sårbarheter i programvaran. I heterogena nätverk kan oskyddade Mac-enheter vara en ingångspunkt för skadlig programvara som sedan attackerar företagets Windows- och Linux-system.

Kaspersky Endpoint Security for Mac är utformat för att möta dessa utmaningar och ge skydd i världsklass för företag som använder Mac.

FUNKTIONER OCH FÖRDELAR
 • Skydd mot dagens cyberhot

  Kaspersky Endpoint Security for Mac tillhandahåller skydd i flera nivåer mot moderna hot.

  Våra proaktiva säkerhetstekniker minimerar möjligheterna för att hot når dina klienter – och hjälper till att identifiera och blockera hot som tar sig in i dina Mac-datorer.

  • Nästa generations säkerhet i ny tappning – som gör mer för att skydda din verksamhet

   Kaspersky Labs HuMachine™-metod drivs genom en kombination av hotanalys för big data, maskininlärning och mänsklig expertis. Kombinationen tillämpas i ett nytt användargränssnitt som ger högre skyddsnivåer.

  • Molnbaserad hotanalys – ökar säkerheten

   Miljontals Kaspersky-kunder över hela världen skickar anonyma hotdata från sina enheter till Kaspersky Security Network. Det molnbaserade hotlabbet samlar in och lagrar enorma mängder metadata från misstänka filer för att kunna fatta snabba och korrekta beslut angående säkerheten för filer och webbadresser, utan att behöva analysera hela innehållet. Det bidrar till att skydda företag från okända hot.

  • Blockering av attacker – hjälper dig hålla nätverket säkert

   Network Threat Protection hjälper till att förhindra nätverkshot – inklusive portskanning, denial-of-service-attacker och buffertfel. Network Threat Protection övervakar kontinuerligt alla nätverksaktiviteter och om misstänkt beteende upptäcks körs fördefinierade åtgärder.

  • Webbsäkerhet och skydd mot nätfiske – blockerar skadliga skript och hot

   Web Threat Protection ger nästan 100 % upptäcktsfrekvens i inkommande och utgående trafik och blockerar skadliga skript.

   Heuristisk analys kontrollerar om webbadresser har egenskaper som är typiska för nätfiskewebbplatser för att förhindra att användare oavsiktligt besöker skadliga webbplatser och avslöjar värdefull företagsinformation.

  • Webbkontroll – förhindrar slöseri med tid

   Med webbkontrollkomponenten kan du begränsa eller blockera åtkomsten till särskilda kategorier av webbresurser. På så sätt kan du spara tid och förhindra potentiellt dataläckage via sociala nätverk och snabbmeddelandetjänster.

  • Realtidsskanning – ger tidigt skydd

   Filer skannas i realtid innan de öppnas, kopieras, körs och sparas, för att upptäcka och rensa bort hot innan de tar sig in i och skadar IT-systemen.

  • Säkerhet utöver Mac – hjälper till att förhindra att hot sprider sig till andra system

   Förutom att upptäcka och blockera hot riktade mot Mac-datorer håller Kaspersky Endpoint Security for Mac även utkik efter hot mot Windows och Linux som kan finnas på någon av Mac-datorerna. Även om dessa hot faktiskt inte skadar en Mac-enhet kan de skada andra maskiner i nätverket. De här hoten kan blockeras innan de sprids från din Mac-enhet och infekterar dina datorer och Windows- eller Linux-servrar.

  Låg inverkan på användare och system

  Kaspersky Endpoint Security for Mac ger säkerhet i världsklass som har låg inverkan på resurser och på användarnas produktivitet.

  • Effektiva prestanda – bevarar hastigheten och batteritiden

   Kaspersky Endpoint Security for Mac är utformad för effektivitet och för att minimera användningen av viktiga systemresurser, inklusive processor och hårddisk.

  • Intelligent skanningsteknik bidrar till effektivitet

   Intelligent, egenutvecklad iSwift-/iChecker-teknik säkerställer att filer som används ofta inte skannas om i onödan, vilket minskar belastningen på dina system avsevärt.

  Centraliserad administration – enkel säkerhetshantering

  Medan en rad förkonfigurerade säkerhetsscenarier och förinställda säkerhetspolicyer hjälper dig att införa säkerhetspolicyer mer effektivt, har du också möjlighet att justera parametrarna efter specifika behov.

  Alla säkerhetsfunktioner kan enkelt styras från en enda hanteringskonsol – Kaspersky Security Center – som också fungerar som en central punkt för hantering av många andra säkerhetsprogram från Kaspersky.

  • Fjärrdistribution – sparar tid och kraft

   Administratörer kan installera, hantera och ta bort Kaspersky Endpoint Security for Mac på distans.

  • Central konsol – förenklar administrationsuppgifterna

   Med Kaspersky Security Center blir det enklare att konfigurera, driftsätta, uppdatera och hantera säkerhet. Det förenklar tillämpningen av gruppaktiviteter, riktlinjer och policyprofiler och generering av rapporter. Det finns tre hanteringsalternativ:

   • Kaspersky Security Center MMC-konsolen
   • Kaspersky Security Centers webbkonsol
   • Kaspersky Security Center-molnkonsol
  • Inbyggd krypteringshantering – skyddar värdefulla data

   Administratörer kan använda Kaspersky Security Center-konsolen för att hantera datakrypteringsteknik för flera plattformar, inklusive FileVault 2 for Mac.

  Så här handlar du

  Kaspersky Endpoint Security for Mac ingår i:

  Ovanstående produkter kan även köpas som prenumeration med flexibel månadslicensiering. Fråga din lokala partner om prenumerationsalternativ i ditt land och läs om relevanta systemkrav här

En del av: