Kaspersky Endpoint Security for Mac

Kaspersky Endpoint Security for Mac skyddar mot de senaste hoten – utan att sakta ner användarna eller kompromissa med rörligheten. Det ger störningsfri säkerhet, så att användarna kan arbeta säkrare var de än befinner sig.

Företag som förlitar sig på Mac-datorer behöver säkerhet som inte hindrar deras kreativa flöde. Om din personal förlitar sig på resurskrävande program för att få jobbet gjort, är det sista de behöver en säkerhetslösning som "äter upp" processorkraft eller batteritid – eller stannar upp allting på grund av uppdateringar vid illa valda tidpunkter.

Kaspersky Endpoint Security for Mac är speciellt utformad för Mac – och för de som arbetar med Mac – och skyddar Mac-baserade stationära och bärbara datorer mot de senaste cyberhoten utan att störa arbetsflödet.

Kaspersky Endpoint Security for Mac kan hjälpa ditt företag att:

 • Skydda två av sina mest värdefulla tillgångar – data och kontinuitet i affärsprocesserna
 • Upprätthålla användarnas produktivitet – via prestandaoptimerad säkerhet som har utformats för att inte störa de dagliga aktiviteterna
 • Förbättra verksamhetens effektivitet – med säkerhet som är lätt att komma igång med och som kan hanteras från samma konsol som andra säkerhetsfunktioner i din säkerhetslösning från Kaspersky Lab

Läs mer om vad kunderna tycker om våra tekniker och True Cybersecurity for Business här.

Hot mot Mac kan påverka hela din verksamhet

MacOS är förhållandevis säkert jämfört med andra plattformar. Men hot specifikt riktade mot Mac-datorer ökar, och cyberbrottslingar använder ofta Mac-datorer som språngbräde till bredare företagsnätverk.

Alla Mac-datorer som är anslutna till internet är undantagslöst sårbara för säkerhetsproblem. De är utsatta för många av de hot som Windows-systemen utsätts för – inklusive utpressningsvirus, trojaner och bakdörrar – plus hot som förknippas med användarfel eller sårbarheter i programvaran. I heterogena nätverk kan oskyddade Mac-enheter vara en ingångspunkt för skadlig programvara som sedan attackerar företagets Windows- och Linux-system.

Kaspersky Endpoint Security for Mac är utformat för att möta dessa utmaningar och ge skydd i världsklass för företag som använder Mac.

FUNKTIONER OCH FÖRDELAR
 • Skydd mot dagens cyberhot

  Kaspersky Endpoint Security for Mac skyddar i flera lager mot kända, okända och avancerade hot.

  Våra proaktiva säkerhetstekniker hjälper till att minimera möjligheterna för att hot når dina arbetsstationer – och hjälpa till att identifiera och blockera hot som tar sig in i dina Mac-datorer.

  • Nästa generations säkerhet i ny tappning – som gör mer för att skydda din verksamhet

   Kaspersky Labs HuMachine™-metod drivs genom en kombination av hotanalys för big data, maskininlärning och mänsklig expertis. Kombinationen tillämpas i ett nytt användargränssnitt som ger högre skyddsnivåer.

  • Molnbaserad hotanalys – ökar säkerheten

   Miljontals Kaspersky-kunder över hela världen skickar frivilligt anonyma hotdata från sina enheter till Kaspersky Security Network. Det molnbaserade hotlabbet samlar in och lagrar enorma mängder metadata från misstänka filer för att kunna fatta snabba och korrekta beslut angående säkerheten för filer och webbadresser, utan att behöva analysera hela innehållet. Det bidrar till att skydda företag från okända hot.

  • Blockering av attacker – hjälper dig hålla nätverket säkert

   Network Attack Blocker hjälper till att förhindra nätverkshot – inklusive portskanning, denial-of-service-attacker och buffertfel. Network Attack Blocker övervakar kontinuerligt alla nätverksaktiviteter och om misstänkt beteende upptäcks, körs fördefinierade åtgärder.

  • Webbsäkerhet och skydd mot nätfiske – blockera skadliga skript och hot

   Vår HuMachine™-metod ger nästan 100 % upptäcktsfrekvens i inkommande och utgående trafik och blockerar skadliga skript.

   Heuristisk analys kontrollerar om webbadresser har egenskaper som är typiska för nätfiskewebbplatser för att förhindra att användare oavsiktligt besöker skadliga webbplatser och avslöjar värdefull företagsinformation.

  • Webbkontroll – förhindrar slöseri med tid

   Med en ny webbkontrollkomponent kan du begränsa eller blockera åtkomsten till särskilda kategorier av webbresurser. På så sätt kan du spara tid och förhindra potentiellt dataläckage via sociala nätverk och snabbmeddelandetjänster.

  • Realtidsskanning – ger tidigt skydd

   Filer skannas i realtid innan de öppnas, kopieras, körs och sparas, för att upptäcka och rensa bort hot innan de tar sig in i och skadar IT-systemen.

  • Säkerhet utöver Mac – hjälper till att förhindra att hot sprider sig till andra system

   Förutom att upptäcka och blockera hot riktade mot Mac-datorer, håller Kaspersky Endpoint Security for Mac utkik efter hot mot Windows och Linux som kan finnas på någon av Mac-datorerna. Även om dessa hot faktiskt inte skadar en Mac, skulle de kunna spridas och skada andra maskiner i nätverket. Det är därför Kaspersky Endpoint Security for Mac hjälper till att säkerställa att Windows-baserade och Linux-baserade hot – som finns på dina Mac-datorer – kan blockeras innan de sprids från din Mac och smittar PC-datorer och Windows- eller Linux-servrar.

  Låg inverkan på användare och system

  Kaspersky Endpoint Security for Mac ger säkerhet i världsklass som har låg inverkan på resurser och på användarnas produktivitet.

  • Effektiva prestanda – ökar hastigheten och förlänger batteritiden

   Kaspersky Endpoint Security for Mac är utformad för effektivitet och för att minimera användningen av viktiga systemresurser – inklusive processor, hårddisk och I/O.

  • Intelligent skanningsteknik bidrar till effektivitet

   Intelligent, egenutvecklad iSwift/iChecker-teknik gör att filer som öppnas ofta inte skannas upprepade gånger, vilket minskar belastningen på systemen.

  Centraliserad administration – enkel säkerhetshantering

  Medan en rad förkonfigurerade säkerhetsscenarier och förinställda säkerhetspolicyer hjälper dig att införa säkerhetspolicyer mer effektivt, har du också möjlighet att justera parametrarna efter specifika behov.

  Alla säkerhetsfunktioner kan enkelt styras via en enda hanteringskonsol – Kaspersky Security Center – som också fungerar som en central punkt för hantering av många andra säkerhetsprogram från Kaspersky Lab.

  • Fjärrdistribution – sparar tid och kraft

   Administratörer kan installera, hantera och ta bort Kaspersky Endpoint Security for Mac på distans.

  • Central konsol – förenklar administrationsuppgifterna

   Kaspersky Security Center ger administratörer en central hanteringskonsol som gör det enklare att konfigurera, driftsätta, uppdatera och hantera säkerheten. Det förenklar tillämpningen av gruppaktiviteter, riktlinjer och policyprofiler och generering av rapporter.

  • Inbyggd krypteringshantering – skyddar viktiga data

   Administratörer kan använda Kaspersky Security Center-konsolen för att hantera datakrypteringsteknik för flera plattformar, inklusive FileVault 2 for Mac.

  Så här handlar du

  Kaspersky Endpoint Security for Mac ingår i:

  Ovanstående produkter kan även köpas som prenumeration med flexibel månadslicensiering. Fråga din lokala partner om tillgängligheten av prenumerationer i ditt land – och se relevanta systemkrav här.

 • Kompletta och uppdaterade krav finns att läsa om i Kaspersky Knowledge Base.

  • Allmänna krav

   • Intel®-baserad Mac-dator
   • 1 GB minne (RAM)
   • 1,2 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Operativsystem

   • macOS 10.12 eller senare
   • OS X 10.9 eller senare
En del av:

  Osäker på vilken säkerhetslösning som passar din verksamhet?

  Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

  Godkänn och stäng