Kaspersky Endpoint Security for Mac

Skydda Mac-användare från de senaste hoten utan att kompromissa med prestanda eller mobilitet. Med Kaspersky Endpoint Security for Mac får du störningsfri säkerhet så att användare kan arbeta säkert var som helst.


Mac-baserade verksamheter behöver säkerhet som inte hindrar deras kreativa flöde.

När personalen förlitar sig på resurskrävande program för att arbeta är det sista de behöver en säkerhetslösning som stjäl processorkraft eller batteritid – eller som stoppar allt med en oläglig uppdatering.

Kaspersky Endpoint Security for Mac är speciellt utformad för Mac – och för de som arbetar med Mac – och skyddar Mac-baserade stationära och bärbara datorer mot de senaste cyberhoten utan att störa arbetsflödet.

Vår säkerhetslösning i flera lager kompletterar andra säkerhetskomponenter i Kaspersky Endpoint Security for Business, vilket utökar IT-skyddet i heterogena teknikmiljöer:

 • Skyddar de mest värdefulla affärstillgångarna – kontinuitet för data och företagsprocesser
 • Bekväm för slutanvändare – pålitlig säkerhet med optimerade prestanda, utformad för att inte störa dagliga aktiviteter.
 • Företagseffektivitet – enkel att driftsätta och hantera från samma konsol som andra säkerhetskomponenter från Kaspersky Endpoint Security for Business.

Mac-hot påverkar hela verksamheten

MacOS är förhållandevis säkert jämfört med andra plattformar. Däremot håller specifika Mac-hot inte bara på att öka, utan avancerade brottslingar ser dem som en språngbräda till det bredare företagsnätverket. Ju mer företag använder Mac, desto mer ökar de specifika hoten.

Alla Mac-datorer som är anslutna till internet är undantagslöst sårbara för säkerhetsproblem. De utsätts för samma typ av hot som Windows-system, till exempel trojaner, bakdörrar, utpressningsvirus och hot som har att göra med sårbarheter i programvara och användarfel. I heterogena nätverk för ofta osäkrade Mac-enheter in skadlig programvara som riktar in sig på Windows-system.

Kaspersky Endpoint Security for Mac har tagits fram specifikt för den typen av utmaningar och för att ge ett omfattande skydd till de företag som förlitar sig på Mac.

FUNKTIONER OCH FÖRDELAR
 • Skydd mot alla former av cyberhot som företaget utsätts för

  Kaspersky Endpoint Security for Mac skyddar i flera lager mot kända, okända och avancerade hot. 

  Våra proaktiva säkerhetstekniker minskar hotens möjlighet att nå klienter och upptäcker och blockerar de hot som når ända fram.

  • Skydda företaget med nästa generations teknik

   Kaspersky Labs unika HuMachine™-metod drivs genom en kombination av hotanalys för stordata, maskininlärning och mänsklig expertis. Tillsammans säkerställer de högre skyddsnivåer genom att komplettera och stärka varandra mer effektivt än som enskilda komponenter. 

  • Molnbaserad hotanalys

   Miljontals Kasperskykunder över hela världen skickar anonyma hotdata från sina enheter till Kaspersky Security Network (KSN). Det molnbaserade hotlabbet samlar in och lagrar enorma mängder metadata från misstänka filer för att kunna fatta snabba och korrekta beslut angående säkerheten för filer och webbadresser, utan att behöva analysera hela innehållet. Det ger skydd mot okända hot. 

  • Skydda nätverket mot attacker

   Kaspersky Labs Network Attack Blocker förebygger nätverkshot, till exempel portskanning, denial-of-service-attacker och buffertfel. Det övervakar ständigt nätverksaktivitet och kör fördefinierade åtgärder där misstänkt beteende upptäcks.

  • Säker surfning med webbskydd och skydd mot nätfiske

   Kaspersky Endpoint Security for Mac använder samma HuMachine™-metod för att skanna inkommande och utgående trafik och blockera skadliga skript för att skydda Mac-systemen.

   Heuristiska analyser kontrollerar om en webbadress har kännetecken som är typiska för webbplatser för nätfiske. På så sätt hindras användarna från att besöka skadliga webbplatser av misstag och uppge värdefull information.

  • Realtidsskydd

   Filer skannas i realtid innan de öppnas, kopieras, körs och sparas, för att upptäcka och rensa bort hot innan de tar sig in i och skadar IT-systemen. 

  Låg inverkan på användare och IT-system

  Kaspersky Endpoint Security for Mac ger ett omfattande skydd med minimal resurspåverkan under skanning. 

  • Utvecklat för hastighet och batteritid

   Kaspersky Endpoint Security for Mac är utformat för att minimera användningen av systemresurser som processorer, hårddiskar och I/O.

  • Teknik för analysskanning

   Med den smarta, tillverkarspecifika iSwift-/iChecker-tekniken skannas inte filer som öppnas ofta upprepade gånger, vilket höjer övergripande prestanda. 

  Effektiv säkerhetshantering, centraliserad administration

  Alla åtgärder för säkerhetshantering för Mac-enheter sköts via samma centraliserade, väl integrerade managementkonsol som används till andra klienter som skyddas av Kaspersky – Kaspersky Security Center. Hanteringen underlättas av att inga ytterligare verktyg behövs. 

  Vi har ett utbud av förkonfigurerade regler som tagits fram av experter för ytterligare ökad effektivitet och snabb implementering av säkerhet i hela nätverket. 

  Med ett brett utbud av inställningsalternativ får du den flexibilitet och kontroll som krävs för att anpassa lösningen efter dina säkerhetsbehov.  

  • Fjärrdistribution

   Kaspersky Endpoint Security for Mac kan installeras, hanteras och tas bort av systemadministratörerna via fjärranslutning.

  • Skyddshantering 

   Administratörerna kan använda Kaspersky Security Center för att konfigurera och hantera Mac-enheters skydd, distribuera och uppdatera programmet, tillämpa gruppaktiviteter, regler och regelprofiler samt skapa rapporter.

  • Automatisk uppdatering

   Uppdateringarna av maskininlärningens matematiska modeller och programmoduler görs på begäran eller automatiskt enligt ett schema. Systemadministratörer kan använda administrationsservern som källa för uppdateringarna och Network Agent för distributionen.

  • Centraliserad lagring av säkerhetskopior

   Systemadministratörer kan använda Kaspersky Security Center för att öppna, återställa eller permanent radera alla filer som upptäcks av Kaspersky Endpoint Security for Mac på personalenheter.

  Så här handlar du

  Kaspersky Endpoint Security for Mac ingår i:

  • Kompatibla plattformar

   • MacOS Sierra, version 10.12
   • OS X El Capitan, version 10.11
   • OS X Yosemite, version 10.10
   • OS X Mavericks, version 10.9
  • Lägsta maskinvarukrav

   • Intel®-baserad Macintosh-dator
   • 1 GB minne (RAM)
   • 1,2 GB ledigt hårddiskutrymme
En del av:

Osäker på vilken säkerhetslösning som passar din verksamhet?

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng