PRODUKT

Kaspersky Embedded Systems Security

Unik säkerhet i flera lager som skyddar inbäddade system mot de senaste hoten.

Kaspersky Embedded Systems Security

Inbäddade Windows-system har blivit ett mer och mer populärt mål för cyberbrottslingar. Den typen av enheter finns ofta i företagsnätverk, utspridda på många olika platser och hanterar vanligtvis viktiga uppgifter, som kredit- och bankkortsdata. Windows XP, som inte längre stöds, är fortfarande standard för många av de här systemen, och även maskinvara i budgetklass.

Kaspersky Embedded Systems Security är särskilt utformat för att skydda de systemen mot attacker som riktar in sig på deras innehåll och utnyttjar deras begränsningar.

Program- och enhetskontroll

Grunden för effektivt skydd av inbäddade system där allt (programdrivrutiner, bibliotek och USB-enheter) som inte uttryckligen är tillåtet är blockerat.

Skydd mot skadlig programvara och minnesskydd

Beprövat skydd från branschens ledande antivirusmotor som även kan upptäcka de mest aggressiva attackerna.

Skydd mot nätverkshot

Övervaka nätverksaktiviteter och förhindra nätverkshot – inklusive portskanning, denial-of-service-attacker och buffertöverspill.

Filintegritet och loggranskning

Övervaka ändringar av viktiga filer och se till att du efterlever alla lagar och regler.

Passar för

Den här lösningen är särskilt väl lämpad att hantera de säkerhetskrav, problem och begränsningar som finns inom de här företagssektorerna:

Användning

 • Skydda inbäddade system

  Inbäddade system utgör unika säkerhetsproblem. De är generellt geografiskt utspridda, de kan vara svåra att hantera och de uppdateras sällan. Kaspersky Embedded Systems Security minskar de inneboende säkerhetsrisker som finns i inbäddade system. Det har utformats särskilt för organisationer som använder bankomat- och kassaterminalsystem och den hotmiljö de arbetar i. Det skyddar de attackytor som är unika för den här typen av arkitekturer och är anpassade där de unika funktioner och krav på operativsystem, kanaler och maskinvara som finns för dem.

 • Svaga system behöver också skydd

  Kaspersky Embedded Systems Security är särskilt utformat för att fungera på ett effektivt sätt även på maskinvaror med dåliga prestanda (från 256 MB RAM-minne och Pentium III-processorer) och gammal programvara (från Windows XP) utan risk för att systemen överbelastas. Långsamma kommunikationskanaler (från 56 kbit/s) är inte heller något problem, inte ens när mobilmodem är det enda kommunikationsalternativet och det endast fungerar med 2G på grund av dålig signal.

 • Kompatibilitet

  Den unika omfattande uppsättningen med skyddskomponenter i Kaspersky Embedded Systems Security – skydd mot skadliga programvaror, program- och enhetskontroll, brandväggshantering, övervakning av filintegritet och loggranskning – identifierar och blockerar skadliga åtgärder mot dina system och upptäcker olika tecken på säkerhetsintrång. Det ser till att du kan uppfylla efterlevnadskraven för regler som PCI/DSS, SWIFT osv.

24/7

Premiumsupport dygnet runt

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-säkerhetslösning.

Hoten

Det finns inbäddade system överallt: i biljettautomater, bankomater, kiosker, kassaterminalsystem, medicinsk utrustning … Listan är nästan oändlig.

Kaspersky Embedded Systems Security skyddar Windows-baserade enheter från obehörig åtkomst och skador orsakade av cyberattacker. Det kan skydda ditt företag från:

 • <p>Stöld och utnyttjande av kundernas uppgifter och konfidentiella data</p>

  Stöld och utnyttjande av kundernas uppgifter och konfidentiella data

 • <p>riktade angrepp som initieras via dina inbäddade Windows-system</p>

  riktade angrepp som initieras via dina inbäddade Windows-system

 • <p>Alla kostnader i samband med skador på anseende och varumärke</p>

  Alla kostnader i samband med skador på anseende och varumärke

 • <p>Stöld via kopierade kreditkort, från minnesdumpar i kassasystem och bankomater</p>

  Stöld via kopierade kreditkort, från minnesdumpar i kassasystem och bankomater

 • <p>Pengaförlust via direkt hackning av enskilda bankomater.</p>

  Pengaförlust via direkt hackning av enskilda bankomater.

 • <p>påtvingad uppdatering av maskinvara och operativsystem när du uppdaterar säkerheten.</p>

  påtvingad uppdatering av maskinvara och operativsystem när du uppdaterar säkerheten.

Relaterat till den här produkten

Resurser markerade med * är på engelska