<img src="https://d5nxst8fruw4z.cloudfront.net/atrk.gif?account=5DiPo1IWhd1070" style="display:none" height="1" width="1" alt=""/>
Se alla lösningar

Kaspersky Fraud Prevention

Minskad risk för bedrägeri vid pengaöverföring online och på mobila enheter

Kontakta oss

Bankmiljön

Digitala bank- och betalningslösningar blir allt vanligare. Kunderna har vant sig vid frihet. De vill kunna sköta sina bankärenden på internet (på datorn eller mobilen) på ett smidigt sätt. En positiv trend för dig som bankföreträdare, eftersom digitala tjänster ger hög marginal och en ständigt öppen dörr för kunderna. Samtidigt hittar cyberbrottslingarna ständigt nya sätt att attackera. Med andra ord behöver du en användarvänlig, effektiv lösning som bottnar i ett avancerat skydd mot bedrägeri.

Kundernas misstag kan skada varumärket

Så ligger det till. Sorgligt men sant. Kunderna kan vara oförutsägbara – inte minst när det gäller att skydda sina datorer och mobiltelefoner. Och om kunderna är oförsiktiga kan du råka illa ut. Verksamheten tar skada varenda gång en kund angrips av en cyberbrottsling. Du måste då både täcka kundens förluster och minimera risken för att verksamhetens anseende sänks – trots att du tycker dig ha gjort allt som står i din makt för att skydda de interna IT-systemen.

Vårt erbjudande

Med det förebyggande skyddet i Kaspersky Fraud Prevention kväver du nätbedrägeriet i dess linda. Medan kunderna smidigt sköter sitt skyddar du alla digitala transaktioner:

 • Säkerhet i flera kanaler för betalning och bankärenden på internet

 • Du skyddar 100 % av användarna – oavsett enhet

 • Smidig, användarvänlig säkerhet för kunderna

 • Ha ett lönsamt och garanterat säkert tjänsteutbud

 • Erbjuda gott om funktioner och öka varumärkets bredd

 • Stärka kundlojaliteten och ta in nya kunder

 • Kaspersky Fraud Prevention Clientless Engine

  Kaspersky Fraud Prevention Clientless Engine

  Serverskydd för 100 % av användarna, oavsett enhet och plattform – med vårt skydd i ryggen ser du till att ingen smittad enhet ansluts till verksamhetens system.

 • Kaspersky Fraud Prevention Mobile SDK

  Kaspersky Fraud Prevention Mobile SDK

  Skydda betalnings- och bankappar på mobila enheter (Android, iOS och Windows Phone). Det gör du genom att skydda kundernas kontouppgifter och bankanslutning.

 • Kaspersky Fraud Prevention for Endpoints

  Kaspersky Fraud Prevention for Endpoints

  Med det här skyddet, som körs på kundernas Windows- och Mac-datorer, får du ett avancerat, grundligt skydd mot skadlig programvara och internetbaserade attacker.

Fördelar för verksamheten

Grundligt, förebyggande och framför allt användarvänligt skydd

Om kunderna gång på gång måste logga in i olika säkerhetsmoduler lär de till slut tappa tålamodet. Med vårt skydd förebygger du bedragarnas attacker. På så sätt kan du kräva inloggning endast när det verkligen behövs. Det ger trygga tjänster där kunderna inte besväras i onödan. Med Kaspersky Fraud Prevention ser du till att ingen smittad enhet ansluts till verksamhetens onlinesystem. Du slipper också handskas med konsekvenserna av fullbordat faktum, eftersom du stoppar bedragarma innan de gjort någon skada.

Analysera och övervaka säkerheten på kundernas enheter

I Kaspersky Fraud Prevention Console får du viktig information, insyn och statistik för att kunna förbättra din strategi för att förebygga bedrägeri. Du håller enkelt reda på vilka kunder som är skyddade och inte, samt vilka enheter som är smittade och vilka som är smittfria. Få vetskap om hoten mot er bank, vilka skadliga programvaror som attackerar banken och vilken typ av nätfiske som riktar in sig på era kunder.

Kundberättelser

Banco Pichincha

Solution: Fraud Prevention

Med sina 3,1 miljoner kunder är Banco Pichincha en av de största bankerna i...

Visa mer*
Visa fallstudierna

Bekräftelse

 • MRG Effitas har gett Kaspersky Lab en utmärkelse för utmärkt skydd vid internetbetalningar

 • Innovation Award-priset för säkra överföringar på internet

Faktablad

Clientless Engine Smarter Security – digitala banktjänster på ett bättre...

Visa mer*

Bedrägeriskydd på klienter

Ta reda på hur du skyddar kunderna och deras enheter mot bedragare.

Visa mer*

Kaspersky Fraud Prevention - Mobile Banking App Security...

Visa mer*
Visa alla broschyrer

Relaterade produkter

Resurser markerade med * är på engelska