Kaspersky Fraud Prevention

Förebyggande identifiering av bedrägeri i flera kanaler i realtid

Kontakta oss

Att arbeta digitalt är inte bara en trend – det är en nödvändighet. Eftersom många kunder nu använder internetbaserade och mobila kanaler för sitt dagliga arbete måste företag leverera många tjänster med maximal funktionalitet. Samtidigt måste finansiella institutioner balansera onlinesäkerhet med en friktionsfri kundupplevelse. Där kommer Kaspersky Fraud Prevention in i bilden. Tjänsten låter era internetbaserade och mobila kanaler växa och utvecklas utan extra påfrestningar på säkerheten och användbarhetsproblem online.


Vårt erbjudande

 • Kaspersky Fraud Prevention Cloud

  Kaspersky Fraud Prevention Cloud

  En molntjänst med hög tillgänglighet och bra svarstid som använder avancerade, maskininlärningsbaserade tekniker för att skydda digitala kanaler från identitetsbedrägerier, automatiserade verktyg, transaktionsmanipulering och andra attacker.

 • Kaspersky Fraud Prevention for Mobile

  Kaspersky Fraud Prevention for Mobile

  Ett SDK som skyddar mobila enheter från skadlig programvara och nätfiske, tillhandahåller en säker bankanslutning och skickar statistik från den mobila kanalen till Kaspersky Fraud Prevention Cloud.

 • Kaspersky Fraud Prevention for Endpoints

  Kaspersky Fraud Prevention for Endpoints

  Körs på kundernas datorer och ger ett kraftfullt skydd mot skadlig programvara och internetbaserade attacker.

Kundberättelser

Visa kundberättelserna

Användning

Bedrägeriidentifiering i flera kanaler med hjälp av maskininlärning

Kaspersky Fraud Prevention ger säkerhet i internetbaserade och mobila kanaler. Både enheten och kontot skyddas, vilket garanterar att dina kunder skyddas på alla fronter. Kaspersky Fraud Prevention baseras på avancerade tekniker, som analyser av beteende, enheter och miljö, beteendebiometrik samt klientlös upptäckt av skadlig programvara som förstärks av maskininlärning, vilket möjliggör proaktiv upptäckt i realtid av bedrägliga aktiviteter innan de ens äger rum.

En förbättrad användarupplevelse för dina kunder

Vår molnlösning samlar in anonymiserade uppgifter från internetbaserade och mobila kanaler. Dessa stordata, från miljontals användare, används för att definiera beteendemönster som är ”bra” eller ”dåliga” med hjälp av maskininlärning. Dessa mönster möjliggör riskbaserad autentisering, där ”bra” användare ges åtkomst till digitala kanaler utan ytterligare autentisering, medan bedragare upptäcks i ett tidigt skede. Resultatet blir en förbättrad användarupplevelse, nöjda kunder och lägre kostnader för förhindrande av bedrägeri.

Skräddarsydd hotanalys för cybersäkerhet

Vårt Global Fraud Research and Analysis Team tillhandahåller djupgående kunskaper om din hotbild och matar våra tjänster med färska, relevanta data. Våra konsulter för förhindrande av bedrägeri tillhandahåller expertis om cybersäkerhetsproblem och incidenthanteringstjänster för de mest komplexa bedrägeriattackerna. Mänsklig intelligens kombineras med maskininlärningstekniker och analyser av stordata ur Kaspersky Lab’s HuMachines perspektiv på cybersäkerhet. På så sätt säkerställs en hög nivå av skydd och effektivitet.

Anpassningsbart säkerhetssystem

Förutsägande och förebyggande bidrar till att stoppa en incident innan den utvecklas till en olycka. Upptäckt och respons utgör identifieringen och åtgärdandet av en olycka. I denna paradigm kräver varje efterföljande steg en större resursförbrukning för att reagera än föregående steg.

Alltför ofta får säkerheten den budget den uppskattas förtjäna, inte den budget som verkligen behövs. Säkerheten måste prioriteras högt och investeras avsevärt i för att säkerställa en framgångsrik driftsättning och ett starkt mål för återhämtningstid.

Premiumsupport och tilläggstjänster

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt serviceavtal (Maintenance Service Agreement, MSA) eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-lösning för cybersäkerhet.

 • 2 4

  TIMMAR
  PER DAG

 • 0 7

  DAGAR
  PER VECKA

 • 3 6 5

  DAGAR
  PER ÅR

TA REDA PÅ MER

Faktablad

CYBERSÄKERHETSLÖSNINGAR

Säkra företaget med cybersäkerhetslösningar från Kaspersky

Visa mer*

Fraud Prevention

Advanced technologies empowered by Machine Learning for real-time cross-channel fraud detection

Visa mer*

Fraud Prevention

Proactive Account-based Fraud Protection for Web and Mobile Channels

Visa mer*
Visa alla broschyrer

Bekräftelse

 • OnlineBanking/Browser Security Award

 • AV-TEST Innovation Award

 

Risken

När företag expanderar utvecklas fler hot och behovet av omfattande bedrägeriskydd växer. Kaspersky Fraud Prevention ger dig förebyggande identifiering av avancerade bedrägerier i realtid, inklusive:

 • Identitetsstöld

 • Automatiska bedrägeriverktyg

 • Transaktionsmanipulering

 • Skadlig programvara och nätfiske

 • Pengatvätt och drogrelaterade tjänster

 • Angrepp med fjärradministrationsverktyg

Relaterade produkter och tjänster

Resurser markerade med * är på engelska

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng