Under åren har skadlig programvara – eller malware – utvecklats till ett mycket allvarligt hot som kan utsätta din dator, dina värdefulla filer, dina foton, din musik, din ekonomiska information, dina pengar och dina barn för risker. Det finns åtgärder du kan vidta för att se till att du inte utsätts för dagens allt mer sofistikerade cyberattacker och säkerhetshot på internet.

Många datoranvändare eller användare av mobila enheter ställer sig frågan "Vad är ett datorvirus?" eller "Vad är skadlig programvara?". Om du är en av dem, eller om du bara vill veta mer om hoten från skadlig programvara som Kaspersky Labs prisbelönta internetsäkerhetslösningar kan skydda dig mot, då är de här webbsidorna något för dig. I följande artiklar får du en värdefull inblick i de olika typerna av hot, omfattningen av problemet, tricken som cyberbrottslingar använder och den skada de kan göra:

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng