Hoppa till huvudinnehållet

KASPERSKY ANTI-SPAM SDK

Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit (KAS SDK) kombinerar den senaste antispamtekniken och mänsklig analys. Summan blir ett förstklassigt skydd mot skräppost och nätfiske samtidigt och en produkt som omedelbart reagerar på nya skräppostutbrott.
KONTAKTA OSS

Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit 6.0

Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit (KAS SDK) kombinerar den senaste antispamtekniken och mänsklig analys. Summan blir ett förstklassigt skydd mot skräppost och nätfiske samtidigt och en produkt som omedelbart reagerar på nya skräppostutbrott.

Tack vare Kaspersky Anti-Spam SDK:s arkitektoniska flexibilitet, otroliga exakthet och imponerande stabilitet uppfyller lösningar som baseras på det kraven hos alla typer av kunder, från små och medelstora till stora företag och tjänsteleverantörer.

Hybridaspekten gör att Kaspersky Lab kan använda molnbaserad intelligens och informationsdistribution, som ett komplement till de avancerade skyddstekniker som används i Kaspersky Anti-Spam Engine. Tack vare hundratals miljoner användare i Kaspersky Security Network identifieras alla nya skräppostmeddelanden som sådana på bara några sekunder, och en motsvarande signatur läggs till i baserna för skräppostskydd vid nästa uppdatering. En kraftfull motor mot skräppost baserad på dussintals upptäcktsmetoder bidrar med intelligens till molnet och garanterar enastående upptäcktsfrekvenser för skräppost och nätfiske med minimalt antal falsklarm.

Fördelar med Kaspersky Anti-Spam SDK 6.0

Med mer än 19 års ledande ställning inom tekniklicensiering har Kaspersky Team bemästrat servicen i varje steg av relationerna med OEM- och teknikpartners. Vi vet vad som är viktigt för våra partners:

Hög upptäcktsfrekvens och få falska positiva resultat

 • Upptäcktsfrekvens på +99,9 % och noll falska positiva resultat (enligt ett VB-test 2015)
 • Mänsklig analys dygnet runt, året om, och den senaste antispamtekniken körs tillsammans med molnskydd
 • Certifierat av Virus Bulletin (gäller KAS SDK v.5)

Enkel integrering

 • SDK där allt ingår och som är redo att användas (bibliotek, exempel, dokument)
 • Lätt och flexibelt API säkerställer minimal tid för integrering
 • Automatiskt nedladdningsbara programvaruuppdateringar

Lätt och kraftfull motor

 • Hybridmetod – i molnet och lokalt
 • Lägsta systembelastning
 • Nyhet! IP-rykte – helt molnbaserad teknik som säkerställer upptäckt av majoriteten skräppost baserat på avsändarens IP-adress, även innan mer sofistikerade upptäcktstekniker används
 • Nyhet! Heuristisk metod för skydd mot nätfiske för bättre upptäcktsfrekvens

Tekniska specifikationer

 • Stoppar skräppost på alla språk
 • Alla standardplattformar och MTA:er stöds, inklusive inbyggt stöd för 64-bitars
 • HTTP-serviceläge (kund-/serverarkitektur)
 • Bearbetning av flera trådar: 100-tals meddelanden per tråd

Omfattande support

 • Kompetent teknisk support dygnet runt
 • Särskilda chefer för affärskonto och tekniskt konto
 • Marknadsföringssupport

3-i-1-hybridskydd: Onlinetekniker och autonoma tekniker från Anti-Spam Lab, som arbetar tillsammans med molnkomponenter

Varför ska du välja Kaspersky Anti-Spam SDK 6.0?

Du blir en del av ett framstående företag

Efter implementering av KAS SDK införlivas tekniker från ett ledande, globalt varumärke i din produkt. Vi hjälper dig hela vägen, med allt från teknikutvärdering till integrering och support och genom hela livscykeln (inbegripet kundsupport och positionering), samt med migrering till en ny version. Dina lösningar backas upp av ett expertteam som bryr sig om din framgång och ger hjälp och råd när du behöver det. Kasperskys anti-spam-team blir en förlängning av ditt eget team!

Låg kostnad och inga dolda avgifter

Vår teknik är otroligt kostnadseffektiv. Vår licens innebär inga dolda avgifter för teknikanvändning eller support. Vi erbjuder en licens som inkluderar kostnadsfri support och håller dig uppdaterad med alla stora uppdateringar, lanseringar och nyheter.

Skapad för hög hastighet och hög kvalitet

KAS SDK är en av branschens snabbaste motorer för skydd mot skräppost, vilket gör att du kan uppfylla dagens krav på behandling av e-post i hög hastighet. Vi vill få dig att glömma att skräppost ens existerar så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Skriv en gång för både x86- och x86-64-miljöer

Inga kodändringar krävs för att köras i något av systemen tack vare enhetligt flerplattforms-API (samma SDK API för *nix- och Windows-plattformar).

Designat för snabb och enkel integrering

API som är enkelt att använda och förstå med kodexempel minskar avsevärt den tid det tar för personalen att integrera KAS SDK i vilken meddelandelösning som helst. Du behöver inte uppdatera din produktionsmiljö, utbilda ditt team att lära sig nya programmeringsspråk eller slösa din tid.

Skydd mot alla typer av skräppost

KAS SDK kombinerar dagens mest effektiva, proaktiva och avancerade motor för skydd mot skräppost med en mängd olika skräppostfilter och -skikt som blockerar alla typer av skräppost.

Teknisk flexibilitet och nästan kostnadsfritt underhåll

Överlägsna uppdateringar: Ny filtreringsmetod för skydd mot skräppost kan levereras med regelbundna uppdateringar och läggas till tyst och automatiskt – utan extra ansträngningar.

Kontakta oss

Om du vill veta mer fyller du i detta kontaktformulär och anger att du vill ha mer information om KAS SDK, så kontaktar vår representant dig inom kort.