Crypto-Exchange Security

Säkra transaktioner och medel för affärsmän

En krypteringsbörs är en onlineplattform där användare köper och säljer kryptovalutor. Den sammanlagda månatliga handelsvolymen för de största krypteringsbörserna överstiger hundratals miljarder amerikanska dollar. Det är något cyberbrottslingarna helt enkelt inte kan ignorera. Faktum är att de regelbundet riktar in sig på cyberbörser och många av deras attacker är framgångsrika. Under den första halvan av 2018 ledde till exempel minst fyra attacker till förluster på mer än 750 miljoner dollar.

Hackare försöker vanligtvis inte utnyttja sårbarheter i kryptovalutor på grund av hur svåra de är att hacka. De angriper sällan heller plånböcker direkt. I de flesta fall är de intresserade av själva handeln med kryptovaluta, eftersom de för närvarande är centraliserade system med en enda svaghet – skadliga skript kan bäddas in i onlineplattformarnas källkod. De är också sårbara för 51 % av attacker och nätfiske.

Läs mer om hur du kan minska riskerna som är relaterade till handelsmotorer som program och till webbaspekten av krypteringsbörser.


 • Incidentrespons för cybersäkerhet

  Utför åtgärder, datainsamling samt ingående information och kriminaltekniska aktiviteter. Mycket erfarna analytiker och utredare för cyberbrottsdetektering hjälper till att säkerställa en effektiv lösning på säkerhetsincidenter.

 • Handelsplattformars motståndskraft

  Få en fullständig granskning av källkoden och en rapport om svagheter som upptäckts på plattformen, tillsammans med våra rekommendationer om hur du åtgärdar dem. Minska riskerna för infiltration och avbrott i data eller system genom att lösa eventuella säkerhetsproblem.

 • Utbildning i god cyberhälsa

  Interaktiv onlineutbildning för icke-proffs och din tekniska personal för att förbättra deras kunskap om cybersäkerhet. Med hjälp av de här grundläggande kunskaperna kan utvecklare och underhållspersonal hantera hot på ett effektivare sätt.

 • Förhindra överträdelser och intrång

  Skydda dina användare mot kontobedrägerier genom att göra transaktioner och autentisering säkra. Förhindra kodinjektioner och dataintrång. Använd penetrationstestning för att se hur stark din infrastruktur är.

Användning

 • Bedömning av programsäkerhet

  Säkra, hållbara system kan baseras på kompilerade programmeringsspråk som C++, C# eller Java samt webbteknik. Båda kan producera mycket effektiva och säkra motorer, men de kan också innehålla exploaterbara svagheter som kan upptäckas och rapporteras. Vi tillhandahåller en fullständig systemutvärdering och rekommendationer för att hantera hot.

 • Incidenthantering

  Minska effekterna av säkerhetsintrång och attacker på IT-miljön. Du kan be våra experter att utföra undersökningar, identifiera och isolera moduler som utsatts för intrång, förhindra att hot sprider ut sig och utföra digital kriminalteknik. En kombination av kontinuerlig, automatiserad analys av nätfiskeaktivitet samt experthjälp med cybersäkerhet ger omedelbara varningar som bidrar till att skydda dig mot förlust av pengar och anseende.

 • Förebyggande av övertagande av användarkonto

  När användare arbetar med transaktioner och plånböcker kan de falla offer för bedrägerier. Skadliga skript kan infogas i JavaScript på en sida som ersätter transaktionsparametrarna, hackare kan få åtkomst till en användares privata lösenord, medan social manipulation och nätfiske fortfarande är effektiva. Dessa och många andra hot innebär att det är viktigt att skydda användarkonton. Vi tillhandahåller säkerhetslösningar för webb- och mobilkanaler för att säkerställa kontosäkerheten.

Säkerhetsöverträdelser – dygnet runt?

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky-säkerhetslösning.

Faktablad

Lär dig mer med tankeledarskap från våra globalt erkända experter på cybersäkerhet

Risken

Redan från projektets början, medan du hanterar offentlig kommunikation och marknadsföring, uppskattar viktiga milstolpar och letar efter strategiska allianser, samlar även brottslingarna in information om dig. Riktade attacker, inklusive DDoS, kan startas antingen under konstruktions- och betatestfaserna eller efter projektets globala lansering. Ibland finansieras de här attackerna av fräcka konkurrenter. Innan hackarna genomför ett intrång gör de ingående undersökningar om plattformens tekniska och designmässiga svagheter. I de flesta fall fokuserar de på webblagret eftersom det kan vara instabilt och osäkert. Falska betatestare, partner eller särskilda utvecklingsteam kan försöka få åtkomst till projektplattformen. De använder sin åtkomst för att hitta buggar och utnyttja dem.

 • Scan

  De utsätter projektteamet för skadlig programvara, nätfiske och social manipulering.

 • Scan

  Riktade angrepp syftar till att komma in i projektet och föra in skadlig kod i projektets källkod.

 • Scan

  Hemliga lösenord från kundkonton kan bli stulna.

 • Scan

  De försöker komma in och skapa en bakdörr eller stjäla uppgifter för fjärråtkomst.

 • Scan

  Attacker via tredje part, t.ex. falska betatestare.

 • Scan

  Kryptovalutaklienter kan innehålla skadlig kod.