Mikhail Pavlyushchik

Security Expert, Anti-Malware Research, USA

Mikhail kom tillbaka till Kaspersky Lab 2010, som Security Expert med en röst i bolagets vetenskapsråd. Det här är hans andra sejour i bolaget. Sin första vända inledde han 1999, då han kom hit som virusanalytiker. När han lämnade bolaget hade han hunnit bli Senior Antivirus Research Engineer.

Mikhail avslutade sin anställning 2008, då han i stället tillträdde tjänsten som Senior Software Development Engineer på Microsoft. Där ledde han utvecklingen av en onlinesökindexplattform för multimedia.

Mikhail har arbetat med IT-säkerhet i snart tjugo år. Han är kunnig inom bland annat systemprogrammering, behandling av realtidsdata, flertrådad programmering, synkronisering, interprocesskommunikation, säker programmering och TCP/IP-miljöer med fokus på datorsäkerhet. Mikhail har uppfunnit flera viktiga antivirusfunktioner som vi nu använder i våra produkter. Mikhail bor i Vancouver.


Andra medlemmar i arbetslaget

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng