Hoppa till huvudinnehållet

Ledningen

Alfonso Ramirez

VD för Kaspersky, Europa

Alfonso Ramirez

VD för Kaspersky, Europa

Alfonso Ramirez är VD för Kaspersky, Europa, med ansvar för att definiera och implementera företagets konsument- och företagsstrategier och leda motsvarande team.

Ramirez började på Kaspersky år 2008 och utsågs till direktör för Consumer Business, där han hjälpte till att positionera företagets konsumentprodukter i toppen på denna marknad, och befordrades senare till General Manager, där han ansvarade för Kasperskys affärsstrategier i både Spanien och Portugal.

Innan han kom till Kaspersky hade han en rad seniora försäljnings- och marknadsföringspositioner hos flera multinationella företag. Alfonso studerade marknadsföring och företagsledning vid Escuela Superior de Ingenieros Comerciales (ESIC) Business School i Madrid, Spanien.

Tim De Groot

Territory Manager, Benelux and Nordics på Kaspersky

Tim De Groot

Territory Manager, Benelux and Nordics på Kaspersky

Tim utsågs till Territory Manager for Benelux and the Nordics på Kaspersky i oktober 2021. Han är ansvarig för att expandera Kasperskys partnerkanal i Norden, expandera Enterprise-segmentet i Benelux-området och rekrytera strategiska partner till Kasperskys icke-EPP-portfölj i båda regionerna.

Tim började på Kaspersky i Nederländerna 2010. Inledningsvis som chef över onlineförsäljningen i Benelux-området. Sedan dess har han befordrats och tagit på sig flera olika roller inom försäljning, marknadsföring och e-handel. I sin senaste roll som affärsutvecklingschef för Benelux och Norden var han ansvarig för regionens affärsutveckling och marknadsföringsaktiviteter.

Innan han började på Kaspersky har han bland annat arbetat för ASPA, Samas NV, ORTEC och IFF.