Hoppa till huvudinnehållet

Ledningen

Morten Lehn

Verkställande Direktör, Norra Europa på Kaspersky

Morten Lehn

Verkställande Direktör, Norra Europa på Kaspersky

Morten Lehn utsågs till Verkställande Director för Norra Europa i September 2021. Han ansvarar för att främja företagets möjligheter och initiativ i regionen samt stärka befintliga relationer och stötta Kasperskys partner.

Innan han tillträdde rollen var Morten General Manager for Italy & Mediterranean på Kaspersky, en tjänst han tillträdde 2014. Dessförinnan var han säljchef i Italien med ansvar för företagets säljorganisation mot företagskunder och online-försäljning.

Morten har varit del av företaget sedan 2013. Innan han kom till Kaspersky har han innehaft flera olika befattningar i företag som Bludis, Unified Messaging Systems AS och Euroline AS.

Tim De Groot

Territory Manager, Benelux and Nordics på Kaspersky

Tim De Groot

Territory Manager, Benelux and Nordics på Kaspersky

Tim utsågs till Territory Manager for Benelux and the Nordics på Kaspersky i oktober 2021. Han är ansvarig för att expandera Kasperskys partnerkanal i Norden, expandera Enterprise-segmentet i Benelux-området och rekrytera strategiska partner till Kasperskys icke-EPP-portfölj i båda regionerna.

Tim började på Kaspersky i Nederländerna 2010. Inledningsvis som chef över onlineförsäljningen i Benelux-området. Sedan dess har han befordrats och tagit på sig flera olika roller inom försäljning, marknadsföring och e-handel. I sin senaste roll som affärsutvecklingschef för Benelux och Norden var han ansvarig för regionens affärsutveckling och marknadsföringsaktiviteter.

Innan han började på Kaspersky har han bland annat arbetat för ASPA, Samas NV, ORTEC och IFF.