Jornt van der Wiel

Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Jornt arbetar på Kaspersky Lab som lokal säkerhetsexpert för BeNeLux-regionen. Han är också medlem i Kaspersky Labs Global Research and Analysis Team (GReAT). Utöver sitt arbete på Kaspersky Lab ingår han i arbetsgruppen för det nya nederländska e-id-systemet. Jornts expertis ligger inom källkodsgranskning, detektering av avvikelser, onlineidentiteter och autentisering, kryptering, utnyttjande av sårbarheter i programvara och analys av utpressningsvirus.

Innan Jornt började på Kaspersky Lab 2014 arbetade han som forskare/utvecklare på Security Matters. Där implementerade och utformade han detekteringsmoduler för system för intrångsupptäckt som drivs i miljöer med industriella styrsystem (ICS). Innan dess arbetade Jornt som säkerhetskonsult för Digidentity där han förbättrade befintliga produkter genom att skapa ny programvara och kryptografiska algoritmer. Han har också arbetat som konsult på Rijkswaterstaat Security Operations Center (myndigheten med ansvar för väg- och vattenhantering), där han arbetade aktivt med att skydda ICS-miljöer.


Andra medlemmar i arbetslaget

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng