Kaspersky®Security Cloud

Din portal till vårt bästa skydd

Få våra bästa appar och funktioner med ett enda konto

Få våra bästa appar och funktioner med ett enda konto

 • 6 förstklassiga produkter och appar för Windows, macOS, Android och iOS – allt på ett ställe och med hundratals funktioner
 • Innehåller antivirus, skydd mot utpressningsvirus, mobil säkerhet, lösenordshantering, VPN* och föräldrakontroller
 • Samt sekretessverktyg, identifiering av dataläckor, säkerhet för ditt trådlösa hemnätverk och betalningsskydd – allt enkelt att hantera på distans


  * Observera att du kan skydda upp till 500 MB data per dag och enhet i enlighet med din KSC-licens. Mot en extra avgift kan du skydda obegränsad mängd data och välja område för den server du ansluter till.
Dra nytta av personligt anpassat skydd

Dra nytta av personligt anpassat skydd

 • Ta reda på om data från dina privata konton har läckt ut och få råd om vad du ska göra härnäst
 • Få meddelande i realtid om en okänd app försöker ansluta till din webbkamera eller mikrofon*
 • Dessutom får du anpassade varningar som skickas direkt till dina enheter så att du kan vara säker

  *PC, Mac och Android

Förbättra prestandan på dina enheter

Förbättra prestandan på dina enheter

 • Dra nytta av molnbaserad säkerhet som håller dina enheter snabba och enkla att använda
 • Förutse och åtgärda problem med hårddisken genom att visa mätvärden som rapporterar om dess tillstånd
 • Hantera lagringsutrymme och batteritid på Android-enheter med specialbyggda verktyg

Lokalisera dataläckor och få hjälp med att hantera dem

Vi övervakar kontinuerligt offentliga databaser så att vi omedelbart kan meddela dig om din familjs onlinekontouppgifter har läckt ut på nätet – och ge dig råd om hur du hanterar situationen.

Se om det fungerar på din enhet

Granskning

Kaspersky Security Cloud Personal
Kaspersky
Security Cloud
Personal
content/sv-se/images/b2c/ksc/buyblock/background-ksc-personal-v2.svg

Bäst för enskilda användare

3 eller 5 enheter

Flexibla föräldrakontrollerProva utan kostnad
Inget kreditkort krävs för testversionen
Kaspersky Security Cloud Family
Kaspersky
Security Cloud
Family
content/sv-se/images/b2c/ksc/buyblock/background-ksc-family-v2.svg

Perfekt för familjen

20 enheter

Flexibla föräldrakontrollerProva utan kostnad
Inget kreditkort krävs för testversionen

Frequently Asked Questions

Varför har ni infört en ny tjänst?

Alla har olika förutsättningar när det gäller enheter och internet. Vi på Kaspersky anser att säkerheten ska anpassas efter dig och inte tvärtom. Därför har vi tagit fram Kaspersky Security Cloud, en helt ny lösning som tar hänsyn till varje individs säkerhetsbehov och anpassas efter dig för att ge rätt skydd vid rätt tidpunkt. Vår patenterade, anpassningsbara säkerhetsteknik gör vårt prisbelönta skydd ännu mer flexibelt. Det innebär att både enskilda personer och familjer kan få säkerhet som är skräddarsydd efter deras unika behov och på olika enheter, med ett abonnemang och ett enda konto.

Eftersom tekniken utvecklas snabbare än någonsin kommer det här nya förhållningssättet till cybersäkerhet i precis rätt tid. Forskning visar till exempel att en genomsnittlig vuxen internetanvändare nu har hela 14 lösenordsskyddade onlinekonton, tjänster eller program som används på många olika enheter – vilket innebär att riskerna är större än någonsin. Men Kaspersky Security Cloud kan du skydda hela din digitala värld och känna dig trygg.

Hur skiljer sig Kaspersky Security Cloud från andra produkter?

årt virusskydd har finslipats till perfektion under två årtionden. Vi har tagit de bästa av våra prisbelönta lösningar och lagt till vår patenterade anpassningsbara säkerhetsteknik för att skapa en lösning som anpassar sig efter din livsstil och skyddar dig i alla lägen. Det finns flera egenskaper som gör lösningen unik, bland annat följande:

Patenterad anpassningsbar säkerhet . Adaptiv säkerhetsteknik som tar hänsyn till din livsstil i en ständigt skiftande hotbild. Tekniken förutser risker, meddelar dig när du behöver agera och uppdaterar enhetsinställningarna automatiskt när det behövs. Du skyddas mot direkta cyberhot samtidigt som din data är i tryggt förvar.

Kontobaserade inställninga . Tjänsten är bunden till abonnemangsinnehavarens My Kaspersky-konto i stället för en licens. Det betyder att du kan ställa in säkerheten hur du vill med säkerhetsfunktionerna i My Kaspersky. Om du köper familjeversionen blir du huvudkontoinnehavare vilket gör att du kan dela säkerheten med vänner och familj. Då har varje person ett eget My Kaspersky-konto och lösningen anpassas efter varje persons behov och onlinevanor.

Flexibel plattform . Tjänsten fungerar på Windows, Mac, iOS och Android. Om du behöver använda ditt konto på en delad enhet kan du logga in via My Kaspersky-webbplatsen.

Innovation i framkanten . Tjänsten utvecklas hela tiden. Alla de senaste verktygen, funktionerna och teknikerna dyker upp först i Kaspersky Security Cloud.

Hur kan jag vara säker på att den adaptiva säkerhetstekniken gör rätt?

Kaspersky Security Cloud agerar olika beroende på vilken typ av hot det handlar om. Säkerhetsfunktionerna aktiveras automatiskt när det rör sig om ett allvarligt hot som kräver snabba åtgärder. I mindre allvarliga fall uppmanas du i stället att göra något via aviseringar. När du får ett meddelande kan du välja att godkänna eller avvisa förslagen och bestämma om du ska vidta åtgärder.

Varför finns ”Cloud” (molnet) i namnet på tjänsten om den installeras på en enhet?

Vi lade till Cloud i produktnamnet eftersom vi ville understryka att tjänsten inte är knuten till en specifik enhet. I stället fungerar den som en enda tjänst även om den är installerad på flera enheter. Det här är första steget mot att skapa ett skydd som sträcker sig utöver enheten – säkerhet som skyddar dig dygnet runt utifrån dina onlinevanor, val och preferenser. En del av de data som krävs för att tjänsten ska fungera hämtas också från Kasperskys moln. Det inkluderar en säkerhetsbedömning av Wi-Fi-nätverk som du ansluter till eller kategorin på webbplatsen som du är på väg att öppna. Båda krävs för att starta säker VPN. Dessutom hämtas en beskrivning av dina intressen så att tjänsten kan ge dig relevanta nyheter och tips.

Vilka personuppgifter behandlar Kaspersky om jag börjar använda Kaspersky Security Cloud?

Statistiken som tjänsten skickar till Kaspersky görs anonym där så är möjligt, innehåller inga känsliga personuppgifter (till exempel religiös övertygelse, politiska åsikter, sexuell läggning, hälsa mm.) och kopplas inte till en specifik individ. Statistiken samlas in för att förbättra tjänsten och ge mer tillförlitligt skydd för våra användare. En fullständig lista över behandlade uppgifter finns i avtalen som användaren godkänner.

Kan familjemedlemmar se varandras onlineaktivitet i Kaspersky Security Cloud Family?

Nej, det kan de inte. Som abonnemangsinnehavare kan du bjuda in upp till 19 familjemedlemmar att använda tjänsten eller specifika funktioner, men varje familjemedlem har sitt eget privata My Kaspersky-konto.

Ett bevisat tryggt val

Våra produkter och tjänster har fått många utmärkelser från ledande testlabb och tidskrifter inom säkerhetsindustrin.
 • AV-Comparatives Award: Product of the Year
 • AV-Test Award: Best Performance 2015
 • MRG Award: Online Banking Browser Security
Mer information finns på www.kaspersky.se/top3.
Awards

SYSTEMKRAV

 • För samtliga enheter
  • Internetanslutning krävs för aktivering och uppdatering av produkten samt åtkomst till vissa funktioner
  • Webbkameraskyddet fungerar bara på PC och Mac. Funktionen är tillgänglig för en rad kompatibla webbkameror. Hela listan med kompatibla enheter finns på: https://support.kaspersky.com/14987 (for PCs) and https://support.kaspersky.com/15196 (for Mac computers)
  Windows ®-baserade stationära och bärbara datorer
  • 1 500 MB ledigt utrymme på hårddisken
  • Microsoft ® Internet Explorer ® 10 eller senare
  • Microsoft .NET Framework 4 eller senare
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise 2, 3
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro / Enterprise 2 / 8.1 update 3
  • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic & Premium / Professional / Ultimate — SP1 eller senare3
  • Processor: 1 GHz eller senare
  • Memory (RAM): 1 GB (32-bitars) eller 2 GB (64-bitars)
  Windows-baserade surfplattor (system med en Intel ®-processor)2
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise3
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro (64 bitars3)
  • Lägsta skärmupplösning: 1024 x 768

  1 Om du använder Windows 10 kan du behöva hämta och installera alla tillgängliga patchar för Kasperskys säkerhetsprogramvara. Produkten är inte tänkt att användas på Windows 10 Mobile/S editions.
  2 Kaspersky Safe Kids fungerar inte i den här operativsystemversionen eller enhetstypen.
  3 Vissa produktfunktioner fungerar eventuellt inte på 64-bitars operativsystem. Mer information finns på support.kaspersky.com/15125


  *Observera att Kaspersky Securitys molnfunktioner kan vara begränsade på vissa enheter och i vissa operativsystem. Besök help.kaspersky.com om du vill ha mer information.

  Observera att vi inte stöder betaversioner eller förhandsvisningar av nya operativsystem. Endast slutliga, officiellt släppta operativsystem stöds av produkten.