Vad är automatisk förnyelse?

Med automatisk förnyelse förlängs din licens automatiskt utan att du behöver lyfta ett finger. Innan prenumerationen slutar gälla debiteras du en förnyelseavgift för att hålla skyddet igång*. Vi påminner dig om den kommande betalningen i förväg via e-post. Du kan avbryta automatisk förnyelse när som helst – och måste då förnya din licens manuellt.

Fördelar med automatisk förnyelse

Kontinuerlig prenumeration och oavbrutet skydd för dina enheter

Sparar tid: Inget krångel med betalningsuppgifter och aktiveringskoder

Du håller dig uppdaterad: Vi påminner dig om kommande faktureringsdatum och du kan när som helst avsluta prenumerationen

* Förnyelsepriser kan komma att ändras, ytterligare erbjudanden och rabatter online kan finnas vid tiden för förnyelsen och dessa kan inte användas för din prenumeration. Vi skickar minst en påminnelse om detta via e-post. Du får också bekräftelse via e-post på vilket förnyelsepris du kommer få betala samt teckningstiden för den nya prenumerationen, innan den automatiska förnyelsen sker. Det kan hända att du då måste uppgradera kostnadsfritt till den senaste versionen av Kaspersky.

Affärsmöjlighet

Media rapporterar om allt fler säkerhetsöverträdelser som sker online. Det gör konsumenterna angelägna om att hitta bättre sätt att skydda sina privatliv, sina pengar och sina digitala tillgångar från skadlig programvara och internetangrepp. Oavsett om er verksamhet omfattar följande service – internetleverantör, leverantör av mobilkommunikationstjänster, bank, försäkringsbolag, leverantör av finansiella tjänster eller spelcommunity – eller om ni levererar andra typer av onlinetjänster till kunder eller prenumeranter, kan Kaspersky Subscription Service hjälpa er att öka intäkterna genom att uppfylla kundernas krav på ökad säkerhet.

Genom ett partnerskap med Kaspersky Lab, världsledande inom internetsäkerhetsprodukter, kan ni erbjuda era kunder en mervärdestjänst som:

 • Uppfyller kundernas krav på rigorös säkerhet mot de senaste hoten
 • Skyddar en rad olika plattformar – PC och Mac-datorer samt Android-telefoner och -surfplattor
 • Hjälper er att generera ytterligare månatliga intäkter
 • Hjälper er att öka antalet nöjda och lojala kunder
 • Förbättrar säkerheten i hela ert nätverk av prenumeranter/kunder

Och minskar samtidigt belastningen på ert supportteam, tack vare att färre kunder faller offer för skadlig programvara och säkerhetsöverträdelser.

Visa PDF

Fördelar

Mot en månadsavgift kan ni erbjuda en av Kaspersky Labs prisbelönta säkerhetsprodukter som ökar era intäkter och ger kunderna den säkerhetsteknik de behöver.

 • Ökad försäljning med regelbundna, månatliga intäkter
 • Lägre driftskostnader tack vare minskad skräptrafik i ert nätverk
 • Ett gott renommé som en leverantör som bryr sig om kundernas säkerhet
 • Möjlighet att uppnå konkurrensfördelar genom erbjudanden som skiljer sig från konkurrenternas
 • Stärk ert varumärke via ett samarbete med en världsledare inom säkerhet

... och fördelar för kunderna

När ni tillhandahåller prisbelönt säkerhet på prenumerationsbasis får era kunder ett säkert skydd mot de senaste skadliga programmen och internethoten. Men inte bara det. De får också:

 • Flexibilitet – så att de kan lägga till en säkerhetslösning eller uppgradera den vid behov
 • En kostnadsfri provperiod för valfri Kaspersky Lab-produkt
 • Enkel betalning via en lägre månadsavgift istället för en stor kostnad på årsbasis
 • Bekvämlighet – prenumerationen kan läggas till bland kundens befintliga betalningar till er

Låg insats – hög avkastning

Att lägga till Kaspersky Lab Subscription Services till era övriga tjänster går snabbt och enkelt. Det är lätt att registrera sig och det finns inga anmälningsavgifter. Våra marknadsföringsexperter kan ge er material som hjälper er att marknadsföra säkerhetsprenumerationer mot er kundbas:

 • Kaspersky Lab och våra samarbetspartner kan tillhandahålla teknisk expertis som hjälper er att lägga till den nya tjänsten bland era onlineerbjudanden
 • Produktbeskrivningar, ”sammanfattningar av servicefördelar”, bilder och grafik finns tillgängliga för användning på er webbplats och i e-postmeddelanden och annan kommunikation.
 • Särskilda evenemang och presskonferenser kan arrangeras för att hjälpa till att lansera ert nya servicetillägg.
 • Support för marknadskommunikation kan ges, till exempel pressmeddelanden, artiklar och nyhetsbrev.
 • Så fort en kund har köpt en prenumeration har kunden tillgång till teknisk support från Kaspersky Labs experter. Det tillkommer alltså ingen ytterligare belastning på ert supportteam.

Ni får också möjlighet att marknadsföra den nya tjänsten genom en av Kaspersky Labs kostnadsfria appar som nås av miljontals användare varje år.

Skräddarsy ditt erbjudande

Oavsett om ni vill erbjuda era kunder en eller ett urval av våra produkter, har vi lösningarna som passar nästan alla krav på IT-säkerhet:

… och om några av era kunder är små eller medelstora företag kan Kaspersky Small Office Security hjälpa dem att hålla verksamheten igång friktionsfritt..

Visa PDF

 

SÅ HÄR GÅR DU MED

 • 1

  Registrera dig

  Klicka här för att komma till registreringsformuläret. Det går snabbt och enkelt att fylla i formuläret. När du har fyllt i alla fält klickar du på ”Skicka” för att skicka in ansökan till oss.

 • 2

  Vi kontaktar dig

  När vi har kontrollerat att ditt företag uppfyller kraven för att gå med i programmet skickar vi mer information (inklusive villkoren för programmet).

 • 3

  Gå med

  Så fort du har undertecknat avtalet för partnerprogrammet kan vi inleda den tekniska integreringen – att lägga till prenumerationstjänsten till era onlineerbjudanden.

 • 4

  Lanseringsdags!

  Nu är du redo att börja sälja tjänsten till dina kunder och bygga upp en ny inkomstkälla ... med kontinuerlig support från Kaspersky Labs marknadsföringsteam.

BLI PARTNER NU

APS-CERTIFIERING

Om du har integrerat Odin Automation Platform kan du väldigt snabbt börja sälja Kaspersky Lab-produkter via prenumerationstjänster.

Kaspersky Lab har Odin APS-certifiering för Kaspersky APS-paketet, som gör att man kan tillhandahålla alla konsumentprodukter från Kaspersky Lab och inkludera teknisk support från Odin.

Med APS-certifieringen i Kaspersky APS-paketet är Kaspersky Labs prenumerationer tillgängliga för enkel integrering och snabb molndistribution via molntjänster, genom egna kanaler och till kunderna.

   Läs mer

Varför ska jag välja Kaspersky Lab?

Kaspersky Lab är världens största privatägda leverantör av lösningar för internetsäkerhet.

Genom åren har vi uppmärksammats för våra goda resultat inom ett brett spektrum av oberoende tester. Nyligen genomfördes ett uthållighetstest som utvärderade 24 säkerhetspaket i tre kategorier under en sexmånadersperiod. Det oberoende labbet AV Test rankade Kaspersky Internet Security som den bästa skyddslösningen.

När ni blir samarbetspartner med Kaspersky Lab kommer ni att kunna erbjuda era kunder en säkerhetslösning med lång tradition och stor expertis.

 • 400 miljoner användare förlitar sig redan på Kaspersky Labs säkerhetsteknik
 • 270 000 företagskunder har valt Kaspersky Lab
 • Kaspersky Labs säkerhetsprodukter säljs i 200 länder

Över 300 företag har redan anslutit sig till Kaspersky Subscription Service-programmet och genererar nu nya intäkter genom att de kan erbjuda sina kunder förbättrade säkerhetstjänster.

Visa PDF

Några av våra partner

Framgångsberättelser

NIFTY Corporation

Solution: Endpoint Security

På Tokyo-bolaget NIFTY säljer man (molnbaserade) internettjänster. Bolaget...

Telefonica

Telefónica är en av de största bredbands- och telekomleverantörerna i världen. Telefónica...

LÄS MER*
Visa alla kundberättelser

Los recursos marcados con (*) están en Inglés

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng