PRODUKT

Kaspersky Hybrid Cloud Security for Azure

Effektivisera säkerheten och accelerera efterlevnaden i ditt Azure-moln

Molnsäkerhet som fungerar

Mest prisbelönt, mest eftertraktad och mest tillförlitlig

Vi har utvecklat enastående skydd i flera lager för arbetsbelastningar i Microsoft Azure. Uppfyll ditt delade säkerhetsansvar med en perfekt balanserad kombination av smidig kontinuerlig säkerhet och överlägsen effektivitet, och skydda dina data mot de mest avancerade nuvarande och framtida hoten utan att göra avkall på molnmiljöns prestanda.

Med Kaspersky Labs heltäckande lösning för Microsoft Azure kan du lita på att säkerheten för allt du lägger i molnet följer företagets standarder och att användarna alltid är skyddade.

Molnvänligt skydd

Tillgängligt via Azure Extensions, så att du kan tillhandahålla cybersäkerhetskapacitet i dina arbetsbelastningar i molnet, så att dina företagsappar är trygga och säkra.

Enhetlig organisering

Cybersäkerhet som blir en naturlig del av ditt molnekosystem, tack vare effektiv provisionering av säkerhet och övervakning via integrering i Azure Security Center.

Harmoniserad miljö

De bästa säkerhetsfunktionerna samt hanterbarhet och synlighet på företagsnivå, vilket säkerställer att varje arbetsbelastning i molnet, oavsett på vilken plats, arbetar i ett fullständigt säkert hybridmolnekosystem.

Passar för

Molnanvändningen ökar i alla branscher. Med vår säkerhetslösning för hybridmoln säkerställer vi lämpliga cybersäkerhetsnivåer, oavsett hur komplicerad din hybridmolnmiljö är.

Användning

 • Förenklar provisioneringen av säkerhet

  Du kan direkt från Azure MarketPlace distribuera realtidsskydd i flera lager för Azure-arbetsbelastningar i molnet, baserat på maskininlärningsassisterat skydd mot skadlig programvara kombinerat med en hel drös skyddsåtgärder och förebyggande teknik.

 • Gör molnen ännu säkrare

  Vi kompletterar Azure-molnets egna inbyggda verktyg med proaktiv cybersäkerhet, inklusive skydd mot skadlig programvara, skydd mot utsatthet, integritetsövervakning, logginspektion, app- och enhetskontroller samt tekniker mot utpressningsvirus.

 • Skyddar hela ditt hybridmoln

  Skapa ett perfekt organiserat och adaptivt cybersäkerhetsekosystem som ger exakt de funktioner som hybridmolnets arbetsbelastningar kräver, medan resurseffektivitet och smidig organisering förblir helt avgörande.

24/7

Premiumsupport dygnet runt

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-säkerhetslösning.

Faktablad

Lär dig mer med tankeledarskap från våra globalt erkända experter på cybersäkerhet

Kompatibla plattformar

Hoten

En enda infekterad molninstans kan påverka hela molnmigreringsstrategin negativt. Delat säkerhetsansvar förstärker behovet av lämpliga säkerhetsfunktioner som ska tillämpas på alla arbetsbelastningar i Microsoft Azure-molnet.

 • <p>Felaktig inriktning mellan IT- och säkerhetsstrategier är särskilt skadliga i molnmiljöer där en hållbar verksamhet påverkas.</p>

  Felaktig inriktning mellan IT- och säkerhetsstrategier är särskilt skadliga i molnmiljöer där en hållbar verksamhet påverkas.

 • <p>En taktik med enbart skydd mot skadlig programvara fungerar inte i molnet. Fler skyddslager och säkerhetskontroller behövs för att påskynda din molnresa</p>

  En taktik med enbart skydd mot skadlig programvara fungerar inte i molnet. Fler skyddslager och säkerhetskontroller behövs för att påskynda din molnresa

 • <p>Allvarliga dataintrång i moln orsakas ofta av implementering av säkerhetslösningar som saknar transparens.</p>

  Allvarliga dataintrång i moln orsakas ofta av implementering av säkerhetslösningar som saknar transparens.

 • <p>Brist på API-integrering ger mindre effektiv provisionering av säkerhet, men arbetsbelastningar i molnet behöver skyddas oavsett om du kan se dem eller inte.</p>

  Brist på API-integrering ger mindre effektiv provisionering av säkerhet, men arbetsbelastningar i molnet behöver skyddas oavsett om du kan se dem eller inte.

Samarbeten

Med våra tekniksamarbeten hjälper vi dig till en jämn väg mot digital omvandling och säker molnanvändning.

Relaterat till den här produkten

Resurser markerade med * är på engelska