PRODUKT

Kaspersky Hybrid Cloud Security for AWS

Automatisera provisioneringen av säkerhet och förenkla organiseringen i ditt AWS-moln

Säg Hej! till en säker molnframtid

Varaktigt skydd för dina arbetsbelastningar i AWS

AWS är en ledande offentlig molnleverantör som erbjuder den mest avancerade molnmiljön på marknaden och införlivar enastående tillförlitlighet och skalbarhet samt tillhandahåller en mängd molnbaserade säkerhetsverktyg för att bygga gränslösa miljöer på företagsnivå.

Modellen med delat säkerhetsansvar föreskriver behovet av ytterligare säkerhetsfunktioner, vilket möjliggör ett elastiskt cybersäkerhetslager som täcker hela molnmiljön och skyddar data på arbetsbelastningar i AWS.

Vår filosofi har varit att skapa en perfekt avvägd blandning av det bästa skyddet, resurseffektiv cybersäkerhet och organiseringsfunktioner på företagsnivå för AWS-miljön. Delvis tack vare integrering via AWS API gör vi det här bättre än någon annan.

Automatiserat och säkert

Vi låter ditt moln och dess säkerhetslager kommunicera och interagera. Integrering via AWS API innebär att du kan se in i varje hörn, förstå hur ditt moln är organiserat och tillhandahålla säkerhetsfunktioner på en heltäckande nivå för att skydda alla arbetsbelastningar i molnet.

Intelligent och elastisk

Nästa generations cybersäkerhet innebär att människor och maskiner arbetar tillsammans för att bygga en elastisk och adaptiv molnsäkerhetsmiljö. Det är detta vi erbjuder dig – vi ger dig och din integrerade molnbaserade säkerhet möjlighet att upptäcka och reagera på marknadens mest avancerade cyberhot.

Transparent och enhetlig

AWS API-integrering möjliggör enhetlig hantering av alla dina IT-tillgångar, lokalt och i molnet, via en enda konsol, vilket ger full insyn och transparens samt en smidig och effektiv organisering och administration.

Passar för

Arbete i molnet har ändrat förutsättningarna för företags-IT. På Kaspersky Lab hjälper vi till att säkerställa lämpliga cybersäkerhetsnivåer, oavsett hur komplicerad din hybridmolnmiljö är.

Användning

 • Ostoppbar säkerhet för AWS EC2

  Molnanvändning har aldrig varit så smidig och säker. Med Kaspersky Labs säkerhetslösning för AWS möjliggör integrering med AWS API enklare inventering av molninfrastruktur och automatiserad provisionering av säkerhet på alla dina AWS EC2-instanser.

 • Ger ännu mer skydd

  Vi kompletterar AWS egna molnverktyg med proaktiv cybersäkerhet, skydd mot utsatthet, integritetsövervakning, logginspektion, appkontroller samt AI-assisterat skydd av bearbetningstid och funktioner för skydd mot utpressningsvirus. En produkt som bekämpar varje form av cyberhot.

 • Säkerhet ”för” och ”från” molnet

  Det mest prisbelönta, mest erkända och mest uppskattade skyddet för dina AWS EC2-instanser är också tillgängligt på AWS MarketPlace, vilket gör din migrering till molnet smidig, enkel och säker. Vad kan vara bättre än den bästa säkerheten för molnet, tillgänglig från molnet?

24/7

Premiumsupport dygnet runt

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-säkerhetslösning.

Faktablad

Lär dig mer med tankeledarskap från våra globalt erkända experter på cybersäkerhet

Kompatibla plattformar

Hoten

En enda infekterad molninstans kan påverka hela molnmigreringsstrategin negativt. Delat säkerhetsansvar förstärker behovet av lämpliga säkerhetsfunktioner som ska tillämpas på alla arbetsbelastningar i AWS-molnet.

 • <p>Felaktig inriktning mellan IT- och säkerhetsstrategier är särskilt skadliga i molnmiljöer där en hållbar verksamhet påverkas.</p>

  Felaktig inriktning mellan IT- och säkerhetsstrategier är särskilt skadliga i molnmiljöer där en hållbar verksamhet påverkas.

 • <p>En taktik med enbart skydd mot skadlig programvara fungerar inte i molnet. Fler skyddslager och säkerhetskontroller behövs för att påskynda din molnresa</p>

  En taktik med enbart skydd mot skadlig programvara fungerar inte i molnet. Fler skyddslager och säkerhetskontroller behövs för att påskynda din molnresa

 • <p>Allvarliga dataintrång i moln orsakas ofta av implementering av säkerhetslösningar som saknar transparens.</p>

  Allvarliga dataintrång i moln orsakas ofta av implementering av säkerhetslösningar som saknar transparens.

 • <p>Brist på API-integrering ger mindre effektiv provisionering av säkerhet, men arbetsbelastningar i molnet behöver skyddas oavsett om du kan se dem eller inte.</p>

  Brist på API-integrering ger mindre effektiv provisionering av säkerhet, men arbetsbelastningar i molnet behöver skyddas oavsett om du kan se dem eller inte.

Samarbeten

Med våra tekniksamarbeten säkerställer vi smidig och kompromisslös digital omvandling och säkra molntjänster.

Relaterat till den här produkten

Resurser markerade med * är på engelska