Hoppa till huvudinnehållet

Starta en kostnadsfri 30-dagars testversion av vårt premiumabonnemang

Kaspersky Premium
Total Security
30 dagar kostnadsfritt
Skydda ditt digitala liv med vårt ultimata abonnemang som kombinerar prisbelönt virusskydd, integritets- och identitetsskydd, prestandaökning och de särskilda förmåner som man bara måste ha, som t.ex. obegränsat VPN och lösenordshanterare.
InkluderarKaspersky Safe Kids

Hur fungerar det?

idag
Kostnadsfritt i 30 dagar
2024-08-16
Vi kommer att påminna dig 7 dagar före din testperiod tar slut
2024-08-23

Hur testprenumerationen fungerar

Din kostnadsfria testperiod varar i 30 dagar. Vi kommer att påminna dig 7 dagar innan din testperiod löper ut. Om du inte avbryter din prenumeration inom testperioden kommer en betald årlig prenumeration att inledas.

När din testperiod löper ut kommer du att debiteras till det särskilda startpriset för 12 månader. I slutet av varje efterföljande årlig prenumerationsperiod kommer du att debiteras till standardpriset för årlig förnyelse. Vi meddelar dig om din kommande automatiska förnyelse via e-post. Vi kommer att försöka fakturera dig 15 dagar innan din prenumerationsperiod löper ut för att säkerställa ett oavbrutet skydd. Prenumerationen förnyas automatiskt i slutet av en prenumerationsperiod för den efterföljande perioden till dess du avbryter den.

Priserna för förnyelse kan ändras. I så fall meddelar vi dig detta via e-post. Observera att de rabatter och erbjudanden som eventuellt är tillgängliga vid nästa förnyelse kanske inte gäller för dig.

Du kan när som helst avbryta den automatiska förnyelsen av din prenumeration.

Om du avbryter har du fullt skydd fram till slutet av den redan betalda perioden. Efter detta datum upphör din prenumeration och du kommer inte att debiteras för efterföljande perioder.

Du kan avbryta automatisk förnyelse av din prenumeration via ditt My Kaspersky-konto. För att avbryta:
  • Logga in på my.kaspersky.com
  • Gå till din prenumerationssida
  • Klicka på Hantera prenumeration
  • Välj Avbryt prenumeration och följ stegen för att bekräfta avbrytningen
Du kan också avbryta automatisk förnyelse genom att kontakta Kasperskys kundsupport.
Om du redan har debiterats för nästa prenumerationsperiod har du 30 dagar från faktureringsdatumet på dig att begära full återbetalning av förnyelsebetalningen.
För att begära återbetalning kontaktar du Kasperskys kundsupport.