Vad innebär den automatiska förnyelsetjänsten?

Oavbrutet skydd  - din prenumeration förnyas och skyddet fortsätter utan avbrott.

Inga bekymmer – du vet att dina enheter alltid skyddas.

Spara tid  – vi tar hand om allt och skickar ett meddelande med information om nästa faktureringsdatum och en bekräftelse på att licensen har förnyats.

De senaste funktionerna - du använder alltid våra senaste versioner.

Överförbart skydd  – du kan enkelt skydda en ny dator med samma prenumeration.

Du kan när som helst avregistrera dig från tjänsten

Hur fungerar det?

Hur förnyas prenumerationen automatiskt?

Du behöver inte göra någonting för att förnya prenumerationen. Innan licensen upphör att gälla får du ett e-postmeddelande med vilket belopp och på vilket datum du debiteras. Du kan avbryta den automatiska förnyelsetjänsten eller låta den fortsätta. Du kan enkelt avbryta den automatiska förnyelsetjänsten genom att följa länkarna i meddelandet. Debiteringen görs på samma kreditkort som du använde för det ursprungliga köpet. Du får en e-postbekräftelse när licensen har förnyats. Kaspersky Lab-programvaran förnyas automatiskt. Du behöver ingen ny aktiveringskod eller göra något annat för att hålla dig skyddad under nästa period. Licensen förnyas automatiskt och du förblir skyddad utan att behöva klicka på fler knappar.

Om det av någon anledning inte går att debitera kortet (till exempel om kreditkortet har slutat gälla) får du en påminnelse via e-post som uppmanar dig att uppdatera ditt kredit- eller betalkort. Om du inte kan lösa problemet omedelbart och prenumerationen upphör kan du besöka Kaspersky Labs förnyelse- och uppgraderingscenter..

Obs! Den nya licensperioden börjar så snart du slutför köpet. Aktivera licensen så fort som möjligt och få ut mesta möjliga av produkten.

Hur avbryter jag den automatiska förnyelsetjänsten?

Avbryt den automatiska förnyelsetjänsten genom att logga in på kontot och följa instruktionerna nedan:

  • Ange beställningsnumret i avsnittet ”Sök beställning”. Du hittar numret på beställningsbekräftelsesidan eller i beställningsbekräftelsemeddelandet som du fick när du gjorde det ursprungliga köpet.
  • Ange lösenordet som du också hittar i beställningsbekräftelsemeddelandet.
  • När du är inloggad ser du knapparna ”Avbryt” och ”Förnya”.
  • Om du trycker på ”Avbryt” avslutar du den automatiska förnyelsetjänsten. Produkten är aktiv fram till prenumerationens utgångsdatum.

eller

Avbryt den automatiska förnyelsetjänsten genom att skicka en förfrågan till kundtjänst och följa anvisningarna nedan:

  • Ange beställningsnumret i formuläret. Du hittar numret på beställningsbekräftelsesidan eller i beställningsbekräftelsemeddelandet som du fick när du gjorde det ursprungliga köpet.
  • Ange och bekräfta e-postadressen du använde vid köpet.
  • I avsnittet ”Välj ett ämne:” väljer du ”Prenumerationsförfrågan” i rullgardinsmenyn. Välj sedan ”Avbryt automatisk förnyelse av min prenumeration”.
  • Klicka på ”Skicka e-postmeddelande” för att skicka förfrågan.
  • Du får sedan ett e-postmeddelande som bekräftar att uppsägningen av den automatiska förnyelsetjänsten behandlas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng