Hoppa till huvudinnehållet

Vad är automatisk förnyelse?

När du väljer automatisk förnyelse förnyas din Kaspersky-produkt automatiskt innan den slutar gälla. Du behöver inte göra något för att förnya. Med automatisk förnyelse skyddar du dina enheter och data kontinuerligt, får påminnelser om din prenumerationsstatus och sparar tid.

Hur fungerar det?

  1. Du lägger din beställning och din prenumeration aktiveras vid inköpstillfället.
  2. Innan din prenumeration slutar gälla meddelar vi dig via e-post att din betalning för automatisk förnyelse ska betalas. Så du vet exakt belopp och betalningsdatum, samt eventuella ändringar av det ursprungliga priset.
  3. Om du väljer att använda automatisk förnyelse debiteras den kommande avgiften automatiskt med hjälp av de betalningsuppgifter som du ursprungligen angav. Vid betalningsproblem, till exempel ett utgånget bankkort, skickar vi en länk till dig och ber dig uppdatera dina betalningsuppgifter.
  4. Du får ett e-postmeddelande som bekräftar att förnyelsen genomförts.
  5. Om du vill avbryta automatisk förnyelse kan du göra det när som helst. Instruktioner bifogas i e-postmeddelandet med orderbekräftelsen.

Hur stänger jag av automatisk förnyelse?

Följ länken som är bifogad i förnyelsepåminnelsen eller e-postmeddelandet med orderbekräftelse. När du har avbrutit automatisk förnyelse får du ett e-postmeddelande med bekräftelse.

Om något går fel går du till sidan Kundsupport för information och kontaktuppgifter.