AUTOMATISK FÖRNYELSESERVICE

Vår smidiga automatiska förnyelseplan sparar tid, gör det enklare och minskar riskerna genom att automatiskt förlänga din prenumeration till det då gällande förnyelsepriset (plus eventuella skatter), inklusive eventuella rabatter som kan gälla för automatiskt förnyade prenumerationer vid förnyelsetillfället, innan den löper ut*.

Fördelarna med automatisk förnyelse är bland annat:

Oavbrutet skydd — din prenumeration och ditt skydd fortsätter utan avbrott.

Inga bekymmer — du vet att dina enheter alltid skyddas.

Spara tid — vi tar hand om allt och skickar ett meddelande med information om nästa faktureringsdatum och en bekräftelse på att licensen har förnyats.

Flexibilitet — du kan när som helst avregistrera dig från tjänsten.

* Förnyelsepriserna kan komma att ändras. Ytterligare onlineerbjudanden och rabatter kan gälla vid förnyelsetillfället vid köp av nya licenser eller för kunder som manuellt förnyar sina licenser och som inte gäller för din prenumeration. Vi skickar minst en e-postpåminnelse innan prenumerationen förnyas. Meddelandet innehåller förnyelsepriset och förnyelsevillkoren. Det kan hända att du då måste uppgradera gratis till den senaste versionen av Kaspersky.
Kaspersky Internet Security for Android

KasperskyInternet Security for Android

 

Skydda ditt mobila liv

Din telefon och surfplatta kan vara lika sårbara som din dator. Det är därför du behöver skydda ditt mobila liv när du surfar och umgås.

Vårt kraftfulla virusskydd för mobila enheter blockerar skadlig programvara och farliga länkar. Dessutom hjälper vi dig att filtrera bort oönskade samtal och meddelanden samt skyddar din privata kommunikation.

 • Blockerar farliga appar, webbplatser och webblänkar
 • Skyddar dina personliga data på förlorade enheter
 • Ser till att din kommunikation förblir privat

Vissa funktioner är endast tillgängliga i premiumversionen.

JÄMFÖR PRODUKTER

FUNKTIONER OCH FÖRDELAR
  • SKYDDAR dina telefoner och surfplattor från digitala faror

   Mängden skadlig programvara och antalet attacker som riktar sig mot mobila enheter ökar. Därför skyddar vår kraftfulla mobila antivirusprogramvara och prisbelönta säkerhetsteknik dig mot hot – genom att automatiskt skanna appar och filer samt blockera misstänkta webbplatser och farliga länkar i meddelanden.

  • FÖRSVARAR din privata kommunikation och information

   Eftersom du har så mycket privat information på din mobila enheter vill vi hjälpa dig att skydda dina kontakter, samtal, sms och loggar samt värdefulla minnen eller social kommunikation genom att lägga till en säkerhetskod för åtkomst till viktiga appar.

  • PRESTERAR – vår säkerhet är inte i vägen

   När du är på språng ska inte din mobila antivirus- och säkerhetsprogramvara göra ditt mobila liv långsammare. Det är därför vår antivirus- och säkerhetsprogramvara kombinerar skydd och effektivitet, så att din mobila kommunikation och dina onlineaktiviteter blir säkrare – men inte långsammare.

  • FÖRENKLAR – så att du kan göra det du vill

   Du kan enkelt hantera säkerheten online var du än är och med bara ett klick kan du få teknisk support.

 • Android smartphones & tablets
  • Android™ 4.1 – 7.1
  • Lägsta skärmupplösning: 320 x 480
  Allmänna krav
  • Internetanslutning krävs för aktivering och uppdatering av produkten samt åtkomst till vissa funktioner

  Produktfunktionerna kan vara begränsade på vissa enheter. Mer information finns på support.kaspersky.com/mobile/kisandroid.

RECENSIONER

 • Jag har Kaspersky på alla mina enheter som har tillgång till internet. Kaspersky är det enda säkerhetsprogram jag använder. Programmet är så enkelt att använda och väldigt pålitligt.

  Jenslife
 • Jag har haft Kaspersky i ungefär fyra år nu. Jag är mycket nöjd och har inte haft några problem sedan jag skaffade det

  Capris
 • Den skyddar min smarttelefon. Jag använder den för bankärenden och internetköp. Har inte haft ett enda problem sedan jag skaffade det.

  Hosedragger

INTE SÄKER PÅ VILKEN PRODUKT SOM ÄR RÄTT FÖR DIG?

Oavsett vad du behöver skydda och vilka enheter du än använder kan vi hjälpa dig. Tryck på knappen nedan så hjälper vi dig att avgöra vilken Kaspersky Lab-säkerhetslösning som är bäst för dig.

RESURSCENTER