Kaspersky Labs lösningar och tjänster

Grundpelaren i vår företagsstrategi är att omsätta vår ledande säkerhetsexpertis i ett reellt skydd för våra kunder, så att dagens och morgondagens cyberhot kan bekämpas.

Vår portfölj omfattar lösningar som passar en rad olika kunder. Vi skyddar hemanvändare, småföretag, medelstora företag och stora företag mot olika typer av hot och förser dem med praktiska verktyg för att styra och hantera säkerheten.

Vi förser hemanvändare med en rad produkter som skyddar alla delar av deras liv mot cyberbrott. Vi är insatta i småföretagens behov och har en unik lösning i flera lager särskilt för dem, som kombinerar enkel hantering med effektivt skydd. Vi uppfyller storföretagens alla behov med vår heltäckande företagsplattform som bidrar till att förebygga alla slags cyberhot, upptäcker sofistikerade angrepp, reagerar på intrång och förutsäger utvecklingen av hotbilder. Vi har en heltäckande portfölj med lösningar och tjänster som skyddar alla noder i företagsnätverket, inklusive mobila och bärbara enheter, för att skydda datacenter och industriella miljöer som helhet.

Vi är ett teknikfokuserat företag som investerar stort i forskning och utveckling för att förverkliga de innovativa idéer vi tror på. Därför är en tredjedel av företagets anställda FoU-specialister som utvecklar och underhåller alla våra lösningar internt. Det är avgörande för att kunna ge en helhetssyn på säkerhet.

Kaspersky Lab får ständigt toppresultat i fler oberoende tester än någon annan leverantör.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng