Säkerhet utan gränser

Samarbete är det effektivaste sättet att bekämpa cyberbrottslingar. Därför delar vi med oss av vår kunskap och våra tekniska upptäckter med andra som arbetar med säkerhet runtom i världen, eftersom vi anser att det inte finns några gränser för säkerhet.

Vi är stolta över vårt samarbete med globala IT-säkerhetsföretag, internationella organisationer och nationella och regionala brottsbekämpande organ över hela världen. Vårt företag deltar i gemensamma utredningar av cyberhot med företag som Adobe, AlienVault Labs, Dell Secureworks, Crowdstrike med flera. Inom brottsbekämpning samarbetar vi med bland andra Interpol, Europol, National High Tech Crime Unit (NHTCU) inom Nederländernas polismyndighet och City of London Police, liksom Computer Emergency Response Teams (CERT) världen över. Med gemensamma ansträngningar kan vi bekämpa cyberbrott (t.ex. Carbanak case), sätta stopp för brottsliga botnät (t.ex. Simda) och starta nya initiativ (such as No Ransom).

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng