True Cybersecurity for Business
från Kaspersky Lab

True Cybersecurity förhindrar inte bara cyberincidenter: det förutsäger, upptäcker och hanterar dem dessutom – effektivt, flexibelt och tillförlitligt.

3 skäl att välja True Cybersecurity

HuMachine Intelligence som identifierar effektivt

Vår enastående identifieringsteknik har tagits fram genom att kombinera vår globala hjärnkapacitet online med maskininlärningsalgoritmer och drivs av oöverträffad mänsklig expertis

Anpassningsbar och
flexibel säkerhet

Våra lösningar är utformade för att fungera i alla IT-miljöer, stödja alla affärsprocesser och tillhandahålla skalbar cybersäkerhetsriskhantering

HuMachine Intelligence
En ny standard för effektiv identifiering

HuMachine Intelligence™ är vår effektiva metod för att skydda kunder mot de mest sofistikerade hoten och alla andra typer av cyberattacker.

Skyddet baseras på vår globala hjärnkapacitet online i kombination med maskininlärningsalgoritmer och drivs av den oöverträffade mänskliga expertisen hos våra säkerhetsteam, som kämpar mot dynamiska hot med hjälp av vår teknik.

Nästa generations teknik

Våra säkerhetslösningar för företag drivs av en rad olika nya tekniker, däribland intelligent beteendeanalys och maskininlärningsalgoritmer. Vår avancerad teknik och flerskiktade metod är en viktig del i att vi har en av branschens högsta upptäcktsfrekvenser. Det visar sig gång på gång i oberoende tester. Nästa generations teknik utgör också grunden för vår lösning för identifiering av komplexa och riktade angrepp – Kaspersky Anti Targeted Attack Platform.

LÄS MER OM LÖSNINGAR OCH TJÄNSTER MED TRUE СYBERSECURITY
För små och medelstora företag
För
Stora företag

ÖVER 400 MILJONER

användare skyddas

av Kaspersky Labs teknik

310 000

nya skadliga filer upptäcks av oss dagligen

Mer än 270 000

företag använder vår säkerhet

~200

länder och regioner drar nytta av våra produkter

120

globala teknik- och OEM-avtal

FIND OUT ABOUT CURRENT CAREER OPPORTUNITIES
IN KASPERSKY LAB OFFICES AROUND THE WORLD.