Hoppa till huvudinnehållet
Kaspersky Security for Mobile

KasperskySecurity for Mobile

Med Kaspersky Security for Mobile kan mobila medarbetare använda telefoner och surfplattor i arbetet utan att utsätta känslig affärsinformation eller viktiga affärsprocesser för risk.

Det ger skydd i flera lager, inklusive skydd mot skadlig programvara och skräppost, webbkontroll, programkontroll och enhetskontroll samt stöldskyddsfunktioner. För att förenkla de administrativa uppgifterna, kan alla funktioner hanteras från en enda hanteringskonsol.

 • Det kan vara svårt och tidskrävande att hantera och säkra alla mobila enheter som anställda använder i sitt arbete.

  När telefoner och surfplattor kan komma åt dina företagssystem och kan lagra så mycket känslig företagsinformation, är det lika viktigt att skydda mobila enheter som att säkra alla andra arbetsstationer i nätverket.

  Kaspersky Security for Mobile skyddar mobila enheter och ger dig den insyn och kontroll du behöver för att hantera alla telefoner och surfplattor som ger åtkomst till företagets system och data.

  • Skydd mot mobila hot

   Med våra avancerade skydd mot skadlig programvara skyddar du mobila enheter mot utpressningsvirus, trojaner, nätfiskeattacker och en rad andra hot. Med flexibla konfigurationsverktyg får du detaljerad kontroll över hur programmen får köras på varje enhet. Och det är enkelt att tillämpa olika regler för enskilda användare eller för specifika grupper av användare.

  • Minskar risken för dataförlust

   Så många som en tredjedel av alla mobila enheter blir borttappade eller stulna varje år. Det innebär att risken för att drabbas av säkerhetsincidenter är hög för alla företag. När anställda använder svaga lösenord eller kör osäkra och infekterade program blir risken ännu högre.

   Med Kaspersky Security for Mobile kan du enkelt kräva starka lösenord och blockera obehöriga eller osäkra appar.

   Om en telefon eller surfplatta tappas bort eller blir stulen hjälper speciella stöldskyddsfunktioner till att skydda känsliga data som lagras på enheten. Användarna kan med fjärrstyrda verktyg blockera åtkomst till program och data på den försvunna enheten, ta bort information från enheten och hitta enhetens ungefärliga position.

  • Förenklar hanteringen av mobila arbetsstationer

   Anställda har i genomsnitt tre mobila enheter var. Det blir många telefoner och surfplattor för ditt företag att skydda.

   Kaspersky Security for Mobile hjälper dig att hantera och skydda ett brett utbud av mobila enheter – inklusive Android och iOS – med samma centrala managementkonsol som ger dig kontroll över de allra flesta andra av Kaspersky Labs säkerhetstekniker. Den här enhetliga centrala konsolen hjälper dig att förenkla administrativa uppgifter på alla arbetsstationer, inklusive mobila enheter.

  Så här handlar du

  Kaspersky Endpoint Security for Mobile ingår i följande produkter:

  Ovanstående produkter kan även köpas som prenumeration med flexibel månadslicensiering. Fråga din lokala partner om tillgängligheten av prenumerationer i ditt land – och se relevanta systemkrav här.

En del av: