Kasperskys utbildningsplattform för anställda är utformad för att lära ut och förstärka tekniska kunskaper om cybersäkerhet. Det är ett modulärt, interaktivt verktyg som rekommenderas för en effektiv säkerhetsutbildning för alla anställda som inte jobbar med IT.

Du kan se hur plattformen fungerar i de kostnadsfria demonstrationerna nedan. Observera att demonstrationerna inte är en fullständig version av utbildningskursen. Hela plattformen består av fler än 25+ utbildningsmoduler som är 15 minuter långa, samt utvärderingsverktyg, automatisk registrering i utbildningsmoduler, avancerade analysverktyg samt rapportfunktioner

Interaktiva utbildningsmoduler

Simulerade nätfiskeattacker

Färdiga, anpassningsbara mallar för nätfiskemeddelanden, från de enklaste till de mest avancerade, visar det viktigaste som de anställda lär sig när de får simulerade nätfiskemeddelanden. Om användarna klickar på en simulerad nätfiskelänk, laddar ner en bilaga eller anger information på en falsk landningssida får de ett meddelande med en påminnelse om hur de känner igen nätfiskemeddelanden. Plattformen tilldelar även relevanta utbildningsmoduler automatiskt till dem som inte blir godkända på ett test. Simulerade nätfiskeattacker finns på 27 språk och kan anpassas av kunden.

Klicka på länkarna i den här demonstrationen för att se hur det fungerar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng