Hybrid Cloud Security har högre kapacitet än någonsin

Framtagen för privata och offentliga moln

Gör att du kan skapa ett perfekt organiserat och adaptivt cybersäkerhetsekosystem och leverera smidigt organiserad kapacitet som flermolnsarbetsbelastningar kräver, utan att göra avkall på resurseffektiviteten.

Kaspersky Hybrid Cloud Security har tagits fram för att skydda program och data på dina fysiska, virtuella och molnbaserade arbetsbelastningar, vilket garanterar en hållbar verksamhet och påskyndar efterlevnaden i hela molnmiljön.


 • Nästa generations skydd

  Flerskiktat realtidsskydd för molnbaserade arbetsbelastningar, baserat på maskininlärningsassisterat skydd mot skadlig programvara kombinerat med en hel drös skyddsåtgärder och förebyggande tekniker, samt molnbaserad hotanalys.

 • Enhetlig cybersäkerhet

  Den bästa, heltäckande säkerhetslösningen för varje arbetsbelastning och enhet, fysisk och virtuell, i hela ditt programvarubaserade datacenter och hanterade och offentliga moln.

 • Smidig organisering

  Enhetlig hantering av alla dina programvarutillgångar, lokalt och i molnet, via en enda konsol, vilket ger full insyn och transparens samt en smidig och effektiv organisering och administration.

Passar för

Nya verksamhetsmål förändrar IT-området. Kaspersky Lab hjälper till att säkerställa lämpliga cybersäkerhetsnivåer, oavsett hur komplicerad din hybridmolnmiljö är.

Kundberättelser

 • 
     Riverside Healthcare
  Riverside Healthcare

  På Riverside Healthcare ville man se till att vara väl skyddad mot alla säkerhetshot också när personalstyrkan växte. Framför allt ville man kunna skydda känslig information. Man såg ett behov av att värna om regelefterlevnad och sekretess genom att skydda patienternas journaler och kreditkortsupplysningar ännu effektivare.

 • Fubon Bank            
  Fubon Bank            

  Från sin bas i Shanghai strävar Fubon Bank efter att skydda hela landet. Kräver extremt hög nätverkssäkerhet för att behålla alla fördelar med virtualisering. Med virtuell skrivbordsinfrastruktur distribuerad har Fubon Bank minskat driftskostnaderna betydligt.

 • 
		Bank VTB24                   
  Bank VTB24                   

  Lösning:

  Bank VTB24 består av över 1 000 filialer spridda över landet. Man använder sig av ett komplext och modernt IT-nätverk med drygt 3 000 virtuella datorer. Bankens IT-ansvariga insåg att de behövde en resurssnål säkerhetslösning för virtuella miljöer. Lösningen skulle också ha en samlad konsol.

Användning

 • Säkra ditt privata moln

  • Integrerad, agentlös säkerhet för VMware NSX för vSphere, som gör att säkerhets- och IT-lager kan samverka för ökade skyddsnivåer.
  • Patenterat Light Agent-skydd för virtuella servrar och VDI-plattformar med resurseffektiv och feltolerant drift.
  • Traditionellt skydd i flera lager för fysiska servrar, som införlivar skydd mot utpressningsvirus, skydd mot utsatthet och tekniker för beteendeidentifiering.
 • Försvara dina AWS-instanser

  • Integrering med AWS API möjliggör enklare inventering av molninfrastruktur och automatiserad provisionering av säkerhet på alla dina AWS EC2-instanser.
  • Kompletterar AWS egna molnverktyg med proaktiv cybersäkerhet, skydd mot utsatthet, integritetsövervakning, app- och enhetskontroller samt AI-assisterat skydd av bearbetningstid.
  • Tillgängliga nu på AWS MarketPlace för att stödja din digitala omvandlingsstrategi och säkra din molnresa.

  LÄS MER …

 • Skydda ditt Azure-moln

  • Vi förenklar var och hur du distribuerar säkerhet till dina molntillgångar, från företagets miljöer eller från Azure MarketPlace.
  • Tillgänglig som Azure Extensions för att förenkla provisioneringen av säkerhetsagenter på alla dina molnbaserade arbetsbelastningar, både nya och redan aktiva.
  • Integrering med Azure Security Center hjälper till att minska riskerna genom att tillhandahålla en bättre översikt över säkerheten i hela Azure-molnet.

  LÄS MER … 

24/7

Premiumsupport dygnet runt

Våra experter finns där för dig. Via våra 34 filialer verkar vi i över 200 länder runtom i världen och vi står till din tjänst dygnet runt, året om. Teckna vårt Premiumsupport-paket eller använd våra tilläggstjänster (Professional Services) om du vill få ut mesta möjliga av verksamhetens Kaspersky Lab-säkerhetslösning.

Faktablad

Lär dig mer med tankeledarskap från våra globalt erkända experter på cybersäkerhet

Kompatibla plattformar

Hoten

En enda infekterad virtuell maskin eller fil kan avsevärt minska avkastningen på din investering i hybridmoln. Delat säkerhetsansvar förstärker behovet av lämpliga säkerhetsfunktioner som ska tillämpas på alla arbetsbelastningar i molnet. Låt inte molnbaserade arbetsbelastningar bli den svagaste länken i hela företagets säkerhetsekosystem.

 • Scan

  Felaktig inriktning mellan IT- och säkerhetsstrategier är särskilt skadliga i molnmiljöer där en hållbar verksamhet påverkas.

 • Scan

  Om du inte skyddar varje arbetsbelastning i molnet och i hela IT-miljön blir du ett enkelt mål för cyberbrottslingar.

 • Scan

  En taktik med enbart skydd mot skadlig programvara fungerar inte i molnet. Fler skyddslager och säkerhetskontroller behövs för att påskynda din molnresa

 • Scan

  Allvarliga dataintrång i moln orsakas ofta av implementering av säkerhetslösningar som saknar transparens.

 • Scan

  Resursineffektiva säkerhetsverktyg kan sakta ner hybridmolnimplementeringen och inverka negativt på slutanvändarnas produktivitet

 • Scan

  Brist på API-integrering ger mindre effektiv provisionering av säkerhet, men arbetsbelastningar i molnet behöver skyddas oavsett om du kan se dem eller inte.

Samarbeten

Med våra tekniksamarbeten säkerställer vi smidig och kompromisslös digital omvandling och säkra molntjänster.

Kontakta oss för att prata med någon av våra experter om hur True Cybersecurity skulle kunna ge information om företagets säkerhetsstrategi.

Resurser markerade med * är på engelska

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng