Sergey Novikov

Vice chef, Global Research and Analysis Team

Sergey började arbeta hos Kaspersky Lab 2002. I mars 2013 befordrades han till vice chef för arbetsgruppen Global Research and Analysis Team. Innan han blev vice chef var Sergey chef för arbetsgruppen Global Research and Analysis Team i bolagets EEMEA-avdelning.

Sergey ansvarar för produktionen och verksamheten i sin avdelning och för att organisera det årliga evenemanget Security Analyst Summit. I det evenemanget ger vi de främsta IT-säkerhetsexperterna i världen chansen att samarbeta och utbyta kunskap sida vid sida med internationella organisationer, brottsbekämpande organ och teknikbolag.

Sergey har en examen i tillämpad matematik från Moskvas statliga institut för spårvägsingenjörer. Han har även forskarexamen i IT-säkerhet. Han bor och arbetar i Moskva.


Andra medlemmar i arbetslaget

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng