Mohamad Amin Hasbini

Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Mohammad Amin Hasbini började på Kaspersky Lab år 2013, som Senior Security Researcher i arbetslaget Global Research and Analysis Team (GReAT). Amin sköter Kasperskys expertprofilering i Mellanöstern, Turkiet och Afrika. Han ansvarar även för forskningsutveckling och kunskapssupport på det regionala kontoret i Dubai.

Amin har tidigare varit Senior Security and Privacy Consultant på Deloitte & Touche ME och Security Engineer på DataConsult Lebanon. Amin har lett arbetet i många olika projekt inom infrastruktur, säkerhetsrådgivning och penetrationstester. Bland kunderna märks myndigheter, banker och tjänsteleverantörer i främst Mellanöstern och GCC-regionen. Han har också hållit i kurser i informationssäkerhet, bland annat EC-Council Ethical Hacker, Cisco CCNA Security och en kurs i kriminalteknik och analys av skadlig programvara.

Amin är specialist på hotanalys och lindring av riktade angrepp. Han har en masterexamen i nätverks- och systemsäkerhet (Université Saint-Joseph, Libanon) och arbetar på sin doktorsavhandling vid Brunel University i London. Han har också tilldelats en rad certifikat från GIAC, EC-COUNCIL, CISCO, EMC RSA, Harvard Business Publishing och British Standards Institution.


Andra medlemmar i arbetslaget

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av våra webbplatser. Genom att använda och fortsätta navigera på den här webbplatsen godkänner du detta. Om du vill ha mer information om användning av cookies på den här webbplatsen klickar du på Mer information.

Godkänn och stäng